Pasang WhatsApp dina dua telepon

Léngkah 1: Pasang aplikasina

Nganggo akun WhatsApp anu sami dina dua alat sélulér anu béda, hanjakalna, henteu tiasa langsung kusabab data paguneman disimpen sacara éksklusif dina panyimpenan lokal sareng henteu dina server. Sanajan kitu, alatan kurangna larangan linking aplikasi, éta masih bisa dipigawé ngaliwatan alat cadangan tur malikkeun.

Maca deui: Kumaha masang WhatsApp dina telepon anjeun

Anu mimiti, anjeun kedah nuturkeun tautan di luhur sareng, nuturkeun paréntahna, pasang aplikasi dina kadua alat éta. Hal ieu dilakukeun ku mencét tombol pakait "Masang". dina kaca resmi toko.

Kalayan alat anu parantos disiapkeun sareng aktip dianggo, teu kedah pasang deui utusan. Salaku tambahan, ngan tina telepon sélulér jinis ieu anjeun tiasa kéngingkeun cadangan anu diperyogikeun pikeun nyingkronkeun duanana salinan aplikasi.

Maca deui: Otorisasi dina WhatsApp dina alat anu béda

Upami anjeun henteu kedah ngabalikeun riwayat obrolan anjeun dina alat anjeun, contona, upami anjeun badé ngaktipkeun WhatsApp pertama kalina, éta bakal cekap pikeun ngalaksanakeun otorisasina sareng nomer anu sami. Saatosna, sadaya pesen anu anjeun tampa bakal dugi ka kadua telepon dina waktos anu sami, ogé anjeun tiasa nganggo pungsi olahtalatah tanpa masalah.

Léngkah 2: Nyiptakeun cadangan

Sakali pamasangan aplikasi parantos direngsekeun, dina salah sahiji alat anu jumlah pesen anu paling luhur, anjeun kedah angkat ka «Setélan». jeung nyieun cadangan. Biasana, panyimpenan awan iCloud atanapi Google Drive bakal otomatis dianggo pikeun neundeun data, gumantung kana platformna.

Maca deui: Cadangan pesen WhatsApp

Hanjakalna, kusabab peculiarities sistem operasi anu béda, nalika ngaktipkeun klien dina Android sareng ios dina waktos anu sami, léngkah-léngkah tambahan diperyogikeun, sakumaha anu dijelaskeun dina petunjuk anu sanés dina halaman wéb. Ngan teras anjeun kedah neraskeun ngaktifkeun klien dina alat kadua, upami henteu aplikasina kedah dipasang deui.

Maca deui: Kumaha cara nransper WhatsApp tina hiji telepon ka telepon anu sanés

Catet yén henteu paduli platformna, alat transfer data pihak katilu anu paling gampang dianggo. Hiji-hijina waktos éta tiasa kaleuleuwihan nyaéta upami akun sistem anu sami dianggo.

Léngkah 3: Balikkeun obrolan

Saatos datana dipindahkeun ka panyimpenan lokal atanapi ka méga, anjeun kedah mulangkeun data tina cadangan nalika aplikasi munggaran diaktipkeun dina alat kadua. Hal ieu dilakukeun ngaliwatan konfigurasi internal tina klien mobile, kitu ogé kreasi dijelaskeun dina bagian saméméhna tina parentah.

Maca deui: Mulangkeun obrolan WhatsApp dina telepon anjeun

Upami anjeun parantos nganggo alat pihak katilu, léngkah-léngkah salajengna tiasa béda. Biasana, dina hal ieu, pamulihan otomatis, saatos kadua alat bakal disingkronkeun sareng tiasa dianggo dina waktos anu sami.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Jelaskeun naon anu anjeun henteu tiasa lakukeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?