MegaSearch: Kumaha Milarian Payil dina MEGA

Naha anjeun sadar kana poténsi Mega anu luar biasa tapi panasaran kumaha mendakan file anu diunggah kana layanan anu saé ieu? Tong hariwang: di laut magnum Internét aya solusi anu valid, épisién sareng gampang dianggo pikeun anjeun. Urang nyarioskeun MegaSearch.

Mega mangrupikeun salah sahiji layanan hosting awan sareng file pangsaéna anu sayogi online, éta nawiskeun seueur rohangan bébas (50GB) sareng énkripsi pinuh data anu diunggah ku pangguna ku algoritma RSA kalayan konci pribadi 2048 bit. Mega mangrupikeun panerus spiritual pikeun jasa Kim Dotcom anu sanés, Megaupload anu kawéntar. mega.nz, nawarkeun kaamanan (hatur nuhun kana énkripsi sareng kantor pusatna di Selandia Anyar) sareng ngagancangkeun unduhan sareng unggah.

Hanjakalna, éta kirang dianggo tibatan anu sateuacanna Megaupload, anu pikeun waktos anu janten platform ngabagi file pilihan pikeun seueur pangguna.

Pikeun ngabantosan pangguna mendakan tautan kana file anu disayogikeun dina Mega sareng jasa ngabagi file anu henteu kaétang anu parantos ngabagi pasar saatos maotna Megaupload, mesin pencari anu merenah parantos lahir: MegaSearch kanyataanna. Nyatana, namina nyarios sadayana.

MegaSearch: kumaha jalanna?

Basis data MegaSearch diwangun ku tautan tina sababaraha layanan sanés Mega: Openload, Uptobox, Uplea, 1fisher, Upload, Rapidgator, Turbobit, Keep2share, Bitshare, FileFactory, Free, Oboom, Filepost, Depfile, Firedrive, Mediafire, Uploadable, Zippyshare .

Nalika anjeun sumping di MegaSearch anjeun bakal aya di payuneun bar teang anu khas dimana anjeun kedah ngalebetkeun nami naon anu anjeun badé mendakan, maka anjeun kedah pencét tombol enter dina keyboard anjeun atanapi pencét dina kaca pembesar pikeun milarian basis data ageung data jasa korespondensi naon waé.

Dina titik ieu anjeun tiasa nyaring pamilarian anjeun, di kénca anjeun bakal mendakan sababaraha parameter:

  • Urutan anu hasilna bakal ditingalikeun ...
  • Hasil tina jasa mana anu ditingalikeun
  • Kategori (Video, Musik, Dokumén, Buku, Program, Kaulinan, Android, iOS)

Anjeun teras tiasa milih file sareng buka tautan.

AwasKami hoyong nunjukkeun yén halaman ieu ngajelaskeun jasa pikeun tujuan inpormasi. Pamakéan anu tiasa anjeun anggo (contona, unduh eusi anu dijagaan ku hak cipta) henteu merhatoskeun kami. MegaSearch ogé komitmen pikeun ngajaga basis data na bersih tina eusi bajakan, ngaleungitkeun eusi anu ditepikeun ka dinya.

Jasa anu mirip pisan sareng MegaSearch nyaéta Filediva… Mungkin aranjeunna bakal mampir di dieu!