Naon Twitter sareng kumaha cara ngagunakeunana


Naon Twitter sareng kumaha cara ngagunakeunana

 

Upami anjeun penting pikeun waspada kana naon anu kajantenan di dunya, upami anjeun resep kana pamikiran jalma, kawéntar sareng sanés, ngeunaan ieu atanapi kajadian éta, sareng ogé upami anjeun ngan ukur hoyong ngutarakeun pendapat anjeun sareng ngabahas sareng anu sanésna, Twitter mangrupikeun alat anu paling cocog pikeun ieu.

Tapi naon layanan ieu sareng kumaha ngagunakeun Twitter? Nya pikeun patarosan ieu kami bakal nyobian ngajawab anjeun.

Ngeunaan Twitter

Twitter henteu hartosna jaringan sosial dina format anu urang biasa. Sabalikna, éta mangrupikeun jasa kurir kanggo balaréa. Saha waé anu tiasa nganggo platform, ti "pangguna" umum dugi ka perusahaan panggedéna atanapi jalma munggaran di nagara éta. Ampir dina awal perjalananana, Twitter ngagaduhan pangakuan di antara sagala jinis selebriti anu dipasihan cara anu gampang sareng merenah pikeun komunikasi sareng penggemar.

 

 

Kitu heula, hayu urang tingali sababaraha konsep dasar ngeunaan jasa Twitter.

tweets

Hal kahiji anu dimimitian ku pamahaman anu lengkep ngeunaan Twitter nyaéta "blok pangwangunan" utami, nyaéta tweet na. Istilah "Tweet" dina kontéks jaringan sosial ieu mangrupikeun jinis pesen umum anu tiasa ngandung poto, pidéo, tautan kana sumber sareng téks ti pihak katilu, anu panjangna henteu tiasa ngaleuwihan wates 140 karakter.

Naha ngan 140? Ieu kakhususan jasa microblogging. Anjeun langkung resep merhatoskeun tulisan anu pondok tapi penting sareng pikaresepeun tibatan ka pos anu henteu lega teuing, tapi meryogikeun sababaraha waktos kanggo maca. Ogé, anjeun tiasa ngalakukeun pengumuman pondok dina Twitter sareng nyayogikeun tautan kana matéri utama. Ieu teras-terasan dianggo ku blog ti pihak katilu sareng sumber berita.

Tweet ogé tiasa ditingali salaku pesen anu anjeun tiasa ngamimitian atanapi ngiringan paguneman.

 

Retweet

Pilihan postingan tweet anu sanés nyaéta tweet anu anjeun pilih pikeun dibagi sareng pamiarsa anjeun. Sareng pesen-pesen éta disebat retweet.

Nyatana, retweeting teu langkung ti nyebarkeun deui tulisan batur kalayan indikasi tina sumber anu sami ieu. Ogé, anjeun tiasa nambihan retweet ku koméntar anjeun, ngajantenkeun tweet pihak-katilu dina postingan anjeun kana cutatan.

 

Twitter ogé nawiskeun kamampuan ngabales ulang sanés tulisan batur, tapi ogé milik anjeun. Pamakéan anu paling populér pikeun fitur ieu nyaéta nembongkeun tweet lami di luhur feed.

Dina hashtag

Sanaos anjeun henteu kenal sareng Twitter, tapi anjeun pangguna Vkontakte, Facebook atanapi Instagram, sahenteuna dina istilah umum anjeun gaduh ide ngeunaan naon tanda pager . Janten dina layanan microblogging, hashtag ngalaksanakeun fungsi anu biasa pikeun sadayana.

 

Pikeun anu henteu terang konsép ieu, kami bakal ngajelaskeunana. Hashtag mangrupikeun jinis tag idéntifikasi pikeun hiji topik. Éta tiasa kecap atanapi frasa lengkep (tanpa spasi) sareng a "#" mimitina.

Salaku conto, nalika tweeting ngeunaan liburan, anjeun tiasa nambihan hashtags kana pesen #море#моеЛетоjsb. Sareng ieu diperyogikeun supados pangguna jaringan sosial tiasa mendakan publikasi anjeun ku tag anu saluyu.

 

Kalayan kecap séjén, ku ngagunakeun hashtags, anjeun tiasa ngagedéan jangkauan pemirsa anjeun pikeun tweet anu khusus.

