Kumaha terang upami iPhone diretas

Salami sababaraha dinten, telepon sélulér anjeun langkung lami pikeun ngajalankeun aplikasi atanapi anjeun ngan ukur rumaos aya anu nenjo anjeun. Éta sababna anjeun milari tutorial anu ngajelaskeun sacara jéntré kumaha ngartos upami iPhone diretas. Kami asup ChimeraRevo kami parantos ngadamel tutorial anu pas anu ngamungkinkeun anjeun pikeun milarian terang ku mariksa sababaraha hal.

daptar eusi

Kumaha terang upami iPhone anjeun diretas ku mariksa konsumsi batréna

Salah sahiji parameter mimiti anu kami nyarankeun anjeun parios naha anjeun iPhone geus hacked nyaéta pikeun ngontrol konsumsi batré. Ieu kusabab upami alatna dikawasa jarak jauh ku jalma jahat, sababaraha operasi anu nyéépkeun kakuatan dilakukeun di tukang.

Kalayan nyarios éta, buka waé setélan ku ios ngaklik dinagear dina layar utama teras ketok batre. Ngaliwatan layar anu diusulkeun, anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan pikeun sacara khusus mariksa konsumsi panungtungan 24 jam atawa panungtungan 10 dinten. Dina bagian Panggunaan batré per aplikasi milarian daptar aplikasi anu paling seueur nganggo batréna ogé perséntase di sisina. Alternatipna, ku ngaklik dina Tampilkeun kagiatan, anjeun bakal mendakan total menit panggunaan unggal aplikasi.

Kumaha carana terang upami iPhone anjeun diretas ku mariksa RAM sareng panggunaan prosesor

Upami anjeun ngalaman turunna kinerja anu ngadadak atanapi produksi panas teuing, anjeun tiasa parios a ngaretas. telepon Apple anjeun ngamangpaatkeun pungsionalitasna Anggo waktos. Pikeun anu teu dikenal, ieu mangrupikeun fungsi anu diwanohkeun ku apel anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngawaskeun waktos panggunaan tina iDevice: aplikasi anu paling sering dianggo, jumlah aktip layar, jumlah bewara anu ditampi sareng seueur deui.

Pikeun nganggo Anggo waktosMimiti, buka setélan sakumaha katingal di luhur teras pencét dina Anggo waktos. Dina titik ieu klik Tingali sadaya kagiatan (numutkeun bagian Sadaya alat) pikeun ngaksés daptar lengkep aplikasi anu dianggo. Khususna, anjeun tiasa nyaring pamilarian ku saminggu o poé ku mencét tab saluyu.

Dina jero bagianna deui dipakengaklik dina Tampilkeun deui, anjeun tiasa mendakan sadaya aplikasi anu paling sering dianggo. Masing-masing nami aplikasi diapit ku total jam atanapi menit panggunaan. Anjeun tiasa ogé nyaring daptar dumasar kategori ku ngaklik tombol na Tampilkeun kategori.

Kumaha carana terang upami iPhone anjeun hacked ku mariksa log panggero

Salah sahiji metodeu hacking paling populér anu dianggo ku penjahat nyaéta nomer nomer telepon pikeun ngirangan kiridit sésana tina SIM. Dina hal ieu, buka waé distributor anuiPhone sareng parios daptar telepon terakhir tina kartu Todo. Kusabab kitu urang nyarankeun yén anjeun henteu pernah masihan aksés kana telepon kana parangkat lunak anu henteu kedah ngajantenkeun aranjeunna leres-leres fungsina.

Kumaha terang upami iPhone anjeun diretas: solusi anu sanés

Salaku tambahan kana indikasi anu disayogikeun dina garis pamungkas, urang ogé nyarankeun yén anjeun tumut kana tips ieu pikeun nyegah gangguan.

  • Blok jandéla pop-up dina panyungsi.
  • Pariksa panggunaan jaringan data anjeun.
  • Pareuman jasa pamayaran naon waé.
  • Pariksa aksés anjeun kana iCloud.
  • Anggo jasa VPN anu dipikaterang ngan upami anjeun meryogikeunna.
  • Pariksa yén teu aya aplikasi nenjo anu dipasang.
  • Pariksa sertipikat sareng profil dipasang dinaiPhone ngaliwatan Setélan.

