Kumaha Tim Cook nalika angkat ka sakola (poto)

Sateuacan "album poto internét" ku Tim Cook, ayeuna janten kepala salah sahiji perusahaan tersukses di dunya, éta parantos diénggalan sareng sababaraha gambar hideung-bodas deui. Kali ieu perkawis poto anu dicandak sekitar taun 1975/76,

nalika seuseueurna waktos Tim Cook Anjeunna nyéépkeun waktosna di méja di Robertsdale Menengah di Robertsdale, Alabama.

Éta sakola anu janten indung ti lalaki anu jujuluk Whitbaker éta, anu mutuskeun nyaring poto dina Internét. Numutkeun ka Whitbaker, indungna hormat pisan ka Tim, sanaos yuswa dua taun langkung lami ti Cook. Anjeunna ngarasa langkung bangga ku anjeunna saatos diajar ngeunaan prestasina Tim Cook salaku éksékutip luhur apél.

Numutkeun ka Whitbaker, bari Tim Cook. Anjeunna masih di SMA, nyorot bulan di apoték akina, sareng kolotna masih dina bisnis.

Poto mastikeun na, Tim Cook. anjeunna aktip aub dina kahirupan sosial sakola: anjeunna teras-terasan muncul dina daptar murid anu pang rajinna sareng meunang kompetisi sakola, kalebet anu kanggo pidato umum.

Tingali ogé:
Gaji Tim Cook turun 99%.
Numutkeun ka Forbes, waktuna pikeun ngaganti kana Tim Cook.
Budak sakola ti Novosibirsk nampi serat ti Tim Cook.
Biografi propésional pondok Tim Cook dina majalah Time.
Sadaya tulisan dina séri Apple Story.