Kumaha carana mastikeun kaaslian iPhone


Kumaha carana mastikeun kaaslian iPhone

Mésér iPhone kadua tangan sok janten résiko, sabab sajaba ti anu jujur ​​ngajualna, scammers sering ngorondang dina Internét nawiskeun alat Apple anu sanés. Janten urang nyobian terang kumaha ngabédakeun iPhone asli sareng anu palsu.

Mariksa kaaslian iPhone

Ieu sababaraha cara pikeun mastikeun yén ieu sanés palsu, tapi aslina. Pikeun aman, cobi nganggo henteu ngan ukur salah sahiji metodeu ieu, tapi sadayana sacara sakaligus nalika mariksa aparat.

Metode 1: ngabandingkeun IMEI

Dina fase produksi, unggal iPhone ditugaskeun identifier unik, IMEI, anu ditulis dina telepon nganggo program komputer, dicap dina kasus na sareng ditulis dina kasus éta ogé.

Baca deui: Kumaha carana terang IMEI tina iPhone anjeun

Nalika mariksa kaaslian iPhone anjeun, pastikeun yén IMEI cocog sareng duaan dina ménu na dina pasualan éta. Upami IMEI henteu cocog, éta kedahna nyebatkeun yén alat bohna parantos dirusak ku cara anu teu dicarioskeun ku penjual, sapertos kasusna parantos digentos, atanapi iPhone éta bahkan henteu di payun.

Metode 2: Halaman wéb Apple

Kumisan ti IMEI, unggal gadget Apple ngagaduhan nomer serial anu unik, anu tiasa anjeun anggo pikeun mastikeun kaaslianana dina halaman wéb resmi Apple.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Pikeun mindahkeun poto tina iPhone kana komputer

  1. Mimiti, anjeun kedah milarian nomer serial alat. Pikeun ngalakukeun ieu, buka setélan iPhone sareng buka "Dasar"..
  2. Pilih tulisan. «Ngeunaan alat ieu». Dina kolom "Nomer séri" anjeun bakal ningali gabungan hurup sareng angka, anu bakal dibutuhkeun ku urang salajengna.
  3. Buka halaman wéb Apple kana bagian verifikasi alat dina tautan ieu. Dina jandéla anu muka anjeun kedah ngalebetkeun nomer sérial, lebetkeun kode tina gambar di handap ieu sareng jalankeun tés ku ngaklik tombol "Lajengkeun"..
  4. Dina momen salajengna, alat anu diuji bakal nembongan dina layar. Upami henteu aktip, anjeun bakal dibéjaan. Di urang, éta alat anu parantos didaptarkeun, anu perkawis tanggal kadaluarsana jaminan ogé dituduhkeun.
  5. Upami salaku hasil tina mariksa ku cara ieu anjeun ningali alat anu béda pisan atanapi ku jumlah sapertos kitu situs éta henteu ngaidentipikasi alatna - anjeun gaduh smartphone Cina sanés.

Metode 3: IMEI.info

Nyaho IMEI alat anjeun, nalika anjeun mariksa kaaslian telepon anjeun, anjeun kedah nganggo layanan online IMEI.info, anu tiasa nyayogikeun seueur inpormasi anu menarik ngeunaan gadget anjeun.

  1. Buka halaman wéb layanan online IMEI.info. Jandéla bakal muncul anu nyungkeun anjeun lebet kana IMEI alat anjeun sareng mastikeun yén anjeun sanés robot kanggo neraskeun.
  2. Jandéla kalayan hasilna bakal muncul dina layar. Anjeun bakal tiasa ningali inpormasi sapertos modél sareng warna iPhone anjeun, kapasitas neundeun, nagara pabrik sareng inpormasi anu mangpaat. Teu kedah dicarioskeun, data ieu kedah cocog pisan ...

Cara 4: Penampilan

Pastikeun pikeun parios penampilan alat sareng kotak na - teu kedah aya karakter Cina (kacuali iPhone dibeli di Cina), sareng kecap anu salah éja henteu kénging.

Dina bagian tukang kotak, tingali spésifikasi alat: éta kedahna sami sareng iPhone anjeun (anjeun tiasa ngabandingkeun spésifikasi telepon éta nyalira ngalangkungan «Setélan» - «Dasar» - «Ngeunaan alat ieu»).

Alami, kedahna teu aya anteneu tipi atanapi detail anu teu pantes anu sanés. Upami anjeun henteu kantos ningali sapertos naon iPhone asli, langkung saé anjeun nyéépkeun waktos pikeun angkat ka toko mana waé anu ngadistribusikaeun téknologi Apple sareng diajar conto kalayan taliti.

Metode 5: Software

Parangkat lunak smartphone Apple nganggo sistem operasi ios, sedengkeun seuseueurna seueur knockoff ngajalankeun Android sareng cangkang dipasang anu mirip pisan sareng sistem Apple.

Dina hal ieu, pemalsuan cukup gampang pikeun ngaidentipikasi: unduhan aplikasi dina iPhone aslina asalna ti App Store, sedengkeun palsu asalna tina Google Play Market (atanapi toko aplikasi alternatif). App Store pikeun ios 11 kedahna sapertos kieu:

  1. Pikeun mastikeun yén éta iPhone di payuneun anjeun, turutan tautan ieu kana halaman unduhan aplikasi WhatsApp. Anjeun kedah ngalakukeun éta tina browser Safari standar (ieu penting). Normalna, telepon bakal nawiskeun pikeun muka aplikasi di App Store, teras éta tiasa diunduh ti toko.
  2. Unduh WhatsApp

  3. Upami anjeun gaduh palsu di payuneun anjeun, anu paling anjeun bakal tingali nyaéta tautan dina panyungsi anjeun kana aplikasi anu ditetepkeun bari henteu tiasa dipasang dina alat anjeun.

Ieu cara utama pikeun nangtoskeun naha iPhone di payun anjeun asli atanapi henteu. Tapi panginten anu paling penting nyaéta harga: alat aslina anu tiasa dianggo sareng henteu gaduh ruksakna anu signifikan henteu tiasa langkung handap tibatan harga pasar, sanaos anu ngajualna menerkeun ku nyarios yén anjeunna peryogi artos buru-buru.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha ngaktipkeun 4G dina iPhone anjeun
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes