Kumaha salawasna muka menu Start Windows 11 dina Sadaya aplikasi

Sacara standar, menu Start Windows 11 dibuka dina bagian sareng aplikasi sareng bagian "Disarankeun" (kumaha carana ngahapus bagian "Disarankeun" tina menu Start). Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngarobih kabiasaan ieu.

Dina tutorial basajan ieu ngeunaan cara nyieun Windows 11 Mimitian menu salawasna muka dina bagian "Sadaya aktip", tanpa ngagunakeun sagala alternatif pikeun menu sistem baku.

Buka bagian standar "Kabéh aplikasi" tina ménu Mimitian

Anjeun tiasa nganggo utilitas pihak katilu ExplorerPatcher pikeun mastikeun yén ménu Mimitian salawasna muka dina bagian "Sadaya aplikasi". Léngkahna bakal kieu:

  1. Unduh ExplorerPatcher tina halaman pamekar resmi https://github.com/valinet/ExplorerPatcher/releases/latest
  2. Ngajalankeun program.
  3. Klik katuhu dina spasi kosong dina taskbar tur pilih "Properties".
  4. Aktipkeun mode menu "Windows 11".
  5. Hurungkeun pilihan "Buka Mimitian dina sadaya aplikasi sacara standar".

Rengse, Windows 11 Start menu ayeuna bakal muka "All apps" tinimbang daptar aplikasi anu disematkeun.

ExplorerPatcher tiasa dianggo langkung ti ieu. Salaku conto, anjeun tiasa nganggo program pikeun nganonaktipkeun grup ikon taskbar, miceun bagian "Disarankeun" tina ménu Mimitian, sareng ngadamel panyesuaian anu sanés kumaha Windows 11 item explorer jalan.