Anjeun tiasa ogé ngagunakeun hashtag dina tulisan anjeun pikeun ngatur épéktip pikeun dimeunangkeun engké.

Pamiarsa sareng Pengikut

Anu baheula disebut ogé pengikut atanapi palanggan. Sadayana jelas pisan di dieu. Pangikut (atanapi maca) nyaéta pangguna anu parantos ngalanggan pembaruan dina akun Twitterna. Sacara harfiah tina basa Inggris, kecap "follower" ditarjamahkeun salaku "follower" atanapi "admirer."

Ku nuturkeun batur dina Twitter, kalebet tulisan pangguna éta dina feed Tweet anjeun dina halaman bumi. Dina waktos anu sasarengan, anu disebat tindak lanjut dina layanan microblogging sama sakali teu nambihan babaturan, sapertos dina sabagéan ageung jaringan sosial. Upami aya anu nuturkeun anjeun, anjeun henteu kedah bales deui.

Ayeuna anjeun terang hartos istilah konci Twitter. Waktosna kanggo ngamimitian kenal langsung sareng fungsina jaringan sosial.

Daptar sareng lebet kana Twitter

Upami anjeun henteu kantos nganggo Twitter sateuacanna atanapi ningali pikeun anu munggaran, anjeun kedah mimitian ti mimiti. Léngkah munggaran nyaéta terang kumaha ngadaptar sareng lebet kana jaringan sosial.

Ngadamel akun dina jasa

Pikeun ngamimitian maca sareng ngirim tweet dina Twitter, anjeun mimitina kedah ngadamel profil dina jaringan sosial ieu. Ieu henteu sesah pisan sareng henteu lami.

 

Tapi masalah pendaptaran sareng layanan microblogging moal dianggap didieu. Kami parantos ngagaduhan artikel anu aya hubunganana dina situs kami anu rinci ngeunaan prosés nyiptakeun akun Twitter.

Palajaran: Kumaha cara ngadamel akun Twitter

Asup

Prosedur otorisasi dina layanan microblogging henteu bénten tibatan jaringan sosial sanés.

  1. Pikeun lebet kana Twitter, buka halaman utama situs atanapi kana bentuk auténtikasi anu misah.
  2. Di dieu, dina kolom anu munggaran, kami nunjukkeun email, nomer telepon atanapi nami pangguna anu kapilih salami pendaptaran anu aya hubungan sareng akun, teras kami lebetkeun kata sandi teras pencét dina tombol "Lebet" .
Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha mupus pengikut Twitter

Nyiapkeun Twitter

Saatos lebet kana akun anu nembé didamel, léngkah munggaran nyaéta mimitian ngeusian detil pribadi sareng ningali profilna. Salaku tambahan, anjeun kedah jaga ngaropea jasa pikeun kabutuhan anjeun.

Ngédit propil

Saatos ngadamel akun Twitter, seuseueurna pangguna langsung mimitian ngédit "akun" data publik, anu ogé kalebet tampilan propil na. Hayu urang damel.

  1. Anjeun kedah langsung muka halaman profil kami, pikeun ngalakukeun ieu, caket tombol "Tweet" di belah katuhu luhur, pencét dina ikon avatar teras pilih barangna "Profil" dina menu turun-handap.
  2. Teras, di sisi kénca halaman anu muka, pencét tombol na «Ganti profil» .
  3. Saatos éta, lapangan kalayan data pangguna umum dibuka kanggo diédit. Di dieu anjeun ogé tiasa ngarobih skéma warna profil, "header" na sareng avatar.
  4. Parobihan poto profil (avatar) sareng lulugu na dilakukeun numutkeun algoritma anu sami. Mimiti, pencét dina area anu dilabélan «Tambahkeun gambar profil» o "Tambihkeun header", masing-masing, teras tina menu turun-handap, pilih "Unggah poto" , nomeran file gambar dina jandela pangotéktak, teras pencét "Buka" Dina jandéla pop-up, upami perlu, anggo slaider pikeun motong poto teras pencét "Larapkeun" .

    Ieu kasus pikeun poto cap na. Hiji-hijina hal anu kadua nyaéta milih gambar anu gaduh resolusi anu cukup luhur sahingga sadayana pasti bakal katingali leres.

