Panggihan modeu bit Windows XP

Sistem operasi kulawarga Windows, sajaba ti vérsi anu béda, ogé ngagaduhan dua jinis, anu béntenna jero-jerona. Parameter ieu nangtoskeun sababaraha ciri, sapertos jumlah maksimum RAM. Dina tulisan ieu, urang bakal nyarios ngeunaan kumaha pikeun milari katepatan bit Windows XP.

Nangtukeun bit Windows XP

Ayeuna, Windows desktop gaduh dua jinis sistem: 32-bit sareng 64-bit. Resmi, anu kahiji disebat x86 sareng anu kadua x64. Bedana henteu gampang ditingali, tapi éta aya. Mimiti, anjeun moal tiasa nganggo langkung ti 4 Gbytes RAM dina x86. Kadua, sababaraha aplikasi dimaksudkeun ngan ukur pikeun sistem operasi x64 sareng henteu dianggo dina 32-bit. Salaku tambahan, urang bakal nimbangkeun sababaraha cara pikeun nangtoskeun parameter ieu.

Metode 1: Sistem Properties

Anjeun tiasa ngakses bagian ieu ku ngaklik katuhu dina ikon "Komputer abdi". sareng milih barang anu dipidangkeun dina layar gambar layar.

Dina jandéla anu dibuka, kami resep kana blok "Sistem". dina tab "Umum". Ngan ukur x64 anu jelas dieusian. Upami "windup" nyaéta 32-bit, parameter ieu kantun teu aya.

Metode 2: Polder sistem

Salah sahiji ciri vérsi 64-bit nyaéta ayana dua folder "File program" dina unit sistem. Salah sahijina ngagaduhan nami aslina, sareng nami anu kadua ngagaduhan "(Х86)".

Ogé, dina diréktori "Jandéla" Sistem operasi 64-bit ngagaduhan subfolder anu nyarioskeun jinis bitna.

Metode 3: Émbaran Sistem

Bagian ieu ngandung seueur inpormasi ngeunaan komputer anjeun. Éta tiasa diaksés ku cara nuliskeun halaman "Mimitian". sareng mencét tombol "Lumpat"..

Paréntah anu leres ditulis sapertos kieu:

winmsd.exe

Data anu anjeun milari aya dina garisna "Guy". и "Prosesor".. Dina sistem 32-bit éta bakal "Х86".

Windows 64-bit ngahususkeun "Х64" sareng, gumantung kana prosesorna, kode anu ogé bakal ngandung nomer 64. Bisi kami éta "EM64T"..

Metode 4: "Garis paréntah"

Anjeun ogé tiasa terang kapasitas digit Paréntah ajakan. tanpa nganggo antarmuka grafis sistem. Muka tina ménu "Lumpat". (tingali di luhur) kalayan paréntah

cmd

Pikeun ngaluarkeun data anu diperyogikeun ka konsol, ketik ieu (saatos ngetik pencét Leumpang ka):

set pro

Sistem 32-bit:

64 bit:

Cara 5: Program Pihak katilu

Aya seueur wawakil parangkat lunak anu sanggup ngumpulkeun inpormasi ngeunaan sistem di alam. Kami bakal alamat AIDA64 salaku alat anu paling dikenal sareng paling merenah. Data anu urang peryogikeun nyaéta "OS". Dina dahan anu sami namina. Garisna disebat "Tipe kernel sistem operasi". Di dieu saatos frasa "Panganggo gratis" sareng ukuran bit na parantos ditangtoskeun. Pikeun x86 éta bakal "32 bit"..

Dina 64 bit masing-masing "64 bit".

kacindekan:

Kami parantos ningali lima cara pikeun nangtoskeun tingkat bit sistem anjeun dina Windows XP. Dina kaseueuran kasus, ieu tiasa dilakukeun ku média standar, tapi alat pihak katilu anu langkung merenah tiasa dianggo. Upami anjeun henteu tiasa nganggo antarbeungeut pangguna anu grafis, contona pikeun manajemén jauh, alat ieu tiasa janten gunana "Garis paréntah"..

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?