Ngabéréskeun kode éror 0x8007232b nalika ngaktipkeun Windows 10

Metode 1: Ngagunakeun alat ngungkulan

Salaku padika anu munggaran, kami nyarankeun nganggo troubleshooter internal Windows 10 ku ngajalankeun cek adaptor jaringan, sabab kasalahan sareng kode 0x8007232b panginten aya hubunganana sareng masalah jaringan. Pilihan ieu sanés pang éfisiénna, tapi analisa sareng koréksi dilakukeun sacara otomatis sareng pangguna ngan ukur kedah ngamimitian prosésna.

  1. Dibuka "Mimitian". sareng angkat "Pilihan"..
  2. Di dinya, pilih bagian anu terakhir. "Pembaruan sareng kaamanan".
  3. Anggo panel kénca pikeun napigasi kana katégori "Ngabéréskeun masalah".
  4. Turun daptar, milari "Adaptor jaringan"..
  5. Pencét kana blok nganggo tombol beurit kénca, teras pencét "Ngajalankeun troubleshooter".
  6. Cirian adaptor jaringan aktip nganggo spidol sahingga ngan ukur kapangaruhan ku tés. Upami anjeun henteu terang naon anu kedah ditetepkeun, tinggalkeun "Sadayana adaptor jaringan." sareng teraskeun.
  7. Tungguan scan parantos réngsé sareng maca béwara anu nembongan dina layar. Upami tindakan tambahan diperyogikeun, turutan pitunjuk anu ditampilkeun dina jandela anu sami.

Éta tetep pikeun nyobaan réaktivasi upami aya masalah anu teras dipendakan sareng dilereskeun. Anjeun teu kedah hurungkeun deui komputer pikeun ngalakukeun ieu - parobahan kana adaptor jaringan langsung berlaku.

Metode 2: Reset DNS Cache

Alesan sanés pikeun kasalahan 0x8007232b nyaéta henteu mampuh ngakses DNS jaringan, anu tanggel waler pikeun verifikasi konci lisénsi anu dilebetkeun. Dina kaseueuran kasus, kagagalan ieu tiasa direngsekeun ku setoran anu teu penting tina cache DNS, anu dilakukeun sapertos kieu:

  1. Lumpat "Simbol sistem". salaku administrator, contona milari aplikasi ngalangkungan "Mimitian"..
  2. Lebet ka ditu. ipconfig /flushdns teras klik Abdi lebet.
  3. Anjeun bakal dibéjaan yén cache DNS parantos diberesihan kalayan hasil. Ayeuna anjeun tiasa nutup konsol sareng ngaléngkah.

Balikan deui komputer atanapi adaptor jaringan anjeun, teras parios upami masalah pendaptaran konci lisénsi parantos direngsekeun. Upami henteu, anggo cara ieu.

Metode 3: Ngagunakeun SLUI 3

SLUI singkatan tina Antarmuka Pamaké Lisensi Software. Ieu tiasa dijalankeun pikeun langkung verifikasi konci upami pilihan normal nyababkeun kode éror 0x8007232b, sareng tiasa dilakukeun ku Paréntah ajakan.lebet ka dinya SLUI 3.

Formulir anu biasa bakal muncul, dimana anjeun kedah lebetkeun konci aktivasina teras pencét "Teras".. Tungguan sababaraha menit pikeun maca otomatis lumangsung, teras layar bakal nunjukkeun naha sistem operasi parantos hasil atanapi henteu acan.

Metode 4: Anggo slmg.vbs

slmg.vbs. - Skrip sistem sanés anu mangrupikeun lingkungan perizinan anu alternatip. Éta tiasa dianggo dina kaayaan anu padika di luhur henteu jalan sapertos anu diarepkeun.

  1. Jang ngalampahkeun ieu, lumpat "Simbol sistem". salaku pangurus.
  2. Lebet ka ditu slmg.vbs + ключ активации terus pencét Abdi lebet.
  3. Baris éntri anyar bakal muncul, nunjukkeun yén lisénsiana parantos réngsé hasil.

Saatos ngalakukeun operasi ieu, wajib nga-restart komputer. Upami lisénsi masih utuh, masing-masing, kasalahan éta tiasa direngsekeun kalayan hasil sareng aktip Windows tiasa dianggap lengkep.

Metode 5: Mariksa Komputer Anjeun pikeun Virus

Kadang-kadang virus anu nginféksi komputer anjeun tiasa ngaganggu fungsi alat lisénsi anjeun anu saé, ngabalukarkeun kasalahan anu urang bahas ayeuna. Kami mamatahan anjeun pikeun nyeken sistem operasi anjeun pikeun ancaman anu nganggo salah sahiji metodeu anu sayogi, anu tiasa dibaca langkung jéntré di handap ieu.

Inpormasi lengkep: Ngalawan virus komputer

Metode 6: Pariksa integritas file sistem

Metodeu terakhir pikeun ngalereskeun kasalahan nganggo kode 0x8007232b nyaéta mariksa integritas file sistem operasi nganggo alat internal tina sistem operasi. Ieu bakal ngadeteksi upami masalah éta leres-leres kusabab kalepatan atanapi henteuna objék khusus sareng otomatis bakal ngalereskeun naon waé masalah anu dipendakan. Dihandap ieu anjeun bakal mendakan inpormasi lengkep ngeunaan cara ngagunakeun utiliti anu saluyu.

Baca langkung seueur: Nganggo sareng Malikeun Cék Integritas File System dina Windows 10

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?