Milarian pidéo dina pesen WhatsApp

Cara 1: Sadayana obrolan

Pilarian utama pikeun pidéo dina utusan WhatsApp digampangkeun ku kamampuan ningali sadaya file média anu disimpen dina akun anjeun. Kauntungan utama nyaéta, sanaos anjeun henteu émut dimana kamar obrolan mana pidéo anu dipikahoyong, anjeun bakal mendakanana dina sababaraha detik. Parentahna cocog pikeun sadaya telepon, henteu paduli sistem operasi. Dina WhatsApp pikeun PC, hanjakalna, ayeuna teu aya pilihan pikeun ningali sadaya file sakaligus.

    1. Buka utusan sareng dina menu handap, pilih "Obrolan"..
    2. Gesek sakumaha anu dituduhkeun dina layar pikeun muka bar teang.

  1. Pencét bar teang.
  2. Pencét tombol "Pidéo"..
  3. Daptar bakal mintonkeun sadaya video nu geus dikirim atawa narima, diurutkeun dumasar bulan jeung taun. Optionally, Anjeun bisa nyimpen video nu Anjeun hoyongkeun dina telepon Anjeun, teruskeun ka pamaké séjén, jsb.

Métode 2: ngobrol sareng jalma anu khusus

Pikeun pangguna WhatsApp anu terang persis dimana pidéo anu dipikaresep ku aranjeunna, langkung saé ngagunakeun petunjuk pikeun milarian obrolan khusus. Ieu hususna kapaké pikeun anu gaduh seueur paguneman sareng nampi file. Metoda ieu tiasa dianggo pikeun telepon ios atanapi Android sareng versi PC.

Pilihan 1: Alat sélulér

Sadaya pidéo anu anjeun kirimkeun atanapi tampi ngalangkungan WhatsApp disimpen dina mémori aplikasi dugi ka anjeun ngahapus aranjeunna (kacuali anjeun sacara pribadi ngarobih setélan aplikasi). Nanging, penting pikeun dicatet yén nalika file dihapus tina obrolan, éta ogé dihapus tina mémori. Upami anjeun teu tiasa mendakan barang anu anjeun pikahoyong ku nuturkeun petunjuk di handap ieu, sigana anjeun atanapi pasangan obrolan anjeun parantos ngahapus éta.

    1. Pilih obrolan WhatsApp dimana anjeun hoyong milarian pidéo. Ieu tiasa janten obrolan anu aktip atanapi anu parantos dipindahkeun kana arsip.
    2. Pencét nami atanapi nomer telepon dina garis luhur.
    3. nganjang "Media, tautan sareng dokumén".

  1. Dina daptar sadaya media, panggihan video nu Anjeun hoyongkeun.

Pilihan 2: Komputer

Milarian pidéo dina versi desktop WhatsApp henteu peryogi langkung waktos tibatan ngalangkungan aplikasi. Tapi metoda ieu boga kaunggulan undeniable sorangan. Upami anjeun ngarencanakeun pikeun ngerjakeun file engké dina komputer anjeun, langkung gampang pikeun nyimpen éta kana hard drive anjeun langsung, ku kituna ngahindarkeun léngkah-léngkah tambahan pikeun mindahkeun obyék tina telepon sélulér anjeun ka PC anjeun.

  1. Buka vérsi wéb utusan teras klik dina ruang obrolan dimana anjeun badé milarian pidéo.
  2. Di pojok katuhu luhur, angkat ka bagian inpormasi tambahan ku ngaklik tilu titik horizontal.
  3. Teras pilih garis na "Inpormasi kontak".
  4. Gulung ka handap kana bagian "Media, tautan sareng dokumén". Pikeun tampilan anu langkung rinci ngeunaan file anu aya dina obrolan, klik dina garis ieu.
  5. Pilih pidéo anu anjeun milarian.

