Kami ngajak anjeun ngaraosan tulisan di handap ieu ngeunaan Monster Hunter Dunya, dimana anjeun tiasa mendakan inpormasi anu paling relevan ngeunaan video game ieu anu matak pikaresepeun sareng pikaresepeun diputer, utamina upami anjeun resep jinis aksi.

Monster-huners-world-a-brutal-fun-formula-1

Lunastra Naga ti Monster Hunter World

Ngeunaan Monster Hunter World ngeunaan naon?

Ieu mangrupikeun gim kagenep kagolong kana franchise Monster Hunter anu diciptakeun ku Capcom sareng dirilis dina taun 2.018 dina aksi sareng genre peran-maén.

Monster Hunter World diterbitkeun utamina pikeun Xbox One sareng PlayStation 4, tapi kusabab seueur pangguna anu nganggo platform sanés, pangembangna ngaluarkeun game video ieu pikeun Windows.

Dina taun 2.020, pamekar na nawiskeun kaulinan video ieu sacara bébas gratis pikeun para penggemarna di Jepang nganggo PlayStation Plus 4, salaku kampanye pikeun pangeusi tetep di bumi dugi ka pandemi global réngsé atanapi dikontrol.

Tapi naon anu ngajantenkeunana ngajentul? Nalika urang maénkeun Monster Hunter World urang mendakan bentang atanapi lingkungan anu ageung, modeu koperasi antara dugi ka opat pamaén anu tiasa dipendakan di sagala rupa nagara di dunya sareng gerakan dina peta tanpa kakurangan utama.

Plot na museur kana panyelidikan sakumpulan poko kana perjalanan anu dilakukeun ku naga lami, unggal sapuluh taun ngalangkungan lautan ka dunya anyar.

Monster Hunter Fitur Dunya

  • Peran Hunter: Ku milih modeu gim ieu, pangguna dikirim kana ékspédisi pikeun nalungtik buana anyar anu disebut "Dunya Anyar."
  • Ékosistem aktip: Kaulinan vidéo dicirikeun ku ngagunakeun satwa sareng lingkungan pikeun mangtaun langkung seueur, conto anu saé nyaéta nalika dua monster silih tangtangan pikeun nyandak obyék ka tempat anu leres dimana tempatna.
  • Peluncuran di sababaraha nagara: Judul ieu diluncurkeun ka pasar pikeun ngahijikeun sadaya pemburu dunya ngalangkungan kaulinan koperasi régional anu ditawarkeunana.
  • Kaulinan online: Kasempetan anu hadé pikeun perang anu sesah anu teu tiasa diungkulan ku saurang pamaén, ngagaduhan kasempetan pikeun ngolompokkeun sababaraha pemburu pikeun ngabantosan anjeunna dina moro kalayan bantuan nyalametkeun nyalametkeun yén server game tiasa ngalungkeun pesaing anu sanés.
  • Tim anyar: Ku ngaleungitkeun atanapi ngéléhkeun monster, anjeun bakal gaduh kasempetan pikeun kéngingkeun bahan pikeun ngadamel baju wesi sareng alat, kéngingkeun langkung seueur kaunggulan pikeun patepung sareng ngalawan musuh.
  • Turunkeun mahluk: Sapanjang pertandingan anjeun bakal tiasa niténan sato galak atanapi mahluk anu nyicingan tempat ieu sareng anu tiasa dianggo pikeun nyababkeun karusakan lokal pikeun diri.
  • Tiasa dimaénkeun teras-terasan: Unggal pamuter tiasa ngalih ngalangkungan peta tina hiji sisi ka sisi anu sanés nalika transisi ti beurang ka wengi.
  • Los Lafarillos: Aranjeunna ningali aroma anu unggal monster muncul, nunjukkeun lokasi anu caket sareng inpormasi anu sanés.
  • Slings: Éta mangrupikeun alat dasar pikeun moro, ngamungkinkeun anjeun ngumpulkeun kacang sareng batu pikeun ngagaduhan langkung senjata sareng kéngingkeun kamungkinan langkung seueur pikeun ngalakukeun manuver anu ngaganggu musuh anjeun.
  • Mantelna: Ieu tiasa dianggo pikeun narik monster, nolak serangan, siluman, glide, jsb.
  • Babaturan Felyne: Aranjeunna gaduh kamampuan diajar basa monster sanésna pikeun ngajantenkeun anjeun sekutu anjeun, ogé ngajaga komunikasi sareng suku Grimalkynes, anu bakal ngabdi dina moro.