  5. Sakali propil parantos hasil diédit, anu nyésa waé nyaéta nyimpen perobihan ku ngaklik tombol anu saluyu dina sisi katuhu halaman.
  6. Ayeuna profil urang katingali saé.

Siapkeun akun

Anjeun tiasa kéngingkeun pendekatan anu langkung lengkep pikeun nyetél akun Twitter anjeun nganggo "Konfigurasi sareng kaamanan" bagian . Anjeun tiasa ngakses éta berkat menu turun-turun anu sami anu disebat ku ngaklik gambar leutik avatar kami.

Hayu urang tingali gancang dina kategori pangaturan utama dina halaman Twitter anu saluyu.

Unsur anu kahiji nyaéta "RUU" . Halaman ieu salawasna aya sareng urang nalika urang angkat ka bagian konfigurasi. Dina kategori ieu, anjeun tiasa ngarobih nami pangguna sareng email anu aya hubunganana sareng akun. Di dieu, upami diperyogikeun, kami ngonpigurasikeun parameter lokal, sapertos basa panganteur, zona waktos sareng nagara. Sareng di handapeun halaman, handapeun blok Setélan Eusi, anjeun bakal mendakan fitur Konéksi Konéksi.

Kategori salajengna, "Privasi & Kaamanan" , tanggung jawab netepkeun privasi sareng nyaring eusi anu henteu pantes. Ieu dituturkeun ku bagian "Sandi" , anu, sapertos panginten, ngamungkinkeun anjeun ngarobih kombinasi karakter kanggo otorisasina dina jasa iraha waé.

Sapertos jaringan sosial anu sanés, Twitter ngadukung ngahubungkeun nomer telepon kana akun pikeun masihan anjeun panangtayungan tambahan. Anjeun tiasa ngatur fitur ieu nganggo bagian "Telepon" .

Twitter ogé nawiskeun setélan bewara anu paling fleksibel. Bagéan na "Bewara email" bakal ngamungkinkeun anjeun netepkeun sacara rinci dina kasus naon sareng sabaraha sering jasa bakal ngirim pesen ka email anjeun. Nyaring pesen anu sami ieu tiasa ngonpigurasi dina katégori "Bewara" . Sareng unsur na «Bewara wéb» anjeun Ngamungkinkeun anjeun ngaktipkeun bewara peramban sacara langsung.

La Milarian bagian babaturan Éta ngandung pungsionalitas pikeun milari kontak Twitter tina buku alamat pangguna, sapertos Gmail, Outlook, sareng Yandex. Ti dieu, ku ngaklik tautan di handap ieu, anjeun tiasa angkat ka panel kontrol pikeun kontak anu diunggah kana jasa sateuacanna.

Ieu kategori pangaturan akun Twitter paling luhur anu anjeun pasti kedah terang ngeunaan. Najan kanyataan yén layanan nawiskeun rada sababaraha parameter pikeun ngarobih, hatur nuhun kana saran mana waé pangembang, éta moal hésé ngartos aranjeunna.

Ngarobih nami pangguna

Ladenan microblogging ngamungkinkeun anjeun ngarobih nami anjing "@" iraha waé. Ieu tiasa dilakukeun dina browser boh dina versi mobile Twitter.

 

Pangajaran: Ganti ngaran pamaké Twitter anjeun

Gawe sareng Twitter

Ku ngagunakeun Twitter, urang teras-terasan nganggo bagéan anu sanés fungsi hébat dina jaringan sosial. Dihandap ieu anjeun bakal mendakan pitunjuk pikeun méréskeun masalah anu paling umum pikeun damel sareng layanan microblogging.

Kirimkeun tweet

Anjeun daptar pikeun Twitter, ngeusian propil, sareng ogé nyetél akun pikeun anjeun nyalira. Sareng ayeuna waktosna nyerat tweet munggaran anjeun, nyalira atanapi salaku réspon kana tulisan batur.

Janten hayu urang mimitian ku feed Twitter anu sanés sareng sakali populér pisan.

Anjeun saleresna henteu kedah mikirkeun eusi tweet munggaran pisan. Gampang pisan ngagunakeun salah sahiji témplat hashtag luhur Twitter #мойпервыйТвит.