Métode 3: Panyimpenan WhatsApp

Henteu sadayana pamilik profil WhatsApp ningali kana bagian konfigurasi sareng inpormasi, tapi aya polder anu tiasa ngagampangkeun milarian henteu ngan ukur pikeun pidéo, tapi ogé pikeun unsur anu sanés. Bagian data sareng panyimpenan sayogi dina aplikasi mobile ios sareng Android, tapi henteu dina versi PC utusan.

  1. Buka WhatsApp sareng ketok tombolna «Setélan». di juru katuhu handap.
  2. Pilih hiji garis "Data sareng neundeun" pikeun muka sadaya file anu disimpen dina utusan.
  3. nganjang "Manajemén Panyimpenan". Gumantung kana ukuran sareng jumlah file, undeuran tiasa nyandak sababaraha menit.
  4. Kalolobaan video aya dina bagean misah "Koropak leuwih badag batan 5 MB". Ngan toél garis pikeun ningali aranjeunna. Ogé di handap anjeun tiasa ningali sabaraha rohangan file unggal obrolan individu ngeusian.
  5. Dina daptar sadaya video, gampang pikeun nandaan item nu Anjeun hoyongkeun.

Métode 4: Galeri WhatsApp

WhatsApp, sapertos sabagéan ageung utusan anu pang populerna sareng dianggo, terus-terusan ngapdet galeri pidéo animasi, GIF sareng stiker. Éta bisa dipaké pikeun congratulate anjeun dina pihak mana wae, pikeun nganyatakeun émosi Anjeun visually tinimbang dina kecap, atawa ngan saukur ngirim video lucu ka interlocutor anjeun sarta ngangkat sumanget maranéhanana. Pilihanna sayogi pikeun aplikasi sélulér sareng versi desktop, janten urang bakal ningali aranjeunna nyalira.

Pilihan 1: Alat sélulér

Dina aplikasi sélulér WhatsApp pikeun ios sareng Android, nambihan animasi ngan ukur sababaraha léngkah. Kalayan unggal pembaruan aplikasi, jumlah pilihan pidéo naék. Éta ogé kauntungan anu saé pikeun tiasa ngédit file sateuacan dikirim. Punten dicatet yén stiker sareng pidéo anu dikirim ku cara ieu henteu disimpen di saham sareng bakal sesah milarian engké.

  1. Buka obrolan sareng jalma anu anjeun hoyong kirimkeun animasi atanapi pidéo tina pilihan anu ditawarkeun dina WhatsApp.
  2. Di gigireun garis input pesen, ketok ikon stiker.
  3. Upami anjeun resep video sareng animasi tibatan stiker animasi, ketok "Gif".
  4. Pindah ka bagian pilarian video.
  5. Dina baris asupkeun kecap anu pangalusna ngajelaskeun video nu Anjeun keur pilari.
  6. Pencét obyék anu dipikahoyong.
  7. Ketok panah di katuhu handap pikeun ngirim video.

Pilihan 2: Komputer

Pangiriman animasi, pidéo lucu sareng stiker ogé sayogi dina WhatsApp pikeun PC. Anjeun tiasa mendakan arsip anu pikaresepeun nganggo kecap konci atanapi ngan ukur ngotéktak klip anu dipidangkeun dina sababaraha kategori. Perlu dicatet yén dina versi utusan ieu teu aya pilihan pikeun milarian pidéo anu dikirim ti galeri.

  1. Buka obrolan sareng interlocutor anu anjeun hoyong kirimkeun animasi atanapi pidéo. Klik dina ikon smiley di belah kénca juru handap.
  2. Dina kotak teang, ketik kecap anu paling ngajelaskeun pidéo anu anjeun pikahoyong.
  3. Klik salah sahiji anu pangalusna ngajelaskeun anjeun.
  4. Anjeun tiasa nambihan pesen atanapi file tambahan. Klik tombol héjo pikeun ngalebetkeun.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu anjeun henteu acan laksanakeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?