Naha kuring henteu tiasa ngahubungi sérver Google?

Alesan 1: Masalah sambungan Internét

Upami aya kasalahan dina alat sélulér anjeun nalika ngakses Google Apps "Gagal nyambung ka sérver Google"Upami anjeun henteu tiasa nyambung kana sérver Google, anu paling umum nyaéta masalah sambungan jaringan. Cara anu paling gampang pikeun ngalereskeunana nyaéta mariksa naha konéksi internét anjeun aktip.

Pikeun ngalakukeun ieu, manjangkeun tirai sistem sareng parios naha modul Wi-Fi diaktipkeun, upami sambungan kana jaringan dilakukeun ku router. Upami anjeun nganggo konéksi sélulér, anjeun kedah parios dina hordéng upami fungsi anu saluyu aktip. Upami cara koneksi anu dipikahoyong henteu diaktipkeun, ketok dina ikon na pikeun ngaktipkeun Internet dina telepon.

Anjeun tiasa ogé mariksa kagiatan konéksi liwat setélan sistem di "Wifi" o "Jaringan Mobile" (dimana wae disebatna "Sambungan."). Ieu parameter tambihan pikeun penyesuaian langkung jauh.

Dina sababaraha kasus, gangguan fungsi disababkeun ku kasalahan sistem anu sanés, tapi seuseueurna tiasa direngsekeun ku nyalira. Nyababkeun sareng solusi pikeun anu paling umum diwincik dina tulisan kami anu sanés.

Baca deui: Internét sélulér sanés damel dina Android

Upami sambungan aktip tapi teu aya aplikasi anu meryogikeun Internet, masalahna tiasa sareng router atanapi sisi ISP.

Lea también:
Naha Internét henteu jalan dina komputer kuring
Ngungkulan kinerja Internét ngalangkungan router Rostelecom
Ngungkulan router TP-Link

Kusabab 2: Kagagalan sistem

Upami alat sélulér anjeun parantos lami ngajalankeun bari henteu mareumanana, kasalahan sistem bakal akut ngalangkungan waktos, dugi ka kacilakaan aplikasi. Pikeun ngamimitian, disarankeun hurungkeun deui hapé. Dina kaseueuran kasus, ngan pencét tombol samping dina alat teras pilih "Rebound"..

Baca ogé: Kumaha ngabalikan deui telepon sélulér nganggo Xiaomi / Samsung salaku conto

Upami metoda reset standar henteu jalan, aya pilihan alternatif, anu dijelaskeun dina bahan anu misah dina tautan.

Baca deui: Kumaha carana ngabalikan deui Android anjeun tanpa tombol

Upami kagagalan sistem henteu tiasa dibalikkeun, pabrik bakal dibutuhkeun. Kusabab ieu prosés anu nyéépkeun pisan sumberdaya, disarankeun pisan pikeun nyobaan metode anu sanés dina tulisan kami heula sareng ngan ukur balik deui ka anu ieu upami aranjeunna henteu ngabantosan. Ngagunakeun Android 11 salaku conto, hayu urang tingali kumaha ngalaksanakeunana:

  1. Tarik menu aplikasi telepon sélulér anjeun teras angkat ka «Setélan».. Dina daptar, milari barangna "Pangaluyuan umum". (gumantung kana pabrikna, éta tiasa disebat "Sistem sareng pembaruan" atawa ngan "Sistem") sareng mukakeunana, gulung ka handap teras ketok kana fungsina "Reset"..
  2. Teras pilih "Reset data". Jandéla anyar bakal nunjukkeun sadaya akun anu anjeun parantos lebet tina telepon, ogé inpormasi sanés tina aplikasi éta. Gulung kana detil na pencét "Reset"..

Saatos restart, sadaya data, file sareng aplikasi anu disimpen dina mémori telepon bakal dihapus. Sateuacan prosedur na, urang nyarankeun yén anjeun nyadangkeun inpormasi penting anjeun ka média anu tiasa dicabut atanapi panyimpenan awan kanggo engké dimulangkeun. Pitunjuk léngkah-léngkah kami ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun éta.

Maca deui: Kumaha Malikkeun Cadangan Google Drive Nganggo Conto Xiaomi

Kusabab 3: Cache overflow

Sebab anu sanés pikeun kasalahan aplikasi nyaéta cache overflow. Payil samentawis umum tiasa diberesihan ngalangkungan setélan sistem atanapi utiliti sateuacana, atanapi nganggo parangkat lunak pihak katilu.