Di dieu, kumaha ogé, di handap ieu anjeun tiasa nangtoskeun vérsi nyalira tina tulisan wilujeng sumping.

Cara utama pikeun nyieun tulisan nyaéta jandéla pop-up, disebat ku ngaklik tombol na "Tweet" di pojok kanan luhur lulugu loka.

Kaseueuran jandéla Tweet Anyar éta diilikan ku kotak téks. Di pojok kanan handap na aya ikon pikeun muka daptar nganggo émotik. Ieu mangrupikeun ikon kanggo ngalampirkeun poto, video, GIFs, sareng lokasi ayeuna kana tweet.

Pikeun nyebarkeun pesen kami, kami bakal nganggo tombol anu dilabélan "Tweet" .

Sakumaha anjeun atos perhatoskeun, di gigireun tombol aya konter pikeun jumlah karakter sésana. Upami wates karakter 140 parantos béak, anjeun moal tiasa ngirim pesen. Dina hal ieu, tweet kedah dikirangan kana ukuran anu diperyogikeun.

Ngeunaan panggunaan aplikasi mobile pikeun nyebarkeun tweet, logika tindakan urang tetep sami. Ogé, nyerat pesen dina Twitter tina smartphone anjeun bahkan langkung merenah.

  1. Salaku conto, dina Android, pikeun ngamimitian nyusun pesen dina klien Twitter mobile, anjeun kedah pencét tombol ngambang nganggo stilus di sudut katuhu handap layar.
  2. Teras, parantos nyerat tulisan éta Anjeun hoyong , pencét tombol saeutik "Tweet" Di katuhu handap.

Salian ti ngeposkeun tweet anjeun nyalira, anjeun ogé tiasa ngawalon pesen ti pangguna sanés. Pikeun ngalakukeun ieu, urang nganggo lapangan Tweet dina balesan , perenahna langsung handapeun eusi tweet.

Pamaké Twitter anu anyar ogé kedah waspada kana sababaraha intrik tina tweeting:

  • Anjeun tiasa aktip nganggo hashtag dina postingan anjeun, tapi tong kaleuleuwihi. Tweet dumasar kana sababaraha tag sering ditandaan salaku spam ku "warga" Twitter anu sanés.
  • Upami anjeun hoyong ngabéjaan pangguna ngeunaan tweet khusus, anjeun tiasa nangtoskeun namina dina téks pesen dina bentuk @никнейм.
  • Tulis singget sareng henteu ngabagi pesen kana sababaraha tweet. Coba paskeun pamikiran anjeun kana tulisan.
  • Sapertos jaringan sosial anu sanés, Twitter ngamungkinkeun anjeun nganggo tautan dina tulisan anjeun. Pikeun ngahémat rohangan téks anu berharga, pondokkeun "tautan" anjeun nganggo jasa sapertos Google URL Shortener, Vkontakte Link Shortening, sareng Bitly.

Sacara umum, pungsionalitas ngeposkeun tweet dina jaringan sosial Twitter henteu ngan saukur saderhana, tapi ogé rada fleksibel. Nyatana, naon waé jinis pesen umum dina jasa nyaéta tweet standar sareng teu aya jalan pikeun kabur.

Mékanisme sapertos kitu parantos diuji tina sisi anu pangsaéna. Kaseueuran jalma anu nganggo Twitter sacara rutin mendakan yén aranjeunna parantos mimiti nganyatakeun dirina langkung bermakna sareng singget dina kahirupan sadidinten.

Nanging, aya kakurangan anu rada serius: pikeun ngarobih tweet anu parantos dipasang, anjeun kedah ngahapus teras nyerat deui. Fitur pikeun ngédit tulisan dina Twitter henteu acan 'dikirimkeun'.

Anggo ulang

Sering pisan, anjeun bakal kagoda ngabagi pos Twitter sareng pamirsa anjeun. Pikeun ngalakukeun ieu, pamekar jasa parantos nyayogikeun kasempetan anu saé pikeun "retweet" tulisan batur.

Kumaha jalanna? Nyatana, ieu sadayana aya tulisan anu sami dina média sosial.

