Naon anu kedah dilakukeun upami Skype lirén damel di Windows XP

Solusi 1: Luncurkeun dina panyungsi

Klién Skype anu tiasa diunduh henteu tiasa dianggo kusabab lami tina sistem Windows XP - éta henteu acan resmi didukung ti saprak 2014, janten seueur parangkat lunak anu saéna moal ngajalankeun, anu ogé leres pikeun parangkat lunak Microsoft. Pikeun neraskeun ngagunakeun utusan, cukup buka halaman wébna sareng lebet kana akun anjeun - versi wéb tina messenger ngajaga pungsionalitas dasarna, tapi antarbeungeutna ditepikeun dina format anu rada béda sareng sababaraha fitur henteu sayogi.

Inpormasi lengkep: Kumaha ngamimitian Skype dina panyungsi

Metode 2: Aplikasi Seluler

Upami anjeun henteu kersa ngagunakeun jasa ngalangkungan pangotéktak tina komputer anjeun, perlu dicobaan ngajalankeun Skype dina telepon sélulér. Boh alat ios sareng Android didukung. Tangtosna, tata letak tombol dina telepon sélulér anjeun bakal bénten sareng versi PC, janten anjeun kedah biasa heula kana antarbeungeut.

Unduh Skype kanggo Android
Unduh Skype kanggo ios

Catatan! Saatos diunduh, anjeun kedah ngalebetkeun nami pangguna sareng kecap akses anu sami sapertos dina PC. Upami anjeun henteu émut kana detil otorisasina, anjeun kedah mulangkeunana.

Baca deui: Cageur kata sandi dina Skype

Metode 3: Pembaruan Sistem

Perusahaan parangkat lunak henteu nawiskeun tawaran deui pikeun Windows XP, janten cara anu pangsaéna pikeun mimitian nganggo aplikasi énggal nyaéta pikeun ngapdet sistem anjeun. Kami henteu nyarioskeun tentang paket jasa, tapi ngeunaan rilis énggal sapertos Windows 8, Windows 10.

Maca deui: Kumaha cara masang Windows tina mémori atanapi USB disk

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu anjeun henteu acan laksanakeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?