Meungpeuk situs wéb di Google Chrome

Nganggo pangotéktak teras henteu sering janten kagiatan anu aman, sareng ieu khususna pikeun barudak. Kadang-kadang kolot hoyong ngabatesan aksés ka sumber anu tangtu pikeun alesan ieu, tapi henteu mendakan pilihan anu cocog anu diwangun kana pangotéktak wéb. Maka ekstensi, program sareng alat sistem khusus pikeun nyalametkeun. Dinten ieu kami hoyong ningali operasi ieu langkung jéntré, nyandak conto sababaraha cara pikeun ngalakukeunana di Google Chrome.

Meungpeuk situs dina browser Google Chrome

Pitunjuk ieu ogé bakal cocog pikeun pangurus sistem atanapi guru kelas komputer, sabab meungpeuk situs khusus henteu kedah hariwang ku barudak ngora. Masing-masing padika anu dibahas dihandap ngagaduhan tingkat épéktipitas nyalira sareng gampang dilarapkeun, janten pangguna tiasa milih, gumantung kana kabutuhan sareng tujuanana.

Metode 1: Blokir penyuluhan situs

Mimiti, urang badé noél kana metodeu saderhana, anu diwangun ku masang panyambung tambahan dina Google Chrome anu mangaruhan kana operasina. Aplikasi anu disebat Blok Loka fokus persis dina masihan pangguna kamungkinan pikeun milih sumber wéb pikeun diblokir, ngajagaan utilitas éta nyalira sareng situs-situs kalayan kecap akses. Hayu urang nyandak hiji halaman salaku conto sareng tingali kumaha pancénna réngsé.

Unduh Loka Blok tina Google Webstore

  1. Mimiti, anjeun kedah nganggo Chrome Webstore resmi pikeun masang Blok Loka ti ditu. Pikeun ngalakukeun ieu, pencét dina tautan di luhur.
  2. Langsung saatos dipasang, anjeun bakal dialihkeun ka halaman plugin. Di dieu, anjeun kedah nampi istilah perjanjian lisénsi sareng kabijakan privasi, ngamungkinkeun aplikasi nampi data ngeunaan situs anu anjeun buka. Ieu diperyogikeun ngan ukur pikeun ngahalangan.
  3. Teras tab énggal bakal dibuka sareng ménu utama éksténsi. Lebetkeun dina kolom anu ditunjuk alamat halaman contona pikeun ngahalangan.
  4. Unggal situs anu diwatesan bakal ditingalikeun dina daptar anu saluyu.
  5. Tingali dina dua tombol luhur. Dina fungsina. "Mindahkeun". kami moal eureun di dieu sabab anjeun ngan ukur tanggung jawab muka situs anu dipasang tibatan anu diblokir. Hayu urang tingali sacara langkung rinci "Grafik"..
  6. Di dieu anjeun tiasa nyetél jam sareng dinten dimana sumber wéb anu ditangtoskeun moal sayogi.
  7. Saatos éta, pastikeun angkat ka "Perlindungan kecap akses"..
  8. Biasa ku barang-barang anu aya sareng parios kotak-kotak di gigireun anu anjeun hoyong aktipkeun. Upami panyalindungan sandi diaktipkeun, éta kedah disetél. Tong hilap, upami teu kitu anjeun moal tiasa miceun plugin sareng aksés kana situs di payun.
  9. Upami anjeun hoyong masang panyalindungan anu langkung serius, henteu nyandak halaman khusus tapi daptar lengkep portal anu sami, anggo blokir kata konci ku nyiptakeun daptar anjeun nyalira.
  10. Ayeuna nalika pangguna angkat ka sumber wéb anu didaptarkeun, aranjeunna bakal kéngingkeun inpormasi anu ditingali dina tangkepan layar ieu.

Sakabéh prosés instalasi sareng konfigurasi badé peryogi sababaraha menit pisan, sareng perobihanana bakal langsung dilakukeun dina sési paramban wéb ayeuna. Pastikeun pikeun nyetél kecap akses supados pangguna sanés henteu ngan saukur nganonaktifkeun Blok Loka, sahingga ngagaduhan aksés kana sumber wéb anu diwatesan.

Metode 2: Blokir program-program situs éta

Ayeuna, seueur pangembang nyobian ngadamel program anu ngajantenkeun panggunaan komputer sakumaha gampangna sareng nambihan pungsi énggal. Daptar ieu kalebet program anu tiasa ngahalangan halaman wéb. Peta na lumaku pikeun sadaya pangotéktak, janten tetep émut nalika masang. Dinten ieu kami bakal nyandak dua program anu béda salaku conto sareng nganalisis kumaha jalanna.

Kadali barudak

Wakil munggaran tina aplikasi ieu disebut Kontrol Anak sareng éta dirancang khusus pikeun kolot anu hoyong ngajaga barudakna aman dina Internét. Alat ieu ngagaduhan basis data kata kunci sareng daptar hideung halaman nyalira, ngabébaskeun anjeun tina kedah daptar sacara manual. Kelemahanana nyaéta henteu ngagaduhan fitur anu ngamungkinkeun anjeun nambihan situs sacara manual pikeun diblokir.

Unduh kadali murangkalih.

