Kumaha terang saha anu ngabolaykeun pesen dina Instagram?

Kumaha terang saha anu ngabolaykeun pesen dina Instagram?  Sanaos seueur aplikasi pikeun ngirim sareng nampi pesen, Instagram tiasa dianggap salaku salah sahiji anu pang épéktip sareng dipikaresep ku masarakat. Platform na gampang pisan dipikaharti, sareng éta ogé ngahijikeun alat anu saé anu henteu dipiboga ku aplikasi sanés.

Dinten ieu kami hoyong ngobrol sareng anjeun ngeunaan salah sahiji fungsi paling pikaresepeun anu sakedik pangguna anu terang. Éta ngeunaan kamungkinan terang saha anu ngabatalkeun pesen anu dikirim sateuacanna ngalangkungan jaringan sosial ieu. Upami anjeun resep diajar langkung seueur perkawis éta, kami ngajak anjeun ulah sono kana tulisan ieu.

Cara pikeun terang saha anu ngabolaykeun pesen dina Instagram

Upami anjeun pengikut satia jaringan sosial ieu, hal anu paling dipikaresep nyaéta anjeun parantos nguping ngeunaan kamungkinan ngabatalkeun pangiriman pesen anu dikirim ngaliwatan Langsung.

Ieu ngandung harti yén pangguna bakal ngagaduhan pilihan pikeun ngahapus pesen naon anu anjeun kirim ngalangkungan akun Instagram anjeun ka pangguna platform anu sanés.

Éta tiasa janten pilihan anu saé khususna dina kasus-kasus éta dimana urang ngahaja ngirim pesen ka jalma salah. Ayeuna, naha aya kamungkinan pikeun terang iraha pangguna sanés parantos ngabolaykeun pesen anu dikirim? Walerna nyaéta enya sareng ieu aya sababaraha alternatif.

Aktipkeun bewara pesen Instagram

Salah sahiji cara paling épéktip Pikeun milarian terang nalika aya anu parantos ngabolaykeun pesen yén aranjeunna sateuacanna ngintun kami ngalangkungan Instagram nyaéta ku ngamungkinkeun bewara.

Ngaktipkeun pilihan ieu bakal ngamungkinkeun anjeun milarian unggal waktos aya anu ngirim pesen ka Langsung sareng, upami anjeun ningali éta gancang, anjeun bakal tiasa maca éta sateuacan éta jalma tiasa mupus na.

Upami anjeun nampi bewara pesen anyar tapi nalika mariksa anjeun sadar yén baki bakalan kosong, hartosna éta pesen éta dibatalkeun. Sanaos pilihan saderhana, hanjakalna henteu ngijinkeun kami terang saha jalma anu ngirim kami sareng ngabolaykeun pesen.

Aktipkeun sora aplikasi anjeun

Sakumaha béwara tiasa ngabantosan urang terang nalika aya anu ngabatalkeun pesen anu dikirim, sora penting ogé. Ngaktipkeun sora bakal ngamungkinkeun urang pikeun terang langkung gampang unggal pangguna ngirim pesen.

Pas ngadangu hp anjeun disada anjeun tiasa béak sareng mariksa kotak pesen sateuacan jalmi mutuskeun mupus na. Upami disada sareng anjeun henteu ningali pesen, hartosna éta parantos dibolaykeun.

Pilihan "Batal ngirim pesen"

Aplikasi Instagram ngahijikeun alat menarik anu disebat "Batal ngirim pesen" anu ngalaksanakeun persis pikeun ngabolaykeun pesen naon anu urang kirimkeun ngaliwatan jaringan sosial ieu.

Hayu urang ngan klik dina pilihan éta pesen kami dikirim bakal dihapus, boh pikeun urang boh pikeun anu nampi. Upami hiji dinten anjeun ngirim pesen ku teu leres sareng anjeun henteu terang kumaha ngabolaykeunana, anjeun tiasa nganggo alat anu pikaresepeun ieu.

Terus diémutan éta saatos ngabatalkeun pesen moal mungkin dicandak kacuali anjeun parantos ngalakukeun cadangan sateuacana. Upami kitu, anjeun kedah ngareset deui sareng éta waé.


Kreatif Stop Sadaya Ngeunaan Téhnologi
A Kumaha.