Naon folder $WinREAgent dina Windows 11 sareng Windows 10 sareng tiasa dihapus?

Naon folder $WinREAgent dina Windows 11 sareng Windows 10 sareng tiasa dihapus?

Diantara polder séjén dina akar drive C anjeun, anjeun tiasa ningali polder anu disebut $ WinREAgent, anjeun kedah ngaktipkeun tampilan file disumputkeun sareng sistem pikeun nunjukkeun éta.

Tulisan ieu ngajelaskeun naha folder $WinREAgent diperyogikeun, naha éta tiasa dihapus, sareng kumaha cara ngalakukeunana Windows 11 atanapi Windows 10.

Tujuan tina folder $ WinREAgent, sarta naha éta bisa jeung kudu dihapus

Polder $WinREAgent didamel sacara otomatis nalika Windows Apdet dipasang sareng, tina sudut pandang pangguna, biasana ngan ngandung folder Scratch kosong.

Nanging, salami prosés pamasangan apdet, éta tiasa ngandung file samentawis anu, upami aya anu salah salami pembaruan, tiasa dianggo pikeun ngagulung deui parobihan.

Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngahapus polder ieu dina cara anu sami sareng anjeun ngahapus polder anu sanés, teu kedah aya pangaruh anu goréng. Sanajan kitu, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun ngalengkepan pamasangan apdet sateuacan ngalakukeun kitu, bisi aya item dina Windows 11 atawa Windows 10 Update Center nu teu acan dipasang.

Henteu aya mangpaatna pikeun ngahapus éta: nalika sistemna berpungsi leres, folder $ WinREAgent ngagaduhan ukuran nol, sareng saatos ngahapus éta bakal didamel deui saatos sababaraha waktos.


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online