Milarian kelompok, komunitas sareng akun umum di Viber

Sakumaha anjeun terang, kasempetan anu ditawarkeun Viber messenger henteu diwatesan ku olahtalatah sareng telepon antara dua jalma. Seueur pangguna anggap mangpaat sareng perluna ngiringan asosiasi panampi-panampi anu sayogi dina jasa. Tangtosna, sateuacan anjeun tiasa nambihan diri kana grup, anjeun kedah mendakanana, teras kami bakal nyaritakeun kumaha cara ngalakukeun éta tina alat Android, iPhone sareng Windows PC / laptop.

Asosiasi anggota Viber

Kiwari aya total tilu jinis kelompok dina utusan Viber, anu bénten-bénten béda-béda saling fungsina sareng tujuan: obrolan grup "normal", komunitas, sareng akun umum. Hayu urang sakedap nimbangkeun bédana utama antara grup pangguna Viber ieu, sabab anjeun kedah nyandak tindakan anu sanés pikeun milarian sareng ngiringan aranjeunna.

Kumaha carana mendakan grup Viber

Pilihan algoritma pikeun milari hiji pakaitna atanapi anu sanés di Viber didikte utamina ku jinis grup anu pangguna badé gabung. Gumantung kana naon anu anjeun kedah pendakan - komunitas, akun umum atanapi obrolan grup biasa, ogé versi aplikasi klien olahtalatah anu dianggo (pikeun Android, iOS atanapi Windows), salah sahiji paréntah ieu kedah dianggo pikeun ngarengsekeun masalah judul artikel.

Android

Pangguna Viber pikeun Android ngagaduhan sadaya alat pikeun mendakan grup anggota pangirim pesen sacara harfiah "dina ujung jari." Kalayan sababaraha ketok dina layar anjeun tiasa gabung kana hiji atanapi grup anu sanés.

Komunitas

    1. Ngajalankeun Viber atanapi buka "Obrolan". aplikasi klien upami messenger parantos kabuka. Pencét ikon na "Milarian".tempatna diluhur daptar milis ayeuna.
    2. Lebetkeun simbol dina kolom query "@"teras ketik kana nami komunitas anu anjeun milari. Upami anjeun henteu terang nami anu pasti, lebetkeun kecap-kecap anu saur anjeun cocog sareng nami komunitas anu anjeun milari atanapi téma na.
    3. Ieu bakal nembongkeun hasilna dihandap kotak search - ketok nami komunitas anu pas. Teras pencét "Mimitian". dina kotak pamundut, anu ngamungkinkeun anjeun ngiringan komunikasi grup.

Rekening umum.

  1. Pikeun ngamimitian milarian akun publik, buka "Tambih Deui" Viber aplikasi dijalankeun. Teras ngagulung daptar pilihan sareng muka "Akun umum"..
  2. Toél ikon éta. "Milarian". di katuhu luhur, terus asupkeun ngaran panongton atawa frase nu pakait jeung topik anjeun dina widang luyu. atawa mangpaat "saluran" aya.
  3. Sakali anjeun mendakan akun iklan anu anjeun milari atanapi anu cocog pikeun anjeun dina daptar hasil pamilarian, ketok "+" di katuhueun nami anjeun (atanapi di daérah panutup sumberdaya diréktori). Hasilna, anjeun bakal janten pamiarsa umum sareng anjeun bakal mimiti nampi dina utusan anjeun inpormasi anu disayogikeun ku panyipta (pangurus) akun éta.

Obrolan kelompok.

Teu aya cara anu épéktip pikeun milari obrolan grup anu "normal" di Viber, atanapi terang ngeunaan ayana, salain ti kéngingkeun inpormasi ngeunaan grup ti salah sahiji anggotana. Upami anjeun kedah ngiringan paguneman sapertos kieu, taroskeun ka salah sahiji anggotana pikeun nambihan akun anjeun nganggo tombol na "Informasi".. Atanapi kontak ka panyipta (administrator) asosiasi kanggo ngirim anjeun tautan uleman ka obrolan kelompok.

ios

Milarian grup anu nganggo klien Viber pikeun iPhone mirip pisan sareng lingkungan Android anu ditétélakeun di luhur. Beda dina tindakan didikte ngan ku antar muka anu rada béda tina aplikasi olahtalatah.

Komunitas

  1. Ngajalankeun Viber dina iPhone anjeun teras pencét dina tab "Obrolan". dina ménu di handapeun layar upami aya bagian olahpesen sanésna kabuka.
  2. Pencét dina lapangan "Milarian". di luhur layar sareng ngetik simbolna "@". Teras lebetkeun nami komunitas anu anjeun milari atanapi kecap anu cocog sareng topik komunitas.
  3. Dina daptar hasil pamilarian, milari pakaitna anggota Viber anu anjeun minat sareng ketok nami na. Teras pencét "Gabung". dina layar wilujeng sumping. Éta pisan: anjeun ayeuna janten anggota masarakat.

