Kumaha terang saha anu aya di tukangeun profil Instagram? Instagram sapertos jaringan sosial sanésna diciptakeun pikeun tujuan ieu, bersosialisasi sareng aranjeunna biasana pisan ngahibur, tempat rapat sareng rerencangan sareng kulawarga. Dina sababaraha kasus éta mangrupikeun bentuk komérsialisasi pikeun jalma anu hoyong ngembangkeun bisnisna, aranjeunna tiasa janten situs moro pikeun jalma-jalma paling polos.

Sareng kami henteu ngan ukur ngarujuk kana tukang ngaganggu yén aya seueur di dunya sareng anu nganggo jaringan sosial pikeun ngaganggu jalma sagala umur sareng jenis kelamin. Aya ogé tukang bohongJalma-jalma ieu anu nganggo trik anu paling beragam pikeun ngajantenkeun anu paling mulya dina manah janten sarapna sareng tungtungna nyandak bagian artosna.

Cara-cara pikeun terang naha propil nyata

Pilihan kahiji anu paling saderhana, iraha akun disahkeun ku aplikasi anu sami, nyaéta, nalika Instagram verifikasi idéntitas jalma anu ngagaduhan ikon biru anu terkenal, ieu kajadian biasana ku rekening jalma anu terkenal atanapi anu beroperasi di daérah anu jalma jahat tiasa ngagunakeun idéntitasna pikeun jalma scam. pihak katilu kalayan nami anjeun .

Kumaha atuh eta

  • Milarian akun anu anjeun hoyong terang inpormasi na.
  • Pencét kana tilu belang cakrawala akun.
  • Éta bakal ngalihkeun anjeun kana alternatif tina inpormasi akun di mana anjeun kedah pencét.
  • Peta ieu bakal nunjukkeun anjeun sadayana inpormasi ngeunaan akun, ti tanggal nyiptakeun dugi ka nami pangguna terakhir anu anjeun kagungan, upami anjeun parantos ngarobih.

Pilihan séjén

Dina hal ieu anjeun kedah nyerat nami jalmi na, Instagram bakal masihan anjeun sababaraha pilihan jalma anu gaduh nami anu sami, dina hal ieu sistem bakal nunjukkeun ka anjeun upami akun éta sami sareng platform anu sanés, upami éta, anjeun tiasa nganggo metodeu samemehna upami akun ieu diantara pengikut anjeun atanapi naha umum.

Pariksa nami jalma dina jaringan sosial anu ngeusi

Upami akun Instagram leres, jalma ieu paling dipikaresep Simpen akun dina jaringan sosial anu sanés, dimana anjeun parantos lami didaptarkeun salaku pangguna salami waktos anu paling aman nyaéta anjeun nganggo nami pangguna anu sami atanapi varian anu sami pisan dina jaringan anu sanés, sanaos éta ogé tiasa palsu .

Nu gambar

Dina kasus éta palsu, gambar anu anjeun gaduh dina jaringan anjeun sigana mah aranjeunna ogé palsu, Hal anu paling disarankan nyaéta unduh ieu sareng lebetkeun kana panyungsi sareng antosan hasilna anu aranjeunna gambarkeun. Inget yén scammers moal masihan petunjuk ngeunaan idéntitas anjeun anu leres, anu tiasa janten hal anu dianggo ngalawan anjeun.

Panerbitanana

Sakumaha urang ngajelaskeun dina titik anu sateuacanna, scammers henteu badé masihan seueur inpormasi ngeunaan aranjeunna, janten sigana bakal gaduh akun sareng saeutik pisan atanapi henteu aya publikasi. Teu aya metode anu lepat nalika mendakan propil palsu, hal anu paling disarankan nyaéta ati-ati.