Lereskeun kasalahan "Subsistem percetakan henteu sayogi"

 

Ampir sadaya pangguna dina kagiatan sadidinten ngagunakeun jasa printer. Kertas akhir, diploma, laporan, sareng bahan téks sareng grafik sanésna dicitak dina printer. Nanging, gancang atanapi engké, pangguna nyanghareupan masalah nalika "subsistem percetakan henteu sayogi", kasalahan ieu lumangsung, sapertos anu diarepkeun, dina momen anu paling henteu dipikaresep.

Kumaha Cara Nyiptakeun Subsystem Percetakan Sayogi dina Windows XP

Sateuacan neraskeun kana pedaran solusi pikeun masalah, hayu urang ngobrol sakedik ngeunaan naon éta sareng kunaon perlu. Subsistem percetakan mangrupikeun jasa sistem operasi anu ngatur nyetak. Kalayan bantosanna, dokumén dikirim ka printer anu dipilih, sareng dina kasus dimana aya sababaraha dokumén, subsistem percetakan ngabentuk antrian.

Ayeuna kumaha ngalereskeun masalah. Di dieu dua cara tiasa dibédakeun: paling saderhana sareng paling rumit, anu peryogi henteu ngan ukur kasabaran ti pangguna, tapi ogé sababaraha élmu.

 

Metoda 1: ngamimitian jasa

Kadang-kadang masalah sareng subsistem percetakan tiasa direngsekeun ngan ukur ku ngamimitian jasa anu saluyu. Pikeun ngalakukeun ieu, turutan léngkah ieu:

    1. Buka na mimitian menu " teras klik kana paréntah «Control Panel» .
    2. Dihandap upami anjeun nganggo pandangan kategori malik el link Kinerja sareng perawatan teras asup kana ikon administrasi .

 

Pikeun pangguna anu ngagunakeun panempoan Palasik, cukup pencét kana ikon éta "Administrasi" .

  1. Ayeuna urang mimitian «Jasa» ngalakukeun klik dua kali kalayan tombol beurit kénca, sareng kami lebet kana daptar sadaya jasa sistem operasi.
  2. Dina daptar kami mendakan "Print Job Manager"
  3. Upami anjeun ningali garis kosong dina kolom "Kaayaan" tina daptar, klik dua kali tombol beurit kénca dina garis teras lebet kana jandéla konfigurasi.
  4. Di dieu kami pencét éta tombol mimitian " sareng kami mastikeun yén jinis ngamimitian aya dina modeu "Mobil" .

Upami saatos éta kasalahan teu acan dileungitkeun, éta kedah ngalih kana cara anu kadua.

Metode 2: ngalereskeun masalah ku cara manual

Upami ngamimitian jasa cetak henteu masihan hasil, maka anu nyababkeun kasalahan langkung jero sareng meryogikeun panganteur anu langkung serius. Alesan pikeun kagagalan subsistem percetakan tiasa seueur pisan, ti kurangna file anu diperyogikeun pikeun ayana virus dina sistem.

 

Janten urang sabar nyayogikeun diri sareng ngawitan "ngubaran" subsistem percetakan.

    1. Mimiti, urang reboot komputer sareng nyabut sadaya printer tina sistem. Jang ngalampahkeun ieu, buka mimitian menu " teras pencét paréntah "Printer sareng Fax" Di dieu daptar sadaya printer anu dipasang bakal ditayangkeun. Pencét kana tombol mouse katuhu na teras pencét "Ngaleungitkeun" .

       

      Ku ngaklik tombol "Leres" Dina jandéla peringatan, kami bakal nyabut printer tina sistem.

    2. Ayeuna urang leupas tina supirna. Dina jandéla anu sami, angkat ka File ménu " teras pencét paréntah "Sipat server" .
    3. Dina jandéla properti, buka tab "Supir" sareng cabut sadaya supir anu aya. Pikeun ngalakukeun ieu, pilih garis anu nganggo katerangan, pencét tombol na "Ngaleungitkeun" sareng mastikeun tindakan na.
    4. Ayeuna urang peryogi a "Penjelajah" . Kami ngalancarkeun sareng angkat ka rute ieu:

C:WINODWSsystem32spool

Di dieu urang mendakan polder "PRINTER" sareng urang mupus na.

 

    1. Saatos léngkah di luhur, anjeun tiasa parios sistem pikeun virus. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun tiasa nganggo antivirus anu dipasang, saatos ngamutahirkeun basis data. Nya, upami teu aya, maka unduh scanner antivirus (contona, Dr. Wéb CureIt ) kalayan basis data énggal sareng verifikasi sistem anu aya dina éta.
    2. Saatos dipariksa, buka folder sistem:C:WINDOWSsystem32sareng parios ayana file ieu Spoolsv.exe . Di dieu perlu diperhatoskeun kanyataan yén teu aya karakter tambahan dina nami file. Di dieu urang parios hiji file deui: sfc_os.dll . Sakitar ukuranana sakitar 140 KB. Upami anjeun mendakan yén "beuratna" langkung atanapi kirang, maka anjeun tiasa nyimpulkeun yén perpustakaan ieu parantos digentos.
    3. Pikeun mulangkeun perpustakaan aslina, buka folder:C:WINDOWSDllCachesareng nyalin sfc_os.dll ti dinya, ogé sababaraha file deui: sfcfiles.dll , sfc.exe y xfc.dll .

Upami anjeun henteu ngagaduhan folder DllCache atanapi anjeun henteu tiasa mendakan file anu anjeun peryogikeun, anjeun tiasa nyalinna tina Windows XP sanés anu teu ngagaduhan masalah sareng subsistem percetakan.

  1. Kami ngahurungkeun deui komputer sareng neraskeun ka tindakan terakhir.
  2. Ayeuna komputer parantos diparios kanggo virus sareng sadaya file anu diperyogikeun parantos disimpen deui, anjeun kedah masang driver pikeun printer anu anjeun anggo.

kacindekan

Sakumaha nunjukkeun prakték, dina kaseueuran kasus, metode anu kahiji atanapi kadua tiasa ngarengsekeun masalah percetakan. Nanging, aya ogé masalah anu langkung serius. Dina hal ieu, gaganti file saderhana sareng instalasi deui supir henteu tiasa dilakukeun, maka anjeun tiasa nganggo cara anu ekstrim - masang deui sistem.