Baca deui: Kumaha mupus cache dina conto Samsung / Huawei

Anjeun ogé tiasa mupus cache aplikasi anu khusus, dina kaayaan kami anu tanggung jawab jasa Google:

  1. Buka sistem «Setélan». sareng muka bagian na "Aplikasi".. Dina daptar, panggihan "Layanan Google Play". teras pencét kana garis éta.
  2. Dina blok. "Anggo". pilih barang "Memori". Dina jandéla anu nembongan, anjeun tiasa ningali sabaraha rohangan cache aplikasi anu dicandak. Pikeun mupus file samentawis, pencét tombol. Tombol "Hapus cache"..

Sadaya file samentawis anu aya hubunganana sareng aplikasi dina alat sélulér bakal tiasa dihapus.

Alesan 4: Google jasa kasalahan

Bewara "Teu tiasa ngahubungi server Google" éta ogé nembongan nalika jasa perusahaan sorangan dina telepon sélulér anjeun henteu leres. Ieu tiasa direngsekeun ku ngahapus sadaya data jasa:

  1. Ngaliwatan sistem «Setélan» buka bagian ku aplikasi. Manggih "Layanan Google Play". sareng buka jandela setélan.
  2. Pencét kana tilu titik-titik nangtung di belah katuhu luhur sareng pilih fungsina «Pupus pembaruan». (dina firmware sanésna anjeun kedah buka "Émut". - aya tombol ieu bakal janten salah sahiji anu utama).
  3. Mastikeun tindakan dina jandéla pop-up.

Sakali dihapus, sadaya data aplikasi bakal dipiceun lengkep sareng aplikasi bakal balik kana kaayaan aslina. Ngaronjatkeun «Jasa Google Play» kana vérsi ayeuna dimungkinkeun ngaliwatan Google Play Store resmi.

Alesan 5: Singkronkeun akun gagal

Gagal dina sambungan jasa tiasa disababkeun ku kagagalan dina sinkronisasi akun dina telepon sélulér anjeun. Ieu lumangsung nalika data dina alat anjeun henteu cocog sareng awan, anu ngaktipkeun panyalindungan, nyegah anjeun nyambung kana sérver Google.

Dina Android 11, anjeun tiasa nyingkronkeun data sapertos kieu:

  1. Nelepon aplikasi na «Setélan». sareng muka bagian na «Pamaké sareng akun» (tiasa disebat "Akun sareng arsip"). Pilih barang "Atur rekening". (Dina sababaraha firmware, léngkah ieu kedah diléngsérkeun kusabab kurangna bagian éta).
  2. Dina daptar akun, milari profil Google (atanapi ngan ukur garisna "Google".) teras ketok dina éta. Ngaliwatan setélan / jandela email, buka sinkronisasi akun ayeuna.
  3. Singkronisasi tiasa ditumpurkeun pikeun sababaraha jinis data; upami diperlukeun, aktipkeun ngagunakeun saklar di katuhu. Teras buka menu turun-handap ku ngaklik ikon tilu titik di luhur teras pencét "Singkronisasi". (dina firmware sanésna, tombol na gantina "Nyingkronkeun" ayana di handapeun layar).

Ieu bakal ngamimitian nyingkronkeun jinis data anu dipilih dina telepon anjeun sareng sérver Google.

Alesan 6: Setélan tanggal sareng waktos anu lepat

Ngarobih tanggal sareng waktos mangrupikeun jalan kaluar anu saderhana pikeun méréskeun kasalahan, tapi jarang di alat modéren. Tapi upami ieu masalahna, anjeun tiasa ngaleungitkeun sapertos kieu:

  1. nganjang "Sistem"/"Sistem sareng pembaruan"/"Pangaturan umum" ngaliwatan «Setélan». Android. Pilih barang "Tanggal sareng Waktos"..
  2. Atur nilai anu leres pikeun tanggal, waktos, sareng zona waktos. Saklar toggle ogé tiasa dianggo pikeun ngaktipkeun "Autoset"./«Waktos Autodetection» pikeun nyingkronkeun data sareng jaringan.

Saatos netepkeun tanggal sareng waktos anu leres, sertipikat konéksi ogé bakal leres, janten masalah komunikasi jasa Google bakal direngsekeun.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?