Patarosan atanapi masalah? Hayu urang ngabantosan anjeun

Upami anjeun hoyong anu mutahir, langganan kami Saluran telegram y tuturkeun kami dina instagram. Upami anjeun hoyong nampi dukungan kanggo patalékan atanapi masalah, langganan kami Komunitas Facebook.

Telepon sélulér pangalusna 2021: mana anu mésér

Teu aya telepon sélulér anu pangsaéna, tapi telepon anu sampurna pikeun kabutuhan unggal jalma, anu pastina bénten sareng anu sanés, anggota kulawarga atanapi sobat. Ieu anu biasana kuring jawab nalika ditanya: baca deui ...

Telepon sélulér anu hadé pikeun moto 2021: anu mana kanggo ngagaleuh

Milih telepon sélulér mana anu gaduh kaméra pangsaéna ayeuna janten tugas anu sesah sabab seueur telepon anu tiasa masihan kepuasan dina hal ieu. Aya seueur telepon di luar sana anu sanggup nyugemakeun anjeun dina hal ieu.

13 trik pikeun iPhone anu anjeun kedah terang pisan

Kuring parantos ngempelkeun kanggo anjeun dugi ka 13 trik kanggo iPhone anu bakal ngabantosan anjeun mendakan sababaraha fitur sareng pungsionalitas anu narik pisan, ningkatkeun pangalaman ngagunakeun applephone anjeun. Dina tulisan ieu, kanyataanna, urang bade nyimpulkeun trik sareng trik ieu….

Kumaha carana henteu nampi telepon sareng bewara dina wengi

Seueur jalma nyarankeun pikeun mareuman telepon sélulér lengkep nalika wengi, tapi balikan deui alat unggal dinten sanés latihan batré anu séhat. Nanging, éta sanés hartosna anjeun henteu kedah langkung seueur Maca deui ...

IPhone gimbal pangsaéna 2021: anu mana kanggo ngagaleuh

Dina pituduh anu teras diénggalan ieu, kami bakal nunjukkeun gimbal iPhone pangsaéna anu ayeuna aya di pasar. Naha pikeun senang-senang atanapi ékspérimén sareng téhnik énggal dina dunya videografi kalayan alat-alat murah pikeun telepon sélulér anjeun, baca langkung lengkep ...

Peta sareng Browser Offline Pangsaéna pikeun iPhone

Pamakéan peta sareng navigasi ayeuna mangrupikeun salah sahiji titik pusat telepon sélulér naon waé, khususna sareng kamampuan ningali lokasi GPS mana waé liwat sambungan Internet na. Tapi naon anu kedah dilakukeun upami anjeun maca deui ...

Ningkatkeun umur batre iPhone

Umur batré tina iPhone henteu diragukeun salah sahiji ciri anu paling sering diobrolkeun dina dunya téknologi. Sadaya pamilik telepon sélulér Apple narékahan ngaoptimalkeun Maca deui ...

Kumaha carana ngaksés sumberdaya jaringan tina iPhone sareng iPad

IPhone sareng iPad, salian ti kaasup alat paling populér di pasar, ngagambarkeun alat anu saé pikeun ngatur padamelan kantor. Nyatana, dina tempat-tempat anu disebatkeun, aya, dina kaseueuran kasus, server Maca deui ...

Tripod pangsaéna pikeun iPhone 2021: anu mana kanggo ngagaleuh

Kompartemen poto iPhone mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling diperhatoskeun ku pangguna dina waktos mésér. Nanging, gaduh sénsor anu hébat sanés hartosna yén poto anu saé sok dicandak: anjeun kedah tumut-ngemutan seueur parameter némbak, sapertos maca deui ...

Monopod iPhone pangsaéna 2021: anu mana kanggo ngagaleuh

Dina pituduh meuli ieu, salawasna up-to-date, urang bade ningalikeun maneh Monopods pangalusna pikeun iPhone, parabot dasar pikeun nyieun gambar sugestif jeung kualitas. Kompartemen fotografik iPhone mangrupikeun salah sahiji aspék anu paling diapresiasi ku pangguna Maca deui ...