Naon kalemahan Pokémon tipe Rock? Sapertos sadaya spésiés Pokémon, urang tiasa émut yén aranjeunna gaduh kalemahan, ogé titik anu paling kuat, salami urang ngabandingkeun aranjeunna dina perang sareng Pokémon anu sanés.

Sarta sanajan pasti pokemon tipe batu Éta sigana kuat pisan ngalawan sagala jinis serangan, kanyataanna, aranjeunna gaduh kalemahan nalika aya sababaraha di antarana. Upami anjeun hoyong nyanghareupan salah sahiji Pokémon ieu, idéal nyaéta anjeun tiasa ngartos sakedik ngeunaan titik lemahna. Dina sagala hal, lamun rék membela diri jeung salah sahiji mahluk ieu, anjeun bakal manggihan yén éta téh hadé pikeun nyingkahan serangan tangtu.

Ruksakna dina Pokémon tipe Rock

Ayeuna, ngeunaan titik. karusakan anu ditampi ku salah sahiji pokemon tipe rock, urang kudu: ngalawan nu tarung a -x1.6, ogé jeung jenis Bumi, Steel, Cai, jeung jukut. Janten urang gaduh conto anu; yén Pokémon nu boga serangan taneuh-tipe, bakal ngaronjat ku 1.6 ngalawan serangan Rock-tipe nu nyanghareup.

Janten urang tiasa ngurangan ngaliwatan karuksakan, ngeunaan mana Pokémon bisa nangtung nepi ka Rock-tipe, nyokot titik ieu kelemahan kana rekening.

Pokémon mana anu tiasa ngéléhkeun Pokémon tipe Rock?

Kami bakal daptar sababaraha Pokémon non-legendaris anu tiasa ngahontal perangna pikeun meunang ngalawan salah sahiji Pokémon Rock-tipe, sakumaha bakal:

1. Métagross

Kusabab anjeun gaduh a move gancang kalayan serangan Steel, urang bisa ngabalukarkeun karuksakan kana Tipe Rock. Dina kasus move muatan, eta oge tipe Steel, niup teh Meteor Fist.

2. Lucario

Anjeunna lawan alus, saprak di na gerakan gancang Patempuran-tipe serangan, atanapi ngalangkungan Bullet Fist na dina Serangan Baja na. Dina gerakan muatan, urang tingali yén éta téh jenis Pajoang, nelepon serangan ieu salaku Aural Sphere.

3. Rajapati

Urang tepang a pokemon gancang, Cai-tipe jeung Steel-tipe, dina salah sahiji dua gerakan. Sedengkeun gerakan muatan, nya éta tina tipe Cai.

Lamun urang tumut kana akun Kelemahan Pokémon tipe Rock, urang boga pamadegan yén kami geus disebutkeun, pakait jeung serangan nu sipatna lemah.

Pokémon Legendaris mana anu meunang ngalawan Pokémon Rock-Type?

Dina daptar di handap ieu, urang bakal tiasa rinci éta Legendaris Tipe Pokémon anu bisa meunang matchup kalawan Rock-Tipe. Kami ngagaduhan ieu:

  • Landorus, anu ngabogaan move gancang kalayan serangan Ground-tipe, sarta pohara kuat, sedengkeun move muatan ogé mangrupa Ground-tipe.
  • Kyogre, éta mangrupikeun Pokémon kalayan serangan Tipe Cai, boh dina gerakan gancang sareng gerakan Charged.
  • Kyurem ngabogaan serangan Steel-tipe, gerakan gancang, sedengkeun gerakan muatan mangrupakeun tipe Pajoang, keur pilihan pohara alus kalayan kombinasi serangan ieu.
  • Dialga gaduh gerakan Do-type gancang sareng gerakan anu dieusi, ogé.
  • Urang rengse ku Pokémon Groudon legendaris, salaku gerakan gancang kalayan serangan Ground-tipe, ogé kalawan serangan move muatan.

Upami anjeun milih salah sahiji Pokémon anu kami sebutkeun, pasti Anjeun bakal meunangna atawa meunangna ngalawan Pokémon Rock-Tipe.