NBA 2k14 Ieu mangrupikeun gim anu pangsaéna dimana kaulinan baskét nyata disimulasikeun, ieu pakait sareng pangiriman taun 2012 sareng 2013, éta diluncurkeun unggal taun kalayan tujuan pikeun ningkatkeun sagala aspek di jerona; Hal éta dilakukeun dina labél 2K Sports. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur inpormasi ngeunaan kaulinan ieu, pastikeun maca tulisan éta. Entong sono

nba-2k14-

NBA 2k14 PC

Éta mangrupikeun pidéo pidéo anu didasarkeun kana nyiptakeun kaulinan baskét virtual, éta dikembangkeun ku Visual Concepts sareng dipedalkeun dina tanggung jawab 2K Sports. Éta sayogi pikeun sadaya konsol sapertos Play Station 3, Play Station 4, Xbox 360, Xbox One sareng pikeun Microsoft Windows; janten kumargi kitu, anjeun ogé tiasa maénkeunana sacara tenang dina komputer anjeun sareng seneng-seneng.

Supaya gim tiasa dianggo leres, anjeun kedah nuturkeun sababaraha sarat, di jerona aya anu paling minimum sareng anu disarankeun. Salajengna, kami bakal masihan anjeun sadayana detil anu anjeun kedah terang:

Syarat minimal

  • Sistem operasi kedahna Windows.
  • Prosesor: Pentium 2 2.4 Ghz Single Core atanapi anu sami, tiasa janten 2.8 Ghz pikeun Vista, Windows 7 sareng 8.
  • 512 memori Ram MB.
  • Kartu grafis anu cocog sareng DirectX 9.0c, salaku tambahan, éta kedah ngagaduhan dukungan pikeun Shader Model 3.0.
  • Panyimpenan internal 8GB.
  • Kartu sora: DirectX 9.0c cocog.

Disarankeun

  • Sistem operasi Windows.
  • Prosesor: Intel Core 2 Duo atanapi anu sami.
  • Memori RAM 2 GB.
  • Kartu Grafis: Pangrojong Shader Model 3.0 kalayan 512 MB VRAM (Nvidia GeForce 8800 GT atanapi langkung luhur ti ieu).
  • Panyimpenan internal 9GB.
  • Kartu sora anu cocog sareng DirectX 9.0c.

Dina kaulinan ieu anjeun gaduh kasempetan maén sareng 8 karakter dina modeu kalapa, durasi gumantung kana kumaha gimna berkembang sareng anjeun tiasa ngaunduh dina basa Spanyol boh basa Inggris.

Modeu gim NBA 2k14

Modeu gim mangrupikeun pilihan anu anjeun gaduh pikeun ngembangkeun kaulinan anjeun, anjeun tiasa milih anu anjeun paling resep sareng anu cocog sareng tujuan anjeun. Pikeun panduan anjeun sareng anjeun tiasa milih anu leres, urang ngantepkeun sababaraha ciri na di handap ieu:

Karir kuring

Pikeun pilihan ieu, anjeun mimitina kedah milih pamaén, anu kedah didamel sareng didesain ku anjeun. Teras anjeun jaga yén anjeunna ditandatanganan ku tim anu pangsaéna dina NBA sareng ku cara ieu anjeun tiasa kéngingkeun gelar, saatos ngalangkungan sababaraha musim.

GM kuring

Tujuan utama modeu ieu nyaéta kéngingkeun judul NBA, henteu sapertos anu tiheula, dina ieu anjeun kedah General Manager, nyaéta jalma anu asup pamaén, nalika aranjeunna maén.

Tim kuring

Anjeun mimitian ku tim anu henteu performa pisan di lapangan, tapi nalika anjeun maén anjeun kedah ningkatkeun kualitasna, dugi ka janten anu pangsaéna pikeun sadayana. Ieu tiasa dihontal ku ngarobah pamaén atanapi nerapkeun paningkatan.

Perbaikan tiasa didapet nalika anjeun kéngingkeun VC atanapi mésér generator, salian ti éta, modeu ieu masihan anjeun pilihan pikeun maénkeun online atanapi ngalawan CPU.