  1. Aya barisan ikon langsung dihandap unggal tweet. Sareng mangrupikeun piktogram kadua ti kénca, anu ngagambarkeun dua panah anu ngajelaskeun bunderan, anu tanggel waler pikeun ngirimkeun deui pesen.
  2. Saatos ngaklik ikon retweet, urang bakal ningali jandéla pop-up, dimana éta tetep dikonfirmasi pikeun tindakan urang ku ngaklik tombol "Retweet" Di dieu di lapangan di luhur anjeun tiasa nambihan koméntar anjeun kana pos pihak katilu. Nanging, ku cara kieu retweet janten cutatan.
  3. Hasilna, dina feed kami, retweet bakal katingali sapertos kieu: Sareng cutatanana siga kieu:

Maca pangguna séjén

Sakumaha nyatakeun di luhur, teu aya konsép babaturan dina Twitter. Di dieu anjeun ngan saukur ngalanggan pembaruan profil anu anjeun pikahoyong. Dina hal ieu, anu gaduh akun anu dipikaresep ku anjeun henteu kedah mastikeun idinna.

Tapi hayu urang teraskeun kana topik ngalanggan tweet naon waé. Pikeun ngamimitian maca eupan pribadi batur, anjeun ngan ukur kedah muka propilna teras pencét tombol na "Maca" .

Pembatalan langganan dilakukeun ku cara anu sami. Pencét tombol anu sami sareng lirén maca pangguna anu kapilih.

Ngagunakeun daptar hideung

Di Twitter, pangguna anu anjeun nuturkeun tiasa iraha waé nyaram anjeun maca éta sareng, sacara umum, tingali aya tilas ayana dina jaringan sosial. Hasilna, anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami.

Sadaya ieu dilaksanakeun ku fungsi daptar hideung.

  1. Pikeun nambihan pangguna kana daptar sapertos kitu, cukup klik dina halaman Twitterna dina elipsis nangtung di gigir tombol éta. «Maca / Maca» Teras, tina daptar turun-handap, pilih barangna "Tambihkeun @ nami pangguna kana daptar hideung" .
  2. Saatos éta, urang kenalkeun inpormasi dina jandela pop-up sareng mastikeun kaputusan urang ku ngaklik tombol na «Tambahkeun kana daptar hideung» .

Ku nuturkeun léngkah ieu, anjeun sacara efektif nyumputkeun ayana Twitter anjeun ti pangguna masing-masing.

Hapus tweet

Sering kali, dina Twitter, anjeun kedah ngahapus tulisan anjeun nyalira. Ieu sabagean kusabab kurangna fitur éditan tweet anu dipikahoyong. Pikeun ngarobih eusi tulisan anjeun, anjeun kedah ngahapus sareng nyebarkeunana deui sakumaha anu dibenerkeun.

Anjeun tiasa "ngancurkeun" tweet ngan dina sababaraha klik.

  1. Buka pos anu dipikahoyong teras pencét dina panah di belah katuhu luhur sareng tina daptar drop down pilih item éta «Hapus Tweet» .
  2. Ayeuna sadayana anu tetep nyaéta mastikeun tindakan urang.

Dina aplikasi mobile Twitter, sadayana dilakukeun persis dina cara anu sami.

  1. Urang buka menu kontékstual tina tweet.
  2. Kami milih unsur na "Hapus tweet" sareng kami mastikeun tindakanna.

Ngahapus retweet

Marengan tweet, retweet mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina eupan pribadi anjeun. Sareng upami anjeun robih pipikiran ngeunaan ngabagi tulisan ka pamiarsa, anjeun tiasa ngaleungitkeunana ku tindakan dasar.

 

Pangajaran: Kumaha Hapus Twitter Retweet

Tambihkeun babaturan

Aya seueur jalma dina Twitter anu minat sareng sudut pandang na saluyu sareng anjeun, sareng saha anu anjeun hoyong nuturkeun. Ogé dina jaringan sosial ieu kamungkinan pisan anjeun bakal mendakan sababaraha kenalan sareng réréncangan anjeun, anu publikasi anjeun henteu resep nuturkeun. Untungna, milarian jalma anu leres sareng ngalanggan apdet na henteu sesah pisan.

Pangajaran: Kumaha Tambahkeun Réréncangan kana Twitter

Milarian tweet

Kami parantos nyarioskeun kumaha mendakan sareng ngalanggan pangguna Twitter anu caket sareng anjeun dina sumanget. Di dieu, hayu urang ngobrolkeun kumaha mendakan postingan dina topik anu dipikaresep ku urang sareng ngiringan topik anu paling panas dina Twitter.

