Aya naon jeung Sasak Spam dek di Clash Royale? Lamun urang ngobrol ngeunaan Bridge Spam, urang tingal eta decks nu bakal ngidinan urang pikeun ngajalankeun pasukan musuh ti sasak, sakumaha ngaranna nunjukkeun, nya éta spam sasak. Ngeunaan ieu, urang boga nu urang bisa maledog sagala kartu urang hoyong on sasak.

Sanaos rekomendasi nyaéta tiasa ngawangun kombo ti tukang, ku cara ieu, urang pasti bakal ngahémat waktos nalika ngaluncurkeun kartu anu sanés. Tangtosna, gumantung kana kartu anu kami anggo, urang tiasa ningali yén aya sababaraha anu ngagaduhan kauntungan dibandingkeun sareng anu sanés, dina waktos éta. urang buang aranjeunna dina sasak. Éta pisan sababna naha urang bakal delve kana topik ieu.

Decks Palasik

Dina hal pikeun sasak tipe dek, urang boga yén éta téh leuwih ti combo a. Éta pisan sababna naha urang bakal nyebut tilu kartu paling cocog pikeun jenis ieu dek, sakumaha anu kasebut di tempat munggaran, kartu Peuting Dukun, kartu Battle Ram jeung bandit.

Tina kombo ieu, urang tiasa ngawangun dek sakumaha urang hayangSalami urang tiasa nyalametkeun saloba mungkin, ieu dek Spam Bridge Palasik. Hayu urang tingali sababaraha conto dek ieu:

1. Dek 1

Urang bisa ngawangun eta kalawan: Battle Ram, És Roh, Musketeer Trio, Gatherer, Bolt, És Golem, Bandit, Penyihir peuting.

2. Dek 2

Este conto dek bisa diwangun ku: Racun, Naga orok, Pekka, Dukun Peuting, Gatherer, Ram perang, bandit.

3. Dek 3

Lain ieu dek urang tiasa ngawangun éta kalayan Battle Ram, Naga Orok, Batang, Bandit, Naga Infernal, Racun, Goblin, Dukun Peuting.

Royal Pocong Dek

Urang kudu, bari speed jurig nyata, sarta nyokot kana akun aspék halimunan, urang boga yén éta téh kartu nu mana langsung kana dek Spam Sasak. Sanaos dek ieu peryogi sakedik padamelan pikeun réngsé, éta pasti aya gunana pikeun kartu.

Hayu urang émut yén jinis kombo anu kami anggo masih penting pisan. Ku cara kieu, urang bakal ningali yén urang tiasa ngadamel kombinasi anu urang pikir perlu, kumaha oge; hayu urang tingali sababaraha conto dek ieu kalawan Ghost Nyata:

Anu bakal urang laksanakeun nyaéta berinteraksi sareng kartu-kartu di handap ieu, ku kituna urang tiasa leres-leres ngumpul kombo anu paling luar biasa:

  • És golem
  • ngalesotkeun
  • Dukun peuting
  • Naga infernal
  • Veneno
  • Bandit
  • Perang ram
  • Jeung Royal Ghost.

Ku cara kieu, urang bakal boga a estu timely dek, salami urang hoyong ngalaman atribut sejenna salami urang dina sasak.

saran

Ogé, urang bakal ningali yén pikeun kombo utama, urang kedah mayar 11 elixir, tapi tiasa gancang pisan, ngaluncurkeun diri kalayan gampang pisan. Dina naon waé, upami anjeun hoyong ngadamel dek anu langkung mirah, pilih kartu anu anjeun hoyong kalebet anu gaduh harga anu langkung handap.

Di sisi séjén, anjeun salawasna bisa ngalakukeun tanpa kartu legendaris tambahan, ngan ukur tiasa milih anu gaduh kombo anu kami detil dina unggal titik.

Barina ogé, éta ngeunaan kakuatan milih bijaksana tur éféktif, sanajan eta gumantung sakitu legana dina gaya Anjeun maén.