Mindahkeun data tina Google Authenticator ka telepon sanés

Lengkah 1: Pasang Aplikasi Google Authenticator dina Telepon Anyar Anjeun

Kodeu Google Authenticator henteu ditransper sacara otomatis sawaktos anjeun ngalihkeun telepon, maka éta kedah ditransfer sacara manual. Ieu gampang dilakukeun, asalkeun anjeun ngagaduhan auténtikasi dua faktor 2FA diaktipkeun dina alat anu nyambung ka akun Google anjeun. Henteu kedah ngahapus aplikasi Google Authenticator tina telepon sélulér lami anjeun, upami henteu, anjeun bakal kaleungitan sadaya konci pikeun nransfer data anjeun. Mimiti, pasang dina alat anyar anjeun.

Jang ngalampahkeun ieu, buka Google Play Market dina telepon sélulér anyar anjeun sareng lebetkeun pamundut ieu dina kotak teang "Google Authenticator".. Buka halaman aplikasi teras pencét tombol na "Masang"..

Saatos sababaraha waktos, aplikasi bakal muncul dina desktop sareng dina daptar parangkat lunak anu dipasang.

Prosedur pamasangan sareng transfer dina alat ios sareng Android sami, janten manual bakal cocog pikeun duanana sistem operasi.

Lengkah 2: Setel profil Google Anjeun

Léngkah satuluyna bakal meryogikeun anjeun pikeun muka profil Google anjeun dina alat lami atanapi dina browser komputer anjeun. Dina hal ieu, lumangsungna kieu:

    1. Pindah ka halaman utama Google, teras klik gambar leutik avatar profil di pojok katuhu luhur. Dina ménu anu nembongan, pilih tombol. «Atur akun Google anjeun»..
    2. Pikeun ningali pilihan auténtikasi dua léngkah, klik tab Tab "Kaamanan".teras pilih barang anu pas.
    3. Pastikeun yén ieu akun anjeun ku cara nuliskeun kredensial profil anjeun.
    4. Dina jandéla anu anyar, anjeun kedah pencét "Nyiptakeun". dina blok "Aplikasi Authenticator". Upami aplikasina parantos dianggo, tinimbang tombol jieun bakal aya "Parobihan nomer"..
    5. Pilih sistem operasi anu anjeun anggo ku mariksa éta, teras klik "Teras".

Jandéla anyar bakal muncul sareng kode QR anu diperyogikeun pikeun nyeken sareng nyapasangkeun alat-alatna. Aya ogé pitunjuk lengkep dina sekuen tindakan.

Tempo ogé: Dimana kéngingkeun kode Google Authenticator

Lengkah 3: Tambahkeun akun kana aplikasi

Sakali anjeun terang kodeu, kéngingkeun telepon énggal sareng turutan pitunjuk:

  1. Dina telepon sélulér anyar, mimitian aplikasi "Authenticator". Pencét tombol setélan akun.
  2. Dina jandéla nyiptakeun akun anu nembongan, pilih fungsina "Scan QR code".. Arah kaméra telepon sélulér Anjeun ka kodeu nu nembongan dina profil Google tina telepon Anjeun nu lami atawa PC.

Saatos scan éta, kode anu dihasilkeun sacara otomatis bakal muncul dina alat lami, anu anjeun kedah lebetkeun dina kolom anu saluyu dina telepon anyar. Konfirmasi tindakan ku mencét "Rengse"..

Hambalan 4: Mindahkeun data ka telepon sejen

Saatos auténtikasi dua léngkah dina aplikasi Google Authenticator, sadaya data sareng setelan tina akun Google anjeun bakal sacara otomatis ditransferkeun ka telepon anjeun anu sanés. Tapi ieu moal mangaruhan sagala ramatloka pihak katilu, aplikasi atawa jasa. Dina hal ieu, anjeun kedah sacara manual ngalebetkeun unggal sumber, nganonaktipkeun tina fungsi 2FA (ieu tiasa dipendakan dina setélan kaamanan profil anjeun atanapi dina kabinet pribadi anjeun), teras nyeken deui kode QR, tapi dina anu béda. paranti .. Prosedur ieu kedah diulang pikeun unggal situs atanapi jasa anu muncul dina Authenticator telepon sélulér lami anjeun.

Tempo ogé: Kumaha mulangkeun Google Authenticator

Teu aya deui jalan pikeun ngaktipkeun 2FA dina sababaraha alat sakaligus sareng nyingkronkeun konci kaamanan diantara aranjeunna, sabab auténtikasi dua-faktor langsung leungiteun harti na.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.