Janten cara anu paling jelas pikeun milarian tweets nyaéta nganggo lapangan anu saluyu dina lulugu situs. Tapi di dieu anjeun ogé tiasa milarian pesen ku sababaraha cara.

Anu mimiti sareng paling gampang nyaéta milarian kecap anu normal.

  1. Dina jalur «Milarian dina Twitter» Kami nunjukkeun kecap atanapi frasa anu urang peryogikeun, teras kami milih pilihan anu saluyu dina daptar turun-handap, atanapi urang cukup pencét «Lebetkeun» konci .
  2. Ieu bakal nembongkeun daptar tweet anu aya hubunganana sareng pamundut anjeun.

Nanging, cara ieu milarian tweet tiasa dianggap paling henteu épéktip, sabab subjek pesen ku frasa anu anjeun tangtukeun tiasa bénten-bénten pisan.

Hal sanésna nyaéta nganggo tag dina senar pamilarian anu sami, nyaéta, tagar anu dibahas di luhur.

Salaku conto, hasil milarian hashtags Twitter #news:

Salaku hasil tina pamundut sapertos kitu, anjeun kéngingkeun daptar jalma sareng tweet anu langkung atanapi kirang aya hubunganana sareng topik anu dipikahoyong. Janten didieu di SERP, seuseueurna mah diwangun ku tweet berita.

Nya, upami anjeun langkung resep kana tren diskusi, anjeun tiasa ngiringan dina Twitter nganggo Bagéan Topik Panas.

Barang ieu sok aya di belah kénca panganteur média sosial. Kalayanana, anjeun tiasa ningali topik anu populér di Twitter ayeuna. Intina mangrupikeun daptar hashtag anu tren.

Ladénan milih topik anu aya hubunganana sareng daptar, lokasi, sareng minat anjeun di handap ieu. Hatur nuhun kana bagian ieu, anjeun bakal salawasna mutahir sareng beja panganyarna.

Upami hoyong, eusi blok tiasa dibentuk sacara selektif, kanggo lokasi anu khusus.

  1. Jang ngalampahkeun ieu, di luhur blok, pencét dina tautan "Robah" .
  2. Teras we pencét "Robah" parantos aya dina jandéla pop-up.
  3. Sareng kami milih kota anu diperyogikeun atanapi sakumna nagara tina daptar «Tempat anu caket» atanapi nganggo lapangan «Milarian lokasi» Teras pencét tombol na "Finalize" Nya, pikeun ngaktipkeun deui pilihan pinter topik Twitter, dina jandéla anu sami, pencét «Buka topik panas masing-masing» .

Kami nyerat pesen pribadi

Fungsionalitas Twitter henteu dugi ka postingan umum. Ladenan microblogging ogé nawiskeun kamungkinan susuratan pribadi.

  1. Pikeun ngirim pesen ka pangguna, dina halaman profil na di gigireun tombol éta «Maca / Maca», pencét elipsis nangtung teras pilih barangna «Kirim pesen pribadi» .
  2. Saatos éta, jandéla obrolan anu parantos dikenal sareng pangguna anu dipilih dibuka. Sakumaha anjeun tiasa tingali, anjeun tiasa nganggo emotikon emoji, GIF, ogé poto sareng video dina susuratan anjeun.

Anjeun tiasa ogé ngobrol sareng jalma khusus nganggo tombol anu teu dingaranan di belah katuhu handapeun blok informasi dasar ngeunaan pangguna.

Ogé, aya bagian anu lengkep "Pesen" dina Twitter, anu tiasa anjeun aksés ku milih unsur nami anu sami dina judul situs.

  1. Pikeun ngirim pesen pribadi ti dieu, anjeun kedah mencét heula kana tombol «Mimitian susuratan» .
  2. Lebetkeun nami pangguna anu dipikahoyong dina palang teang anu nembongan teras pilih tina daptar hasil.

    Dugi ka 50 pangguna tiasa ditambihan kana susuratan hiji-hiji, sahingga nyiptakeun paguneman kelompok.

    Ku ngaklik tombol "Teras", urang langsung ka jandela obrolan.

