Dimana ayana wallpaper Windows 11

Dimana ayana wallpaper Windows 11

Upami anjeun kedah kéngingkeun wallpaper Windows 11 standar atanapi gambar layar konci, anjeun tiasa kalayan gampang mendakanana dina drive sistem.

Tulisan di handap ieu ngeunaan sadaya lokasi wallpaper desktop, layar konci sareng bahkan file latar keyboard toél.

Windows 11 file wallpaper sareng lokasi folder

Kaseueuran wallpaper Windows 11 dikumpulkeun dina subfolder tina folder sistem C:NWindowsNWebNéta éta.

Pikeun napigasi ka salah sahiji polder di handap ieu, anjeun tiasa muka Windows Explorer, nyalin sareng nempelkeun jalur kana polder kana widang alamat, teras pencét Lebetkeun. Dina C:\Windows\Web anjeun bakal manggihan

  1. C:NWindowsNWeb4KNWallpaperNWindows - Windows 11 wallpaper téma standar
  2. - wallpaper anu dianggo dina layar konci, tapi sanés anu diunduh tina server Microsoft nalika "Windows: cool" dipilih dina pilihan kustomisasi layar konci, tapi ngan ukur wallpaper standar anu tos dipasang. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal wallpaper Windows, tingali bagian salajengna artikel ieu.
  3. C:\Windows\Web\wallpaper - wallpaper pikeun sababaraha téma Windows 11 (sababaraha polder tiasa henteu ngandung wallpaper).
  4. C:|Windows|Web|keyboard rampa - Toél latar tukang keyboard.

Salian polder di luhur, anjeun ogé tiasa mendakan éta mangpaat (ogé nyalin jalur sareng nempelkeun kana panyungsi anjeun):

Wallpaper layar konci Windows 11 (Windows: Menarik)

Upami anjeun parantos milih Windows: pikaresepeun salaku wallpaper layar konci anjeun dina pilihan personalisasi anjeun, anjeun tiasa mendakan sababaraha poto anu pikaresepeun pisan (aranjeunna diunduh tina pangladén Microsoft) anu anjeun hoyong simpen. Anjeun tiasa mendakanana ku jalan kana polder (salinan sareng témpél kana bar alamat browser anjeun):

% LocalAppData% PackagesMicrosoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewyLocalStateAssets

Dina polder ieu anjeun bakal mendakan seueur file tanpa ekstensi, tapi saleresna diantarana aya poto JPEG umum anu dianggo salaku latar tukang layar konci (dipandu ku ukuran file: anu ngeusian ratusan Kb nyaéta wallpaper anu dipikahoyong), ngan anjeun kedah nyalin file ka lokasi anu merenah, tambahkeun ekstensi jpeg sareng éta bakal janten file poto biasa.

Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa nganggo file bat (kumaha carana ngadamel file bat) kalayan kode di handap ieu pikeun otomatis nyimpen sadaya wallpaper layar konci dina folder ImagesLockScreen sareng ganti nami janten JPEG:

cd / D% userprofile% AppDataLocalPackagesMicrosoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewyLocalStateAssets mkdir "% userprofile% PicturesLockScreen" 1> nul 2> & 1 copy * "% userprofile% PicturesLockScreen * .jpg

eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online