Ngagunakeun keyboard dina layar dina Windows XP

Kibor dina layar atanapi virtual mangrupikeun program khusus anu ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun téks, pencét konci panas, sareng ngaktifkeun sababaraha fungsi tanpa nganggo "keyboard" fisik. Sajaba ti éta, "keyboard" ieu ngidinan Anjeun pikeun nuliskeun kecap akses dina ramatloka sarta aplikasi tanpa sieun data dicegat ku keyloggers, nyaeta, program jahat nu ngalacak keystrokes.

Keyboard virtual dina Windows XP

Dina Win XP aya kibor virtual bawaan anu henteu bénten sareng perangkat lunak pihak katilu kelas anu sami sareng ngalakukeun padamelan na sacara sampurna. Dina waktos anu sami, aya seueur program dina Internét anu nawiskeun ningkatna fungsi keyboard, kulit, sareng seueur hal-hal sanés.

Kibor pihak katilu

Analogi bébas tina VK internal jarang ngagaduhan béntenna ti anu terakhir, kecuali anu warna konci na bénten sareng tampilan umum. Salaku conto, Keyboard Virtual Gratis.

Unduh Keyboard Virtual Gratis tina halaman wéb resmi

Baca ogé: Kumaha cara maénkeun kibor dina layar di Windows 7

Kibor dibayar virtual tiasa ngagaduhan sababaraha paningkatan dina bentuk parobihan desain, dukungan multi-touch, kamus, sareng bahkan macros. Salah sahiji program ieu nyaéta sadulur anu langkung lami ti anu sateuacanna, Hot Virtual Keyboard.

Hot Virtual Keyboard ngagaduhan waktos uji coba 30 dinten, anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun nangtoskeun naha éta pas pikeun anjeun.

Unduh Hot Virtual Keyboard tina halaman wéb resmi

Keyboard XP standar

Diwangun-di XP urang virtual "keyboard" ieu invoked ti menu nu "Mimitian".dimana anjeun kedah nempatkeun kursor "Sadaya program" sareng turun ranté "Standar - Fitur Khusus - Kibor Dina Layar".

Anjeun ogé tiasa ngagiring program ku mencét kombinasi konci Windows + U. Saatos pencét éta, jandéla bantu bakal dibuka "Manajer program palayanan.", di mana anjeun kedah milih barang anu saluyu sareng pencét tombol "Lumpat"..

Keyboard na katingali konci-handap, tapi éta leres leres.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, milarian standar atanapi mendakan program input layar pihak katilu pikeun Windows XP lumayan gampang. Solusi ieu ngabantosan anjeun samentawis jalan pintas keyboard fisik upami janten teu tiasa dianggo atanapi upami anjeun ngan kedah nganggo "keyboard" virtual.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?