  1. Saatos diunduh, ngajalankeun file anu tiasa dieksekusi pikeun ngamimitian pamasangan. Wajib asupkeun email sareng kecap akses. Ieu henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngadaptar profil dina parangkat lunak, tapi ogé bakal muka kamungkinan nampi bewara ka alamat email upami aya transisi anu curiga.
  2. Teras, pilih avatar anu cocog pikeun anjeun.
  3. Sebutkeun pangguna anu bakal diawasi ku mariksa kotak centang pikeun akun-akunna.
  4. Anjeun bakal dibéjaan yén pamasanganana parantos suksés. Anjeun teras tiasa lebet kana portal online pikeun ngalacak kagiatan atanapi neraskeun ngagunakeun parangkat lunak.
  5. Menu utama Kontrol Anak nunjukkeun pangguna, larangan, sareng riwayat kagiatan ayeuna.
  6. Nalika napigasi ka sumber anu dikonci, pangguna bakal nampi pesen anu katingali dina gambar di handap ieu.

Ngan versi percobaan Kontrol Anak anu gratis, sareng éta henteu ngagaduhan fitur anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun kontrol anjeun. Anjeun tiasa maca langkung seueur rinci ngeunaan sadaya ieu dina halaman resmi pamekar, anu disarankeun pikeun dilakukeun sateuacan mésér wangunan lengkep.

Wéb anu ngahalangan

Program di handap ieu disebut Any Weblock, di sisi anu sanésna, henteu ngagaduhan database alamatna nyalira pikeun diblokir, anu hartosna yén pangguna kedah sacara manual nulis resép unggal alamat. Ieu merenah dina kaayaan anu diperyogikeun pikeun ngahalangan aksés ka sumber wéb anu tangtu. Prosés nyiapkeun daptar ieu nyaéta sapertos kieu:

Unduh Weblock Naon waé

  1. Nalika ngamimitian parangkat lunak pikeun pertama kalina, anjeun bakal dipenta pikeun nyetél kecap akses. Pastikeun ngalakukeun ieu supados pangguna anu teu sah teu tiasa aksés kana kontrol Wéb Naon waé.
  2. Formulir bakal dibuka pikeun nyiptakeun kecap akses. Di dieu anjeun netepkeun kecap akses anjeun nyalira, mastikeun sareng pilih patarosan rahasia ku jawaban pikeun kéngingkeun aksés deui dina kaayaan darurat.
  3. Teras klik tombol "Tambihkeun" pikeun nambihan alamat.
  4. Anggo bentuk saluyu pikeun nuliskeun alamat, subdomain sareng katerangan.
  5. Sumber wéb bakal langsung ditambahan kana daptar. Pupus centang pilihan ieu upami anjeun hoyong nyabut kuncénna.
  6. Nalika tos réngsé klik "Terapkeun parobihan"pikeun ngalakukeun sadaya parobihan sareng nerapkeun larangan.

Saatos éta, disarankeun pikeun mariksa naha setélanana parantos dipangaruhan. Ayeuna pangguna sanés moal tiasa nyabut Uninstall Weblock naon waé sareng aksés kana program ieu, masing-masing ngalangkungan situs ngahalangan bakal cukup nyusahkeun.

Upami teu salah sahiji pilihan di luhur anu cocog sareng anjeun pikeun alesan naon waé, kami nyarankeun anjeun pikeun parios program anu sanés, anu dijelaskeun dina tulisan sanés dina situs kami. Operasi pakakas ieu ampir sami sareng anu tos anjeun tingali sateuacanna, janten anjeun henteu kedah ngagaduhan masalah pikeun ngarti bahkan pikeun pangguna novice.

Maca deui: Program meungpeuk situs

Metode 3: Edit file "host"

Sistem operasi Windows ngagaduhan file internal anu disebat "Host". Éta maénkeun peran obyék téks anu nyimpen inpormasi ngeunaan nami domain anu dianggo pikeun ditarjamahkeun kana alamat jaringan. Upami IP anu teu aya didaptarkeun pikeun situs mana waé dina file ieu, muka éta ngabalukarkeun alihan anu henteu ngijinkeun sumber ieu dianggo leres. Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngarobih obyék ieu upami anjeun teu kersa ngaunduh alat tambihan kanggo tugas ieu. Ogé, tetep diémutan yén blok éta bakal dilarapkeun pikeun leres-leres sadaya panyungsi, kalebet Google Chrome.

  1. Ka jalan C:WindowsSystem32driversetcpikeun nepi ka akar folder tempat file disimpen.
  2. Ningali ka luhur {"Host" sareng klik dua kali tombol beurit kénca.
  3. Dina jandéla anu nembongan. "Kumaha anjeun hoyong muka file ieu?" pilih éditor téks anu merenah atanapi standar "Memo pad"..
  4. Gulung ka handap kana handapeun eusi, dimana anjeun nyerat 127.0.0.1, pencét konci na File sareng nyayogikeun alamat situs kanggo diblokir.
  5. Disarankeun nambihan garis tambahan sareng alamat situs anu sanés, ogé kecap konci *.название_сайта.* ku ngahalangan éta.
  6. Saatos nganggo hotkey Ctrl + S. Pikeun ngahemat parobihan.
  7. Buka panyungsi sareng parios épéktipitas tina tindakan anu dilakukeun.

Kelemahan sahiji metode ieu nyaéta yén upami pangguna log in nganggo akun administrator, aranjeunna bakal tiasa ngédit file nyalira sareng konci na bakal dihapus. Ku alatan éta, perlu nyieun profil anu misah kalayan tingkat aksés anu ngirangan. Baca langkung seueur ngeunaan ieu dina matéri ieu di handap.

Inpormasi lengkep: Nyiptakeun pangguna lokal anyar dina Windows

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya sajumlah ageung metodeu pikeun meungpeuk sumber wéb dina Google Chrome, tapi masing-masingna ngagaduhan algoritma anu diperyogikeun pikeun meta sareng bakal optimal dina kaayaan anu tangtu, janten pangguna kedah diajar sadayana pikeun milih hiji. cocok.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?