Akun umum

  1. Buka bagéan éta "Akun umum". Tina bagian "Tambih Deui". Aplikasi Viber klien.
  2. Pencét kana ikon éta. "Milarian". di luhur layar, di katuhu, terus asupkeun dina widang ngaran panongton atawa kecap / frasa luyu jeung topik informasi jeung eusi saluran nu Anjeun keur pilari. query, pikeun manggihan akun Iklan metot, anjeun tiasa nganggo diréktori dimana akun iklan pang populerna dikelompokeun kana kategori.
  3. Sakali anjeun mendakan rekening publik anu anjeun milari, pencét kana ikon éta. "+" gigireun ngaran anjeun.

Obrolan kelompok

Kusabab prinsip kerja kelompok "saderhana" di Viber sami pikeun sadaya aplikasi klien olahtalatah, milarian obrolan sapertos kitu ti iPhone sami waé gunana sapertos di lingkungan Android. Upami anjeun kantos nguping aya paguneman grup sareng hoyong ngiringan, mangga kontak salah sahiji anggota atanapi pangurusna. Saha waé anu janten anggota grup tiasa nambihan anjeun kana kelompok nganggo pilihan dina layar pilihan obrolan. Manajer obrolan grup gaduh tautan ngundang pikeun ngiringan anjeunna, anu anjeunna tiasa gampang ngirim anjeun upami anjeun hoyong.

Windows

Dina Viber pikeun PC, interaksi sareng grup pamilon sanés anu sanés dina olahtalatah, kalebet milarian, sagampang dina telepon sélulér.

Komunitas

  1. Ngajalankeun klien Viber di lingkungan Windows teras pencét dina lapangan "Milarian".ayana di luhur daptar obrolan grup terbuka sareng dialog.
  2. Lebetkeun simbol na "@" salaku hurup mimiti pamundut.
  3. Teras ketik nami komunitas dina utusan atanapi ketik saatos simbol na "@" kecap / frasa anu ciri objék pakaitna anu dipilari.
  4. Pencét nami komunitas anu kapendak di antara hasil pamilarian, teras pencét "Gabung".anu muncul dina bidang koréspondén.
  5. Ieu nyimpulkeun lebet kana komunitas Viber ngalangkungan aplikasi olahtalatah pikeun Windows, sareng anjeun tiasa neraskeun ningali inpormasi anu diterbitkeun di jerona.

Rekening umum.

  1. nganjang "Akun umum". ti utusan token "Tambih Deui" (Tombol. "Tilu poin". dina judul dialog sareng kelompok terbuka).
  2. Pencét "Milarian akun publik.".
  3. Anjeun teras tiasa mendakan saluran anu dipikaresep ku anjeun dina diréktori éditor Viber anu nembongan dina bagian tina jandéla messenger dimana riwayat obrolan biasana nembongan.
  4. Salaku tambahan pikeun kamungkinan ngajalajah eusi diréktori, pamilarian dumasar pamundut (nami akun umum atanapi poko na) sayogi, anu dilebetkeun dina kolom anu aya di luhur daptar tutup saluran anu ditawarkeun ku sistem.
  5. Sakali anjeun mendakan rekening umum anu dipikaresep ku anjeun, pencét tombol éta "+" di daérah anu aya nami anjeun.
  6. Narima langkung "Syarat panggunaan". dina kotak pamundut ku ngaklik "Nampi teras teraskeun.".
  7. Ampir langsung, tulisan biasa pamedal bakal mimiti sumping kana utusan anjeun.

Obrolan kelompok

Grup "normal" henteu tiasa dipendakan ku cara waé ngalangkungan aplikasi olahtalatah pikeun komputer. Pikeun gabung sareng asosiasi sapertos kitu, anjeun kedah waé ngahubungi anggota anu parantos aya dina obrolan grup. Boh administrator grup sareng pangguna sanés dina grup ngagaduhan kamungkinan pikeun nambihan wadah akun Viber sanés ka grup, ogé nganggo pilihan tina versi Windows tina messenger.

kacindekan:

Sakumaha anjeun tiasa tingali, Viber, henteu paduli sistem operasi anu aplikasi klien tina jasa anu digunakeun diadaptasi, nyayogikeun alat anu diperyogikeun pikeun milarian épisién akun publik sareng komunitas. Sedengkeun pikeun obrolan grup anu biasa, duanana prinsipna sareng tujuanana sareng raos operasina henteu ngamungkinkeun pikeun nyayogikeun utusan ku alat pikeun dideteksi ku jalma-jalma di luar perusahaan, sareng ieu mangrupikeun léngkah anu cukup logis pikeun pangembang.

Kami bungah yén kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?