Kami arepkeun yén tulisan ieu cocog ka anjeun, pikeun langkung seueur inpormasi anu aya patalina sareng kaulinan anu kami nyarankeun anjeun lebet Lalaki lancah. Entong lirén marios deui.

nba-2k14

Pertandingan online

Liga Europa di NBA 2k14

Liga Europa mangrupikeun salah sahiji anu terkenal sareng paling terkenal di dunya. Tanggal 2 Juli 2013, 2K Sports sareng Euroleague nandatanganan dokumén gabungan, dimana diidinkeun nambihan tim kana pertandingan, ieu aya sababaraha diantarana, sahingga anjeun terang aranjeunna ti ayeuna:

  • Spanyol anu aya hubunganana sareng nagara ieu tim anu kalebet nyaéta Real Madrid Baloncesto, FC Barcelona Regal, Labolas Kutxa, Unicaja de Málaga.
  • Yunani: Olympiacos Piraeus, Panathinaikos SM.
  • Turki: Fenerbahçe Ülkerspor, Anadolu Efes SK
  • Itali: Montepaschi Siena.
  • Jérman: ALBA Berlin.
  • Israél: Maccabi Tel Aviv.
  • Rusia: CSKA Moskow.

NBA 2k14 Karakter

Karakter utama gim ieu nyaéta bintang LeBron James, édisi 2014 ieu kalebet modeu anyar, teu diterbitkeun sareng aslina, disebat LeBron: jalan menuju kaagungan. Kalayan pilihan anyar ieu anjeun tiasa milih masa depan anu anjeun pikahoyong pikeun pamuter Miami Heat ieu.

Upami anjeun nganggo modeu ieu anjeun kedah milih antara dua alternatif, Dinasti Panas atanapi Perjalanan Hebat. Anu kahiji nyaéta suksesi gim anu dumasarkeun kana kanyataan yén payun ti Ohio kedah tetep aya di tim Miami Heat sahingga maén tujuh final NBA salajengna.

Perjalanan anu hebat diwangun ku pamuter bintang LeBron anu henteu badé ngadamel pertandingan masing-masing sareng terkenal di Miami, tapi anjeunna angkat ka waralaba anu kedah menang sahingga nampi sadaya cincin.

Tapi salian ti éta, ngagaduhan bintang-bintang hébat, anjeun tiasa nyiptakeun karakter anjeun nyalira sareng ngarobihna sesuai karesep anjeun, anjeun tiasa nganggo dina modeu Karir. Anjeun tanggel waler milih jangkungna, awak, warna kulit, rambut, panon, kabisa, sareng anu sanésna.

Anjeun ngalebetkeun draf sareng janten bagian tina hiji tim pikeun tiasa maénkeun sagala gim, tumut kana akun yén nalika anjeun maénkeun sareng ningkatkeun pangalaman, anjeun bakal ngahontal langkung seueur tingkat bintang.

Mimiti, anjeun kedah maénkeun kaulinan rookie supados anjeun tiasa ditunjuk pikeun nyusun musim. Gumantung kana ieu, anjeun kéngingkeun langkung atanapi kirang wawancara ti tim ageung anu panginten resep asup karakter anjeun.

Nalika game maju, anjeun kedah ngalengkepan karakteristikna sareng ningkatkeunna. Salaku tambahan, anjeunna kedah mawa point guard, maju, pangsi sareng sadaya aspek anu diperyogikeun pikeun ngembangkeun gim.

Kumaha cara ngaunduh game dina pc?

Cara anu pangsaéna pikeun ngaunduh NBA 2k14 torrent es utilizando mega, solo debes colocar en tu navegador »descargar NBA 2k14 pc mega» ingresas al link, e inmediatamente se abre una pestaña que te da la opción para descargarlo fácil y rápidamente.

Anjeun kedah émut yén sateuacan nyandak kaputusan penting ieu, anjeun kedah gaduh sadayana sarat anu disebatkeun di luhur. Ieu mastikeun yén gim ngalaksanakeun sadaya fungsina kalayan leres sareng anjeun gaduh pangalaman maén anu saé.