Anjeun tiasa ogé bagikeun tweet dina pesen pribadi. Pikeun ngalakukeun ieu, aya tombol saluyu di handapeun eusi tulisan.

Asup kaluar tina akun anjeun

Upami anjeun nganggo Twitter dina alat batur atanapi umum, anjeun kedah kaluar tina akun saatos unggal sési. Ieu mangrupikeun prosés panyabutan "akun" dina layanan microblogging dina platform mobile sareng desktop anu rada béda.

 

Pangajaran: Kumaha kaluar tina Twitter

Hapus akun

Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa lengkep ngahapus profil Twitter anjeun. Alesan tindakan sapertos kitu henteu penting, anu utami nyaéta kamungkinan aya kitu. Nya, upami anjeun masih ngarobih, dina jangka waktu anu pasti, akun tiasa disimpen deui tanpa masalah.

 

Pangajaran: Hapus akun Twitter

Tips gunana

Salaku tambahan kana fitur standar tina jasa microblogging populér, aya seueur alat ti pihak katilu anu manjangkeun fungsionalitasna sareng pilihan sanésna pikeun ngagunakeun jaringan sosial. Éta ngeunaan aranjeunna anu bakal nyaritakeun tulisan anu dikumpulkeun dina blok ieu.

Unduh pidéo Twitter

Sanaos kanyataanna jaringan sosial ieu henteu nyayogikeun ngunduh file pidéo kana alat anjeun, kalayan dibantuan ku sababaraha layanan sareng aplikasi ti pihak katilu, kakurangan ieu tiasa langkung ti dibales.

 

Pangajaran: Unduh Pidio Twitter

Promosi akun Twitter

Kanyataanna nyaéta yén pangguna Twitter anu khas tiasa ngagaduhan popularitas sareng mikat pangiklan ngan ku ngalaksanakeun promosi anu saé pikeun profilna. Dina waktos anu sasarengan, sagala rupa cara pikeun ngamajukeun akun anjeun dina internét sayogi pikeun pilihan anjeun.

Palajaran: Kumaha ngamajukeun akun Twitter

Ngahasilkeun artos dina Twitter

Saperti platform sosial online naon waé, Twitter ngamungkinkeun anjeun ngarobih akun anjeun nyalira janten sumber penghasilan anu saé. Tangtosna, anjeun peryogi profil anu diwanohkeun kalayan saé pikeun nguntungkeun ageung di dieu.

 

Palajaran: Kumaha cara ngasilkeun artos dina Twitter

Ngabéréskeun masalah

Sakumaha anjeun terang, sistem naon waé henteu sampurna sareng gampang gagal. Hanjakalna, dina hal ieu, Twitter henteu terkecuali. Salaku tambahan kana masalah jasa microblogging, pangguna nyalira sering ngalakukeun kasalahan nalika damel sareng jaringan sosial. Tangtosna, urang kedah tiasa ngajawab masalah éta.

Balikkeun aksés kana akun anjeun

Upami anjeun teu tiasa lebet kana akun Twitter anjeun, panginten aya sababaraha rupa faktor anu disalahkeun. Pikeun mulangkeun aksés kana akun anjeun, anjeun kedah nganggo salah sahiji alat anu ditawarkeun ku pangembang jasa.

 

Pangajaran: Ngungkulan Masalah Login Twitter

Sakumaha anjeun parantos perhatoskeun, Twitter mangrupikeun platform Internét anu ageung pisan sareng fleksibel. Gampang pisan pikeun digawe sareng jaringan sosial sareng leres sadayana tiasa ngagunakeunana, anu ditingalikeun ku pemirsa sadidinten tina jasa dina puluhan jutaan jalma.

Salaku tambahan kana versi peramban, Twitter ogé aya salaku aplikasi pikeun alat sélulér. Fungsionalitas sareng prinsip operasi Twitter dina smartphone sareng tablet leres-leres mirip sareng versi desktop dina jasa. Nya, nganggo klién Twitter sélulér bahkan langkung merenah.

PS: Tuturkeun kami dina Twitter sareng ulah sono kana bahan anu kapaké.

 

 

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah.

 

 

Ngajelaskeun naon anu henteu dianggo pikeun anjeun.
Ahli kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes