Kumaha superimpose hiji poto dina poto sanés dina iPhone anjeun


Kumaha superimpose hiji poto dina poto sanés dina iPhone anjeun

IPhone mangrupikeun alat anu fungsional pisan anu tiasa ngajalankeun seueur tugas anu manpaat. Tapi sadayana ieu dimungkinkeun berkat aplikasi pihak katilu anu disebarkeun di App Store. Khususna, di handap ieu urang bakal ningali alat naon anu tiasa dianggo pikeun superimpose hiji poto dina poto séjén.

Overlay hiji gambar dina gambar anu sanés ku iPhone

Upami anjeun resep ngolah poto dina iPhone anjeun, pastina anjeun parantos ningali sababaraha kali conto damel dimana hiji gambar ditumpukeun dina gambar anu sanés. Anjeun tiasa ngahontal pangaruh ieu ku ngagunakeun aplikasi éditan poto.

Pixlr

Aplikasi Pixlr mangrupikeun éditor poto anu kualitas luhur anu kuat sareng sakumpulan alat pamrosésan gambar. Khususna, anjeun tiasa nganggo pikeun ngagabung dua poto jadi hiji.

Unduh Pixlr ti App Store

  1. Unduh Pixlr dina iPhone anjeun, luncurkeun teras pencét tombol na "Poto".. Perpustakaan iPhone ditampilkeun sareng gambar munggaran di perpustakaan kedah dipilih.
  2. Nalika gambar dibuka dina éditor, pilih tombol di belah kénca handap pikeun muka alat.
  3. Buka bagian "Paparan dobel".
  4. Pesen bakal nembongan dina layar «Pencét pikeun nambihan poto», ketok dina éta, teras pilih gambar anu kadua.
  5. Gambar anu kadua bakal ditumpukeun dina gambar anu munggaran. Anggo titik-titik pikeun ngatur posisi sareng skala na.
  6. Di handapeun jandéla, aya sababaraha saringan anu tiasa dianggo pikeun ngarobih boh warna gambar sareng transparansi na. Anjeun tiasa ogé ngaluyukeun transparansi gambar sacara manual - pikeun ieu di handap aya slaider, anu kedah dipindahkeun ka posisi anu dipikahoyong dugi pangaruh anu dipikahoyong kahontal.
  7. Saatos éditan parantos réngsé, pilih kotak centang di sudut katuhu handap, teras pencét tombol na. "Rengse"..
  8. Pencét "Simpen Gambar"pikeun ngekspor hasilna kana mémori iPhone. Pikeun bagikeun dina jaringan sosial, pilih aplikasi anu dipikaresep ku anjeun (upami éta henteu aya dina daptar, pencét "Canggih".).

PicsArt

Program ieu mangrupikeun éditor poto lengkep sareng fungsi jaringan sosial. Ieu naha anjeun kedah ngalangkungan prosés pandaptaran sakedik di dieu. Nanging, alat ieu nawiskeun seueur kamungkinan pikeun ngagabung dua gambar tibatan Pixlr.

Unduh PicsArt dina App Store

  1. Pasang sareng mimitian PicsArt. Upami anjeun teu gaduh akun nganggo layanan ieu, lebetkeun alamat surélék anjeun teras pencét "Ngadamel akun". atanapi nganggo integrasi jaringan sosial. Upami propil parantos didamel, pilih "Lebet"..
  2. Sakali profil anjeun dibuka dina layar, anjeun tiasa ngamimitian nyieun gambar. Kanggo ngalakukeun ieu, pilih ikon kalayan tanda tambah di daérah tengah handap. Perpustakaan gambar bakal kabuka dina layar sareng anjeun kedah milih gambar anu munggaran.
  3. Gambar bakal kabuka dina éditor. Teras pilih tombol na «Tambihkeun poto»..
  4. Pilih gambar anu kadua.
  5. Nalika gambar kadua tumpang tindih, atur lokasi sareng skala na. Teras hal anu paling pikaresepeun dimimitian: dina bagian handap jandela aya alat anu ngamungkinkeun anjeun ngahontal épék anu pikaresepeun nalika némpélkeun gambar (saringan, pangaturan transparansi, campuran, sareng sajabana). Kami hoyong mupus fragmen anu teu perlu dina gambar anu kadua, janten kami milih ikon ku penghapus di luhur jandela.
  6. Dina jandéla anu énggal, anggo penghapus kanggo nyabut sadayana anu teu perlu. Kanggo langkung jitu, skala gambar ku ciwit sareng saluyukeun transparansi, ukuran sareng seukeutna sikat ku slaider di handapeun jandela.
  7. Sakali anjeun ngahontal pangaruh anu dipikahoyong, pilih ikon tanda centang di sudut katuhu luhur.
  8. Sakali anjeun parantos bérés ngédit, pilih tombol na "Larapkeun".terus pencét "Teras"..
  9. Pikeun ngabagi poto réngsé dina PicsArt, pencét "Ngirim".terus lengkepan tulisan ku mencétan "Rengse"..
  10. Gambar na bakal muncul dina profil PicsArt anjeun. Pikeun ngekspor kana mémori telepon sélulér anjeun, mukakeunana sareng toél ikonna ku tilu titik-titik di sudut katuhu luhur.
  11. Menu tambahan bakal nembongan dina layar, nyungkeun anjeun milih "Beban".. Éta parantos!

Ieu sama sekali henteu daptar lengkep aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun pikeun superimpose hiji poto dina poto sanésna: tulisan éta ngan ukur aya solusi anu paling suksés.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial:

Anjeun bisa jadi kabetot:  Pilarian terang modél iPhone na
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes