Panggihan vérsi gim dina Steam

Kabutuhan pikeun milarian vérsi gim dina Steam tiasa lumangsung nalika anjeun nyobian maén sareng réréncangan online ku sababaraha kasalahan. Mimiti, anjeun kedah pastikeun yén anjeun nganggo vérsi anu sami pikeun gim, sabab vérsi anu béda panginten henteu cocog sareng anu sanés dina modeu kampanye.

Cara pikeun terang vérsi gim dina Steam

Masalah anu paling umum pikeun kaulinan lumangsung nalika saurang pamaén ngagaduhan versi anu gaduh ijin kanggo kaulinan sareng anu sanésna gaduh versi bajakan. Nanging, kaayaan ieu ogé dimungkinkeun nalika salah sahiji pangguna parantos nganonaktifkeun pembaruan nyalira. Aya sababaraha cara pikeun milarian terang versi parangkat lunak dina waktos anu sami.

Metode 1: Game Properties on Steam

Cara ieu langkung cocog dina kaayaan anu diperyogikeun pikeun ngabandingkeun versi gim antara dua pangguna Steam. Ieu disababkeun kanyataan yén tempat kaulinan mintonkeun vérsi gim sanés cara anu biasa pikeun seueur jalmi, tapi ngan ukur cocog pikeun pamaén jasa ieu.

  1. nganjang "Perpustakaan".Milarian kaulinan anu anjeun pikahoyong tina daptar, pencét-katuhu sareng pilih "Pasipatan"..
  2. Pindah kana tab "File lokal."sareng bakal muncul vérsi pikeun pamekar. Angka ieu ngan ukur tiasa dibandingkeun sareng pamaén Stim anu sanés.

Metode 2: Folder gim

Pikeun ningali parameter anu anjeun milari dina cara anu langkung jelas sareng langkung merenah pikeun ngabandingkeun éta engké sareng pamaén sanés Steam atanapi konsultasi dina forum permainan, turutan pitunjuk ieu di handap.

  1. Turutan dua léngkah dina metodeu di luhur, tapi henteu merhatoskeun versi file, tibatan klik "Tingali file lokal.".

    Tanpa ngajalankeun klién, folder anu sami ieu tiasa diaksés ngalangkungan normal Windows Explorer. Sacara standar, jalur ieu X:SteamsteamappscommonНАЗВАНИЕ_ИГРЫdi mana X - nami partisi disk anjeun, sareng NGARAN GAME. - folder kaulinan. Sacara standar éta C:Program Files (x86)Steamsteamappscommon.

  2. Milarian file EXE anu ngajalankeun gim sareng hover mouse anjeun. Dina kotak inpormasi anu muncul, anjeun bakal ningali vérsi gimna.
  3. Inpormasi anu sami tiasa didapet ku ngaklik katuhu dina file EXE sareng milih "Pasipatan".. Pindah kana tab "Detil". - data anu dipikaresep bakal aya dina jalur "Vérsi file". и "Vérsi produk"..

Métode 3: Menu utama gim

Sababaraha gim nunjukkeun vérsi na nalika diluncurkeun. Hiji-hijina kakurangan tina metode na nyaéta mangaruhan sajumlah terbatas, henteu sadayana pamekar nambihan data ieu kana layar utama.

Biasana, cukup pikeun ngaluncurkeun game sareng milari vérsi dina layar kalayan ati-ati.

Gumantung kana format ménu utama, panginten aya hiji item "Perkawis gim", "Kana"., «Kiridit» sareng hal anu nunjuk kana bagian inpormasi. Biasana aya inpormasi ngeunaan penerbit, tim panyipta proyék sareng inpormasi sanés, sapertos vérsi gimna. Upami anjeun henteu tiasa mendakan pilihan ménu éta, éta panginten disumputkeun sareng mangrupikeun bagian tina, contona, setélan.

Metode 4: Paréntah konsol

Upami gim ngagaduhan kabisa pikeun muka konsol, anjeun tiasa nganggo salah sahiji paréntahna pikeun kéngingkeun inpormasi dasar ngeunaan gim. Salaku conto, dina Counter-Strike, lebetkeun paréntah versionsareng diantara sadaya garis anu pang gunana nyaéta «Exe Konstruksi». Anjeun tiasa nyalin sadayana atanapi sabagian téks pikeun ngirim ka pangguna sanés. Kaulinan konsol sanés tiasa gaduh paréntah anu sanés, anjeun kedah parios daptar paréntah anu dirojong.

Éta sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan cara ningali vérsi naon waé dina Steam. Kami arepkeun inpormasi ieu ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah anjeun.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?