Kami hoyong ngajak anjeun ngaraosan tulisan di handap ieu anu diilhamkeun ku salah sahiji gim pidéo anu paling saé sareng paling adiktif dina sababaraha taun ka pengker, Naon Battle Royale, kumaha asalna sareng seueur deui data anu anjeun peryogikeun pikeun mimiti muterkeun video game ikon ieu.

Naon-perang-royale-kumaha-aranjeunna asalna-sareng-langkung-langkung-1

Perangna Royale Fortnite Karakter

Naon Fortnite Battle Royale?

Ogé kawanoh salaku pertarungan nyata, éta mangrupikeun gim pidéo anu salamet dimana sakelompok pangguna ditantang dina milarian alat-alat sareng ngaleungitkeun pamaén, pikeun nyingkahan teu katinggaleun ti daérah anu aman, janten juara anu mutlak, kusabab éta terakhir di tetep nangtung.

Kaulinan vidéo ieu diluncurkeun di pasar antara taun 2.017 sareng 2.018 dina format kanggo Windows, Xbox, MacOS, Nintendo Switch, PlayStation, IOS sareng Android, tapi anéh game ieu diideuan ku novel Jepang Battle Royale ti taun 1.999.

Éta diterbitkeun sareng dikembangkeun ku perusahaan vidéo terkenal Epic Games anu dipikaterang ku téknologi Unreal Engine na.

Tapi pastina mangrupikeun salah sahiji fitur anu paling penting sareng ngaapresiasi ku konsumén, tanpa diragukeun, nyaéta kamampuan maénkeun seueur atanapi hiji jalmi di buruan anu sami salaku pasangan atanapi regu dugi ka 100 jalma, janten pamekaran kaulinan ieu sanés. prosés sareng ideu saderhana.

Fortnite Battle Royale peryogi perangkat keras kalayan kapasitas anu cekap pikeun tiasa ngajalankeunana sapertos anu ngagaduhan konsol ayeuna.

Kumaha Fortnite Battle Royale asalna?

Konsép dumasarkeun Battle Royale henteu énggal dina dunya midangkeun video, sabab dasarna mangrupikeun bagian tina Bomberman anu mitis sareng kawéntar, sanaos aranjeunna ngagaduhan bédana anu hébat, pamaén milarian bom pikeun ngaleungitkeun sainganna.

Mangtaun-taun sanggeusna, Battle Royale, pilem Jepang anu saé, dirilis dina layar lebar, dimana perang hirup sareng pati dihasilkeun antara tokoh-tokohna, dipaksa silih bunuh dugi ka hiji jalma tinggaleun dina rohangan anu beuki loba langkung alit.

Carita hébat ieu mangrupikeun inspirasi pikeun anime sareng manga Jepang, dugi ka munculna Kaulinan Lapar dina layar bioskop paling populér di dunya.

Upami anjeun hoyong langkung seueur tentang Fortnite, Kami ngajak anjeun ngalebetkeun tulisan anu sanés ieu anu kami tinggalkeun pikeun anjeun kalayan tautan.

Karakteristik modeu game di Battle Royale

Ngalamun:

  • Aturan standar gim.
  • Gelut sadayana ngalawan sadayana.
  • Anjeun teu tiasa nganggo mode "hang gliding", anu anjeun kedah milarian pikeun diaktipkeun.
  • Peserta kedah teras-terasan ngalih.
  • Anu meunang nyaéta anu terakhir nangtung.

Duét:

  • Kalayan aturan dasar anu sami sareng pasangan, anu tiasa dipilih sacara acak atanapi babaturan.
  • Mode "hang gliding" teu tiasa dianggo.
  • Peserta anu ngareureuwas atanapi dialungkeun kana kakosongan gaduh kasempetan kanggo uih deui ka buruan.
  • Upami salah sahiji anggota sigana maot, anu sanésna tiasa neraskeun maén.

Skuadron:

  • Éta sami sareng modeu duet.
  • Éta tiasa diwangun ku opat jalma.
  • Pasukan skuad anu terakhir anu hirup nyaéta juara.

Tiluan:

  • Béda sareng modalitas anu sanés kumargi kelompokna aya tilu urang.
  • Upami aranjeunna kirang ti tilu, aranjeunna panginten tiasa gaduh karugian anu tangtu.
  • Trio anu tetep nangtung nyaéta anu meunang.

Fray tim:

  • Sarupa jeung regu.
  • Grup diwangun ku langkung seueur anggota.
  • Aranjeunna diidentifikasi kalayan warna.
  • Mode "hang gliding" teu tiasa diaktipkeun.
  • Masing-masing anggota tiasa néwak bahan sareng senjata.
  • Anjeun tiasa ngadamel kelompok dugi ka 20 jalmi.
  • Anu meunang nyaéta tim anu tetep nangtung.

Lab Battle:

  • Pamaén tiasa nguji kamampuanana atanapi maénkeun sareng réréncangan.
  • Aranjeunna tiasa sacara bébas ngumbara di pulau, tanpa dirusak ku badai.
  • Anjeun tiasa nganggo sadaya senjata.

Wates waktos:

  • Kaulinan ekslusif, anu anjeun tiasa mendakan dina modeu duos, solo sareng regu.
  • Kaulinan ieu di handap dipendakan: Wick's Bounty, Sniper Duel, Zone Wars, jsb.
  • Anu meunang bakal tiasa kéngingkeun payung anu saluyu sareng musim na.

Modeu arena:

  • Éta ngan ukur tiasa dimaénkeun dina duos, solitaire sareng trios.
  • Aranjeunna bakal tiasa kéngingkeun poin pikeun muka konci turnamén.
  • Ieu aya liga ieu: Aspirants, Open sareng Juara.
  • Pamaén tiasa kéngingkeun 50 poin tambahan berkat tameng, alat atanapi kaséhatan.

Partéi Master:

  • Pakarang paéh dileungitkeun sareng aranjeunna teras-terasan ngadamel senjata cét atanapi anu sanés anu henteu nepi ka tiwasna.
  • Teu aya kamungkinan pangwangunan.
  • Aya kagiatan sapertos Boat Racing, Quadtaclismo, sareng anu sanésna.
  • Anjeunna ngagaduhan peta anyar.
  • Aya mesin vending sareng bilik kanggo tiasa ngarobih karakter.
Naon-perang-royale-kumaha-aranjeunna asalna-sareng-langkung-langkung-2

Gambar tina game Battle Rotale Fortnite

Syarat pikeun ngaunduh Fortnite Battle Royale

  • Perlu aya sistem operasi Windows 7/8/10 64 bit atanapi macOS 10.14.6.
  • Boga Core i5-7300U 3,5 GHz, Core i3-3225 3,3 prosésor GHz atanapi anu sami.
  • Gaduh mémori RAM 4 dugi 8 GB.
  • Boga kartu grafik Nvidia GTX 660, Intel HD 4000 dina PC, AMD Radeon HD 7870, Intel Iris Pro 5200, sami-sami AMD GPU dina Mac.
  • Gaduh 42,4 GB gratis dina hard drive komputer anjeun.

Upami anjeun hoyong unduh Fortnite Battle Royale video game ieu, kami ngajak anjeun nganjang ka halaman resmi game Epic, dimana anjeun henteu ngan ukur mendakan sareng kéngingkeun kaulinan ieu tapi jumlah sajajalan milik perusahaan ieu anu dikenal di dunya pikeun téknologi sareng gimna.

Pakarang naon anu anjeun tiasa mendakan dina Fortnite Battle Royale?

Salah sahiji objék penting dina némbak gim nyaéta senjata anu kedah dipibanda ku unggal pamuter, ieu tiasa béda, sababaraha langkung saé tibatan anu sanés. Pakarang anu ngagaduhan unggal pangguna nyaéta:

  • Pistol: Mangrupikeun senjata dasar sareng mendasar dina kaseueuran video game anu tiasa dianggo jarak pondok atanapi sedeng.
  • Bahan peledak sareng Granat: kadang perlu alat-alat peledak normal atanapi improvisasi.
  • Senapan mesin lampu: Éta ngabahayakeun tapi sesah dianggo.
  • Bedil narajang: éta cocog pikeun kaayaan naon waé anu ngajantenkeunana mangrupikeun senjata pangsaéna anu sayogi.
  • Bedil Sniper: sapertos bedil mesin, éta matak ngabahayakeun sareng sesah dianggo.
  • Bedil: Éta henteu ragu yén senjata anu paling matak nepi ka tiwasna di buruan.
  • Peluncur rudal sareng Peluncur granat: teu ngarusak ngan ku ngabeledug.
  • Pistol beuleum: Éta laun, bangor sareng matak paéh upami anjeun aya di payuneunna.