Modeu Dewa dina Windows 11

Sapertos dina vérsi sateuacana tina sistem, dina Windows 11 anjeun tiasa muka anu katelah "mode God" atanapi mode God, folder dimana sadaya pilihan anu sayogi disusun dumasar abjad. Ieu hususna relevan dina kontéks anu sababaraha di antawisna parantos disumputkeun tina panel kontrol, sapertos anu kuring nyerat tadi dina tulisan ngeunaan item panel kontrol pikeun ngajalankeun via Win + R atanapi cmd.

Aya sababaraha cara pikeun ngaktipkeun mode euyeub dina Windows 11 dina tutorial ieu - nyiptakeun folder, jalan pintas, nambihan liwat program pendaptaran atanapi pihak katilu. Sareng dina akhir tulisan, kumaha leres jalanna.

Cara pikeun nambihan folder God Mode atanapi bagian dina Control Panel

Aya sababaraha cara pikeun ngakses mode dewa dina Windows 11, urang bakal ningali éta dina urutan, anu paling merenah terserah anjeun.

Ngadamel folder

Salah sahiji cara paling gampang nyaéta nyieun folder anu cocog dina tempat anu raoseun pikeun anjeun (dina desktop atanapi dina folder naon waé):

  1. Pencét-katuhu sareng pilih Buat - Folder.
  2. Atur nami kanggo folder (periode dina awal nami diperyogikeun)
    .{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Rengse: folder bakal ngarobih penampilanana, sareng nalika anjeun muka anjeun bakal ningali daptar sadaya pilihan anu aya dina Panel Kontrol (kalebet anu disumputkeun dina Windows 11 tapi masih jalan).

Kelemahan sahiji metoda ieu nyaéta anjeun henteu tiasa nangtoskeun nami kanggo folder, atanapi langkung saé anjeun tiasa (contona, khususkeun sateuacan titik atanapi saatos nyiptakeun folder God Mode) tapi éta moal ditampilkeun.

Nyiptakeun jalan pintas ka "God Mode"

Anjeun tiasa ngagunakeun cara na ku nyiptakeun jalan pintas pikeun tiasa ngaganti nami:

  1. Pencét-katuhu di mana waé anjeun hoyong, dina desktop atanapi dina folder, teras pilih "Jieun" - "Jalan pintas".
  2. Dina kolom "Sebutkeun lokasi obyék", lebetkeun
    explorer.exe shell:::{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
  3. Pencét «Teras».
  4. Lebetkeun nami jalan pintas anu dipikahoyong, contona "God Mode" atanapi "All Setting".
  5. Pencét «Rengse».

Jalan pintas ieu bakal jalan dina cara anu sami sareng folder anu didamel tadi. Upami anjeun kersa, anjeun tiasa nyepelkeun kana taskbar (klik katuhu - nunjukkeun pilihan maju - pin kana taskbar) atanapi ka menu mimiti Windows 11 (layar awal). Sareng dina sipat jalan pintas, robih ikon anu ditampilkeun.

Tambihkeun modeu euyeub kana dasbor

Ngadamel file .reg kalayan eusi ieu, pikeun kode anu disarankeun pastikeun nganggo panyandian ANSI (Unicode) nalika nyimpen tampilan anu leres dina Cyrillic (tulisan dina topik: Kumaha cara ngadamel file .reg):

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{D15ED2E1-C75B-443c-BD7C-FC03B2F08C17}]
@="Режим бога"
"InfoTip"="Все элементы"
"System.ControlPanel.Category"="5"
[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{D15ED2E1-C75B-443c-BD7C-FC03B2F08C17}DefaultIcon]
@="%SystemRoot%\System32\imageres.dll,-27"
[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{D15ED2E1-C75B-443c-BD7C-FC03B2F08C17}ShellOpenCommand]
@="explorer.exe shell:::{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}"
[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerControlPanelNameSpace{D15ED2E1-C75B-443c-BD7C-FC03B2F08C17}]
@="Режим бога"

Teras pencét dua kali dina file sareng satuju pikeun nambihan data kana pendaptaran. Langsung saatos, item "God Mode" bakal ditambihan kana Windows 11 Control Panel.

Aya pilihan séjén pikeun ngaksés daptar setélan anu dikoméntaran, contona, Utilitas Win10 Sadaya Setélan gratis (ogé jalan dina Windows 11) panginten tiasa dipikaresep ku anu maca.

Sareng ayeuna, sakumaha anu dijanjikeun, ngeunaan kumaha jalanna persis: Windows ngagaduhan GID unik pikeun item sistem - "folder", kode anu sami anu kami anggo pikeun ngadamel folder "God Mode" atanapi jalan pintas pikeun éta. Identifier anu sami aya pikeun ikon sistem My Computer, bin ulang, sareng item sanésna, sareng éta sadayana tiasa diaksés nganggo metode anu ditétélakeun di luhur atanapi, upami perlu, tina program sareng skrip anjeun nyalira.

Daptar anu anyar pikeun identifier ieu pikeun sababaraha folder sareng barang tiasa didapet tina halaman wéb Microsoft resmi:

Anu matak, anu ngidentipikasi folder "God Mode" anu urang nalungtik teu aya dina daptar ieu.