Kwai pikeun Android

Seueur aplikasi mekar kana waktos, kéngingkeun fungsi énggal atanapi bahkan janten anu sanés sacara lengkep. Kitu deui kasus GIFShow, ayeuna katelah Kwai, pesaing pikeun jaringan sosial multimédia sapertos Instagram. Dinten ieu kami bakal nyaritakeun naon anu tiasa dipikaresep ku Kwai.

Oriéntasi multimédia.

Sapertos Instagram, Kwai ngamungkinkeun anjeun ngabagi pidéo, poto atanapi gambar anu direkam nyalira ka pangguna sanés.

Unggal entri tiasa dikoméntaran sareng hargana, sapertos biasana dina jaringan sosial.

Fitur ngarékam pidéo

Aplikasi na ngagaduhan kaméra pidéo terpadu anu ngamungkinkeun anjeun ngarékam klip tina kaméra utama sareng kaméra payun. Kaméra payun dihurungkeun sacara standar.

Hiasan komo elemen éditan klip saderhana aya. Salaku conto, topéng 3D.

Pilihan ieu ngamungkinkeun anjeun nerapkeun saringan ku raray lucu atanapi pangaruh grapik kana klip anjeun. Punten perhatos yén kulit ieu kedah didownload sateuacanna; ngan ukur hiji anu diwangun kana aplikasi. Anjeun tiasa ogé overlay klip audio, contona frasa musik atanapi pilem.

Ciri sosial

Janten dasarna mangrupikeun jaringan sosial, Kwai ngagaduhan seueur ciri jasa anu sami: contona, anjeun tiasa ngalanggan pangguna anu anjeun resep.

Babaturan anu didaptarkeun di Kwai tiasa dipendakan ngalangkungan kontak dina buku alamat (mimitina anjeun kedah masihan aksés kana aplikasi), akun Twitter sareng Facebook, atanapi nganggo pamilarian.

Ku jalan kitu, anjeun ogé tiasa milarian nganggo tagar khusus, bahkan dina grup.

Éta henteu kedah nyarios yén aya fitur kirim sareng nampi, sanaos aplikasi na henteu kiat pikeun koréspondén biasa.

Arsip publikasi.

Sadaya pesen anu ditambihan ka umum tiasa dipendakan dina menu, handapeun "File abdi.".

Punten perhatoskeun yén fungsi ieu kedah diaktipkeun dina setélan heula.

Manipulasi rékaman

Sateuacan nyebarkeun rékaman, anjeun tiasa milih sababaraha pilihan: contona, ngawatesan durasi na kana 48 jam atanapi sayagi pikeun anjeun sacara pribadi.

Teruskeun otomatis ka Google+ sareng Viber ogé didukung - ngan parios pilihan éta sateuacan diposting.

Éntri anu parantos dikintunkeun tiasa dihapus, disumputkeun atanapi disimpen dina aplikasi, ogé dialihkeun ka jasa sareng aplikasi sanés

Ngawatesan aksés

Pamekar Kwai tacan katinggaleun tina tren umum pikeun ningkatkeun kaamanan data pribadi.

Sapertos dina seueur aplikasi sanésna, alat utama panyalindungan sareng idéntifikasi nyaéta nomer telepon. Ku alatan éta, perlu diverifikasi pikeun mastikeun panyalindungan lengkep.

kauntungan

  • Antarbeungeut Russified;
  • Kamampuh média sosial;
  • Alat pikeun ngolah klip pidéo gampang;
  • Pilihan anu lega pikeun épék sareng potongan musik;
  • Nyayogikeun panyalindungan data.

kalemahan

  • Iklan;
  • Spam sering;
  • Anjeun kedah ngaunduh kulit 3D.

Kwai panginten henteu ngesahkeun Instagram tina tahtaana, tapi anjeunna hoyong pisan ngalakukeun éta. Untungna, anjeun gaduh sadaya pilihan anu anjeun peryogikeun pikeun numuwuhkeun popularitas.

Unduh Kwai gratis

Unduh versi panganyarna tina aplikasi ti Google Play Market

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?