Naon daptar tingkat kulit di YBA Nangtung Kulit? Dina daptar di handap ieu nu urang bakal némbongkeun, urang bakal ningali runtuyan tinimbangan pikeun tiap sahijina, ku kituna, salami anjeun hoyong pikeun ménta inpo nu tangtu pikeun tiap tingkat, ngan nempatkeun diri di dinya.

Dimimitian ku tingkat SSS, sababaraha di antarana keur mekar, aranjeunna tingkat kawates, kituna, dina tingkat ieu urang bakal manggihan Sky Rider, urang ogé bakal ningali penampilan Bulan Sétan. Sajaba ti éta, urang bakal manggihan kulit platinum festive. Ningali aspék-aspék ieu, ieu mangrupikeun cara urang bakal ningali unggal tingkat anu nuturkeun.

tingkat SS

Ayeuna urang angkat ka tingkat SS, dina ieu urang bakal manggihan sababaraha nu bisa diwatesan. Janten, urang bakal nyanghareupan desain lapak oray permen. Kulit rojongan Jack jeung Ghost Dunya urang. Urang ngaléngkah ka tampilan Tyrant sareng Nexus. Kitu ogé, aspék festive dunya jeung Dunya Sumo.

Urang ogé bakal ningali dina TWAU kalayan desain dukungan langit. Desain dukungan pedang, nyaéta bom sumanget. Desain rojongan frost bite. Urang bakal ngaléngkah ka rojongan baja Platinum sarta pestol elven kalawan Takoizu naga rojongan katingal.

S tingkat

Kami dina tingkat kalawan tingkat kulit mekar, hayu urang tingali naon éta: sarta yén urang bakal manggihan penampilan dunya dina langit, kasus rojongan Tusk ACT 4. Urang bakal ningali desain rojongan nu dijieun di langit. Urang bakal manggihan Star Platinum.

Urang bakal ningali Killer Ratu kalawan requiems tangtu, jadi urang bakal boga: Bites Debu, Raja Layung Requiem Nangtung Kulit - OKÉ. Jeung kulit nangtung requiem jeung karanjang pérak.

Tingkat A, B jeung C

Urang angkat ka aspék unggul tina ukuran Stand. Urang kudu, anjeun bakal manggihan desain oray bodas. Penampilan platinum nangtung sareng dunya sareng béntang. Urang bakal ningali desain Anubis sareng Red Hot Chili Pepper.

Urang ogé bakal manggihan Inten gélo, Killer Ratu, Pangalaman emas. Sedengkeun pikeun Level B, urang bakal nempo yén éta téh mangrupa penampilan Stand rata, dimana urang bakal ningali mobil pérak sarta rojongan ungu. Ogé, The Han jeung Ungu Halimun.

Nalika kami di tingkat C urang bakal nempo yén éta téh a tingkat handap rata. Sanajan kitu, eta boga sababaraha kejutan, Contona, desain rojongan Aerosmith, vinyl album kosong anu boga fungsi minangka rojongan tur rojongan beureum ngalambangkeun pesulap.

Naon stand di YBA Stand?

Nalika urang papanggih di buruan, urang kudu a Stand nya éta anu ngagambarkeun manifestasi estetika jeung visual ngeunaan hiji énergi. Ngarujuk kana séri Petualangan Aneh Jojo. Urang bisa nangtukeun Stands salaku:

  • Éta éntitas atawa awak dihasilkeun ku nu bogana dina cara fisik.
  • Nu boga Stand disebutna Stand User.
  • The Stands mangrupakeun inohong anu deukeut jeung pamaké na, nyadiakeun abilities tambahan sarta éndah.
  • Pamaké Stand tiasa nganggo kakuatan éta dina genahna.

Ayeuna anjeun terang tingkat tina Stand di YBA, anjeun bakal nempo yén éta pisan gampang pikeun meunangkeun salah sahiji aspék. Nyandak kana akun kagunaan anu urang tiasa masihan aranjeunna dina kaulinan.