Syarat pikeun maénkeun Monster Hunter World dina PC

  • Kaulinan video ieu meryogikeun sistem operasi Windows 7, 8, 8.1, 10 64-bit.
  • Intel Core i7 3770 3.4GHz anjeun, Intel Core i3 8350 4GHz atanapi prosesor AMD Ryzen 5 1500X.
  • Ngandung mémori RAM 8GB sareng 48GB rohangan bébas kanggo pungsionalitas video game anu leres.
  • Ngagaduhan kartu grafis 1060GB NVIDIA GeForce GTX 3 atanapi 570GB AMD Radeon RX 4.
  • Kartu sora anjeun nyaéta DirectX 9.0c atanapi langkung luhur.

Upami anjeun hoyong nyobian atanapi diajar ngeunaan pidéo video sanés anu parantos diluncurkeun dina pasaran, kami ngajak anjeun nganjang ka halaman wéb kami, diantarana anjeun bakal mendakan Anu Terakhir Urang PC, anu ngeunaan mutasi manusa saatos pandemi di Amérika Serikat.

Monster-huners-world-a-brutal-fun-formula-2

Gambar direbut tina kaulinan Monster Hunter World

Naon karakter anu anjeun tiasa kéngingkeun dina Monster Hunter World?

Zorah Magdaros

Éta mangrupikeun monster utama petualangan Monster Hunter World, éta ngagaduhan cangkang vulkanik, biasana ningali Naga Naga nyanghareupan, éta ngumbara sareng jalan khusus sareng alesan sareng umumna ngancurkeun sagala anu aya di jalanna.

El Comandante

Karakter ieu mangrupikeun jalma anu paling kawenangan pikeun jalma anu ngawangun komisi panilitian Dunia Baru. Samaun khusus anu mingpin komisi ieu kalayan raos sareng pangadilan anu pangsaéna, sanaos sakapeung anjeunna kaget ku rencana anu wani sareng ambisius tina bawahan anu sanés.

Manajer

Karakter ieu tanggung jawab ngumpulkeun data sareng damel salaku tim kalayan pemburu pikeun ningkatkeun kualitas sareng proyéksi komisi panyilidikan. Motto aranjeunna nyaéta "Nalika henteu ragu, cokot!"

Pimpinan Tim Lapangan

Anjeunna lahir di Dunya Anyar, anjeunna mangrupikeun putu ti komandan sareng anggota utama tim lapangan, kumargi anjeunna ngagaduhan seueur élmu ngeunaan bahaya anu disanghareupan para pemburu di daérah ieu.

Trik anu anjeun tiasa émut dina kaulinan anjeun

Ieu daptar trik utama anu tiasa museurkeun anjeun kana kaulinan anu luar biasa ieu:

Ngasah senjata

Senjata anjeun mangrupikeun instrumen anu paling penting anu anjeun kedah jaga dina jam anjeun pikeun tiasa ngabela monster, ku ku gaduh senjata anu mancur anjeun tiasa ngahasilkeun langkung seueur karusakan pikeun musuh anjeun.

Cara anu leres pikeun ngalakukeun ieu nyaéta buka inventaris anjeun ku ngalangkungan LB atanapi L1 teras ka katuhu atanapi kénca, teras pilih batu pikeun ngasah. Pencét X dina Xbox One anjeun atanapi kuadrat sareng mimitian prosedur na.

Sateuacan Moro

Sateuacan moro, tetep émutan pikeun ngabayangkeun kotak pasokan pikeun kéngingkeun objék gratis atanapi penting pikeun misi sareng ngadamel sababaraha tuangeun kanggo anjeun di kémping anjeun, ieu bakal masihan anjeun kasempetan pikeun kéngingkeun bonus kanggo ngabédakeun perang. .

Nanging, tuangeun tiasa kaala ku milih salah sahiji dina bonus anjeun pikeun tiasa maju gancang di buruan.