Balikkeun layanan Windows Installer dina Windows XP

Pamasangan aplikasi anyar sareng pamasangan instalasi tina anu lami dina sistem operasi Windows XP dikelola ku layanan Windows Installer. Sareng nalika jasa ieu lirén damel, pangguna mendakan yén aranjeunna ngan saukur henteu tiasa nga-instal atanapi ngaleupaskeun pamasangan aplikasi. Kaayaan ieu masalah, tapi aya sababaraha cara supaya layanan tiasa dianggo deui.

Windows Installer Service Pamulihan

Windows Installer tiasa disababkeun ku parobahan cabang-cabang tinangtu tina pendaptaran sistem atanapi ngan saukur ku kurangna file anu diperyogikeun tina jasa éta nyalira. Akibatna, masalahna tiasa direngsekeun ku ngadamel éntri pendaptaran atanapi masang deui jasa.

Metode 1: Daptar perpustakaan sistem

Mimiti, hayu urang cobian ngadaptar deui perpustakaan sistem anu dianggo ku jasa Windows Installer. Dina hal ieu, éntri pendaptaran anu diperyogikeun bakal ditambihan kana sistem pendaptaran. Dina kaseueuran kasus ieu cekap.

  1. Mimiti, urang badé ngadamel file nganggo paréntah anu diperyogikeun. Pikeun ngalakukeun ieu, buka Notepad. Dina ménu "Mimitian" Buka daptar "Sadaya program".terus pilih kelompokna "Standar". teras pencét jalan pintas "Memo pad"..
  2. Lebetkeun téks ieu:
  3. net stop msiserver
    regsvr32 /u /s %windir%System32msi.dll
    regsvr32 /u /s %windir%System32msihnd.dll
    regsvr32 /u /s %windir%System32msisip.dll
    regsvr32 /s %windir%System32msi.dll
    regsvr32 /s %windir%System32msihnd.dll
    regsvr32 /s %windir%System32msisip.dll
    net start msiserver

  4. Dina ménu. "File". ketok kana paréntah "Simpen salaku"..
  5. Dina daptar. "Jenis file". milih "Sadaya file".sareng salaku nami urang kenalkeun "Regdll.bat".
  6. Ngajalankeun file anu didamel ku ngaklik tikus dua kali sareng ngantosan pendaptaran perpustakaan réngsé.

Saatos éta, anjeun tiasa nyobian masang atanapi uninstall aplikasi.

Metode 2: Instalasi Jasa

  1. Kanggo ngalakukeun ieu, unduh pembaruan KB942288 tina halaman wéb resmi.
  2. Ngajalankeun file ku ngaklik dua kali kalayan tombol beurit kénca teras pencét "Teras"..
  3. Narima perjanjian, pencét deui. "Teras". sareng ngantosan file sistem dipasang sareng didaptarkeun.
  4. Pencét tombol. "SATUJU". sareng ngantosan komputer dihurungkeun deui.

kacindekan:

Janten, ayeuna anjeun terang dua cara kumaha ngungkulan kasadiaan jasa instalasi Windows XP. Sareng dina kasus anu salah henteu jalan, anjeun tiasa teras nganggo anu sanés.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial: