Naon anu kedah dilakukeun upami gambar ngaleungit tina galéri dina Android

Kadang-kadang, dina telepon pinter Android, anjeun tiasa waé ngalaman masalah: anjeun muka "Galéri".tapi sadaya gambar leungit. Kami hoyong ngawartosan anjeun naon anu kedah dilakukeun dina kasus ieu.

Nyababkeun sareng cara méréskeun masalah

Anu nyababkeun kagagalan ieu tiasa dibagi kana dua kelompok: parangkat lunak sareng perangkat keras. Anu kahiji kalebet korupsi cache «Galéri».Barang-barang ieu tiasa ngarusak kartu memori atanapi alat panyimpenan internal. Kadua nyaéta ngarusak alat mémori.

Hal anu pangpayunna terang naha poto éta aya dina kartu mémori atanapi dina drive internal. Pikeun ngalakukeun ieu, perlu nyambungkeun kartu mémori (contona, via pamaca kartu khusus) atanapi telepon, upami gambar tina panyimpenan internal ngaleungit. Upami gambarna dikenal ku komputer, éta sigana kagagalan parangkat lunak. Upami, sabalikna, teu aya gambar atanapi aya gangguan nalika sambungan (contona, Windows nunjukkeun pormat drive), maka masalahna nyaéta hardware. Untungna, dina kaseueuran kasus anjeun bakal tiasa kéngingkeun poto anjeun.

Método 1: Borrar la caché de la «Galería»

Kusabab sifat Android, cache galéri tiasa gagal, nyababkeun poto henteu ditampilkeun dina sistem, sanaos aranjeunna dikenal sareng dibuka nalika nyambung ka komputer. Upami anjeun ngalaman masalah sapertos kieu, anjeun kedah mersihan cache aplikasi.

Baca deui: Hapus cache aplikasi dina Android

  1. Dibuka «Setélan». dina sagala cara mungkin.
  2. Buka setélan umum sareng mendakan "Aplikasi". o "Manajer aplikasi"..
  3. Pencét kana tab "Sadayana". atanapi anu sami, sareng milari aplikasi sistem "Galeri". Ketok éta pikeun muka halaman detilna.
  4. Localice la casilla «Caché» en la página. Dependiendo del número de imágenes en el dispositivo, la caché puede ocupar desde 100 MB hasta 2 GB o más. Pulse el botón "Hapus".. Saterusna… "Hapuskeun data.".
  5. Saatos mupus cache galéri, balik deui kana daptar umum aplikasi dina manajer sareng milarian «Almacenamiento de medios».. Buka halaman properti tina aplikasi ieu, sareng hapus cache sareng data na.
  6. Pareuman hurungkeun deui telepon pinter atanapi tablet anjeun.

Upami masalah éta kacilakaan galéri, éta bakal musna saatos léngkah ieu. Upami henteu, baca deui.

Metode 2: Hapus file .nomedia

Kadang-kadang, kusabab aksi virus atanapi henteu malire ku pangguna nyalira, file anu nganggo nami .nomedia tiasa muncul dina diréktori sareng poto. File ieu parantos hijrah ka Android nganggo kernel Linux sareng ngagambarkeun data jasa, anu nyegah sistem file tina ngindeks média dina diréktori tempatna cicing. Kantun, poto (ogé video sareng musik) dina folder anu ngandung file .nomediaPoto na moal muncul dina galéri. Anjeun kedah mupus file kanggo nyandak poto deui. Anjeun tiasa ngalakukeun éta sareng Total Panglima, salaku conto.

  1. Después de instalar Total Commander, inicie sesión en la aplicación. Acceda al menú pulsando los tres puntos o la tecla correspondiente. En el menú que aparece, pulse «Setélan… ».
  2. Dina setélan, centang kotak di gigireun «Archivos/carpetas ocultos».
  3. Teras didatangan folder poto. Ieu biasana diréktori disebut "DCIM"..
  4. Folder khusus sareng poto gumantung kana seueur faktor: firmware, versi Android, kaméra nyalira anu dianggo, jst. Tapi, sakumaha aturanana, poto disimpen dina diréktori kalayan nami «100ANDRO», "Kaméra". atanapi di ditu di "DCIM".
  5. Hayu urang sebutkeun sababaraha poto leungit dina folder "Kaméra". Kami lebet kana éta. Algoritma Total Commander nempatkeun sistem sareng file jasa di luhur sadaya file anu sanés dina diréktori dina layar standar, janten ayana .nomedia éta tiasa langsung diperhatoskeun.

    Pencét panjang kana éta pikeun nyandak menu kontéks. Pikeun mupus file, pilih "Mupus"..

    Konpirmasi hapusan.

  6. Ogé parios polder sanés anu tiasa ngandung poto (contona, diréktori unduhan, folder kanggo klien olahtalatah atanapi jaringan sosial). Upami aranjeunna ogé ngandung .nomedia, hapus sakumaha anu dijelaskeun dina léngkah sateuacana.
  7. Balikan deui alat.

Saatos balikan deui, angkat ka "Galéri". sareng parios naha poto-poto éta parantos disimpen deui. Upami henteu aya anu robih, baca teras.

Metode 3: Balikkeun Poto

Upami metode 1 sareng 2 henteu ngabantosan anjeun, anjeun tiasa nyimpulkeun yén inti tina masalah aya dina unit éta nyalira. Paduli anu nyababkeun masalah, anjeun moal tiasa ngalakukeun tanpa file recovery. Detil ngeunaan prosedur dijelaskeun dina tulisan ieu, janten kami moal museurkeun aranjeunna.

Baca deui: Cageur Poto dihapus dina Android

kacindekan:

Sakumaha anjeun tiasa tingali, poto anu leungit tina "Galéri". Sanés panyabab panik pisan - kaseueuran waktos anjeun tiasa kéngingkeun aranjeunna deui.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?