Pasang game dina PlayStation 3 anjeun tina USB stick


Pasang game dina PlayStation 3 anjeun tina USB stick

Konsol gim PlayStation 3 Sony masih kénéh dipikaresep pisan ku para pamaén ayeuna, sering kusabab ayana kaulinan ekslusif anu henteu diwartosan ku generasi salajengna. Pikeun masang aplikasi langkung merenah, anjeun tiasa nganggo Flash storage.

video Tutorial

Pasang kaulinan dina PS3 tina pendrive

Kami bakal ngalangkungan topik pamasangan firmware khusus atanapi ODE dina konsol, sabab prosés ieu kedah ditutupan nyalira tina patarosan anu dikedalkeun ngeunaan kaulinan. Dina waktos anu sasarengan, pikeun tindakan ieu mangrupikeun prasarat, anu tanpa instruksi ieu henteu aya artina.

Léngkah 1: Nyiapkeun média anu tiasa dicabut

Léngkah munggaran nyaéta milih sareng pormat Flash drive anu leres anu anjeun badé dianggo pikeun masang gim dina PlayStation 3. Ampir sadaya drive anu tiasa dicabut cocog pikeun tujuan ieu, naha éta téh USB stick atanapi kartu microSD.

Hiji-hijina bédana anu signifikan antara drive nyaéta kagancangan mindahkeun data. Kusabab kitu, USB flash drive langkung cocog pikeun tugas ieu. Ogé, henteu sadaya komputer dilengkepan maca kartu microSD.

Jumlah neundeun dina unit kedah diluyukeun sareng kabutuhan anjeun. Éta tiasa sakedik 8GB flash drive, atanapi tiasa janten hard drive USB éksternal.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Pareuman controller tanpa mareuman PlayStation 4

Sateuacan ngaunduh sareng nambihan gim, drive anu tiasa dicabut kedah diformat. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun tiasa nganggo cara standar sistem operasi Windows.

  1. Gumantung kana jinis Flash drive, sambungkeun kana komputer anjeun.
  2. Buka bagian Komputer ieu. teras pencét-katuhu dina drive anu kapendak. Mangga pilih "Format".pikeun muka layar Setélan Khusus.
  3. Upami anjeun nganggo hard drive luar, anjeun kedah nganggo perangkat lunak khusus pikeun pormatna "FAT32".

    Maca deui: Program pormat hard drive

  4. Anu paling penting di dieu nyaéta daptar "Sistem File".. Turunkeun ka handap sareng pilih hiji pilihan "FAT32".
  5. Dina jalur. "Ukuran Unit Distribusi" tiasa ninggali nilaina "Default". atanapi ngarobih na pikeun "8192 bait"..
  6. Upami hoyong, robih label polumeu sareng centang kotakna "Gancang (beberesih indeks)"pikeun nyepetkeun prosedur ngahapus data anu tos aya. Pencét tombol "Mimitian". pikeun ngamimitian pormat.

    Tungguan béja yén prosésna parantos hasil, teras anjeun tiasa neraskeun léngkah salajengna.

Upami anjeun ngagaduhan kasusah atanapi mamang ngeunaan léngkah-léngkah anu ditétélakeun, anjeun tiasa maca pitunjuk anu langkung lengkep ihwal cara ngajawab masalah anu paling umum. Ogé, kami bakal salawasna senang ngabantosan anjeun dina koméntar.

Ogé baca: Alesan naha komputer henteu tiasa ningali pendrive

Lengkah 2: Undeur sareng nyalin kaulinan

Dina léngkah ieu, kedah ati-ati pikeun nempatkeun file anu tiasa dianggo dina diréktori anu leres dina drive. Upami teu kitu, konsol moal tiasa maca folder anu leres. Nanging, pamasangan anu lepat henteu kritis, sabab PC tiasa dianggo deui pikeun mindahkeun file.

  1. Buka diréktori akar drive sareng ngadamel polder anu énggal "Kaulinan". Ka hareupna, bagian ieu bakal dianggo salaku katalog utama.
  2. Unduh file ieu sareng game pikeun PS3 dina PC tina situs Internét naon waé anu ngagaduhan katégori anu cocog. Arsip akhir kedah dibungkus ku arsip WinRAR.
  3. Dina kaseueuran kasus, anjeun tiasa mendakan pormatna ISO. File ogé tiasa diaksés ngalangkungan kabinet filing atanapi UltraISO.

    Lea también:
    Kumaha carana nganggo UltraISO
    Analitik WinRAR gratis

  4. Diréktori akhir kedah ngandung folder "PS3_GAME" sareng file na "PS3_DISC.SFB"..

    Catetan: Mungkin aya diréktori anu sanés, tapi barang-barang anu disebatkeun mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina kaulinan naon waé.

  5. Salin diréktori ieu sacara gembleng ku cara nempatkeun "Kaulinan" dina flash drive.
  6. Hasilna, sababaraha aplikasi tiasa dipasang dina drive anu tiasa dicabut sareng bakal kauninga ku Sony PlayStation 3 tanpa aya masalah.

Ayeuna pegatkeun sambungan flash drive anu disiapkeun tina komputer tur anjeun tiasa neraskeun damel sareng konsol.

Léngkah 3: Luncurkeun kaulinan dina konsol

Salami unitna parantos disiapkeun sareng kaulinan anu leres fungsina parantos kacatet, léngkah ieu anu paling gampang sabab sacara harfiah henteu butuh tindakan tambahan pikeun anjeun. Prosedur peluncuran lengkep diwangun ku sababaraha léngkah.

  1. Sambungkeun drive anu tos direkam sateuacanna ka port USB PS3.
  2. Saatos mastikeun yén kartu mémori nyambung leres, tina ménu utama konsol, pilih "Multiman".

    Catetan: Gumantung kana firmware, parangkat lunak éta tiasa bénten-bénten.

  3. Saatos diluncurkeun, éta tetep ngan ukur mendakan aplikasi dina daptar umum dumasar nami.
  4. Dina sababaraha kasus panginten diperbarui daptar ku mencét tombol na "Pilih + L3" dina paréntah.

Kami arepkeun yén tutorial kami parantos ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah masang kaulinan tina pendrive dina konsol PlayStation 3 anjeun.

kacindekan:

Saatos maca tulisan ieu, anjeun henteu kedah mopohokeun perluna ngagunakeun firmware khusus, sabab PS3 anu gaduh parangkat lunak standar henteu nawiskeun kasempetan sapertos kitu. Ngarobih parangkat lunak konsol ngan ukur pantes ku kajian anu lengkep ngeunaan masalah atanapi milari bantosan ti para profesional. Kaulinan engké dipasang henteu kapangaruhan.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Anjeun bisa jadi kabetot:  Sambungkeun PS3 kana laptop liwat HDMI
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes