Kumaha terang upami iPhone anjeun ngecas atanapi parantos dieusi


Kumaha terang upami iPhone anjeun ngecas atanapi parantos dieusi

Sapertos kalolobaan smartphone modéren, iPhone henteu kantos dipikaterang ku umur batréna anu panjang dina biaya tunggal. Maka, pangguna kapaksa nyambungkeun alatna kana carjer. Ieu janten patarosan: kumaha anjeun terang upami teleponna dieusi atanapi parantos dieusi?

Sinyal ngecas iPhone

Salajengna urang bade ningali sababaraha sinyal anu bakal ngabéjaan upami iPhone anjeun ayeuna nyambung ka carjer. Ieu bakal gumantung kana naha smartphone hurung atanapi pareum.

Nalika iPhone dihurungkeun.

  • Bip atanapi geter. Upami sora diaktipkeun dina telepon anjeun, anjeun bakal nguping suara bip anu khas nalika anjeun nyambungkeun biaya. Ieu bakal nunjukkeun yén prosés kakuatan batréna parantos hasil. Upami teu aya sora dina smartphone anjeun, sistem operasi bakal ngabéjaan anjeun ku sinyal geter pondok;
  • Indikator batré. Tingali di sudut katuhu luhur layar smartphone anjeun: di dinya anjeun bakal ningali indikator tingkat batréna. Nalika alat dipasang, indikator ieu bakal héjo sareng ikon anu nganggo sambel kilat bakal katingali di belah katuhu na;
  • Layar konci. Hurungkeun iPhone anjeun pikeun nyandak layar konci. Pikeun sababaraha detik, tepat handapeun jam, pesen bakal muncul "Beban". sareng tingkat persentase.
Anjeun bisa jadi kabetot:  Hurungkeun lampu kilat dina iPhone

Kalayan iPhone pareum.

Upami smartphone parantos dipegatkeun kusabab batréna lemes pisan, pas carjer disambungkeun, éta moal langsung aktip, tapi saatos sababaraha menit (tina hiji dugi ka sapuluh). Dina hal ieu, layar ieu bakal nunjukkeun yén alat disambungkeun kana listrik:

Upami layar anjeun nunjukkeun gambar anu sami, tapi ku kabel Kilat ditambihan, ieu kedah nunjukkeun yén batréna henteu dieusi (dina hal ieu, parios kakuatan atanapi cobian ngagentos kabelna).

Upami anjeun ningali yén telepon anjeun henteu ngecas, anjeun kedah terang panyabab masalahna. Topik ieu parantos dibahas langkung rinci dina halaman wéb kami.

Baca deui: Naon anu kedah dilakukeun upami iPhone anjeun lirén ngecas

Tanda tina iPhone dieusi

Janten, kami parantos ngumbar beban. Tapi kumaha anjeun terang iraha waktuna pikeun nyabut telepon?

  • Layar konci. Sakali deui, layar konci telepon bakal ngingetkeun anjeun yén iPhone anjeun parantos dieusi pinuh. Hurungkeun deui. Upami ningali pesen na "Beban: 100%".Anjeun tiasa aman nyabut iPhone tina stop kontak listrik.
  • Indikator batré. Nengetan ikon batréna di sudut katuhu luhur layar: upami lengkep dieusian héjo, telepon bakal dieusi. Salaku tambahan, ngalangkungan setelan telepon pinter, anjeun tiasa ngaktipkeun pungsi anu nembongkeun tingkat batréna salaku perséntase.

    1. Pikeun ngalakukeun ieu, buka setélan. Buka "Batré"..
    2. Aktipkeun parameter na "Persentase beban". Inpormasi anu diperyogikeun nembongan langsung di daérah katuhu luhur. Tutup jandela konfigurasi.
Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha cara pin atanapi unpin kartu tina iPhone

Ajakan ieu bakal salawasna ngabéjaan upami iPhone anjeun ngecas atanapi upami éta tiasa dipiceun.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes