Ngagunakeun Savefrom.net dina Google Chrome

Plugin browser Savefrom.net mangrupikeun salah sahiji solusi anu paling populér pikeun ngaunduh musik sareng pidéo tina sababaraha situs. Saatos dipasang, tombol khusus dilebetkeun kana panyungsi wéb anjeun anu ngamungkinkeun anjeun milih kualitas sareng ngamimitian unduhan. Alat ieu bakal janten pilihan anu hadé pikeun pangguna anu aktip ngaunduh sababaraha data multimedia tina wéb. Dina tulisan dinten ieu urang badé nyarioskeun perkawis panggunaan Savefrom.net dina Google Chrome.

Ngagunakeun Savefrom.net dina Google Chrome

Kami ogé hoyong pisan terang sadaya detil panggunaan Savefrom.net dina panyungsi anu parantos disebatkeun. Urang bakal ngabagi tulisan ieu kana léngkah-léngkah pikeun ngajantenkeun langkung nyaman pikeun pangguna novice ngartos algoritma interaksi sareng perpanjangan. Prosedur instalasi parantos rada rumit kusabab plugin na dileupaskeun, janten hayu urang ngamimitian.

Léngkah 1: Pasang MeddleMonkey

Dina waktos ayeuna, Savefrom.net sanés perpanjangan lengkep anu tiasa diunduh ti toko resmi Chrome. Éta dilaksanakeun salaku naskah pikeun manajer mandiri anu disebut MeddleMonkey. Ieu dimana operasi instalasi plugin dimimitian. Anjeun tiasa nambihan MeddleMonkey kana panyungsi anjeun sapertos kieu:

Unduh MeddleMonkey ti toko wéb Google

  1. Turutan tautan di luhur pikeun kéngingkeun halaman resmi pangatur skrip. Di dinya, pencét tombol na "Masang"..
  2. Nalika béwara ngeunaan idin anu bakal dipasihkeun némbongan, pilih opsi na "Pasang extension"..
  3. Anjeun teras bakal nampi béwara anu saluyu yén operasi parantos hasil.

Lengkah 2: Tambahkeun skrip Savefrom.net

Ayeuna hayu urang ngobrol ngeunaan nambihan skrip Savefrom.net. Tugas ieu direngsekeun dina sababaraha klik komo pangguna novice, anu henteu kantos ngalakukeun éta sateuacanna, tiasa ngatasi éta.

Buka halaman resmi Savefrom.net

  1. Buka halaman plugin sareng di luhur klik tombol "Masang"..
  2. Lumangsungkeun geuwat pikeun diajar paréntah.
  3. Di dieu, dina léngkah kadua, pencét dina judulna "Masang"..
  4. Ngaklik éta sacara otomatis bakal nyandak anjeun ka halaman skrip anu nambihan. Di dieu anjeun museurkeun pilihan «Konfirmasi instalasi».
  5. Anjeun teras bakal ningali pesen anu nunjukkeun yén pamasanganana suksés.

Ieu ngalengkepan sakumna operasi, hiji-hijina hal anu masih aya nyaéta mariksa naha ekstensi Savefrom.net diaktipkeun sacara otomatis, sareng anjeun tiasa mimiti nganggo aktip.

Léngkah 3: Aktipkeun skrip Savefrom.net

Ayeuna hayu urang ngobrol sakedap ngeunaan manajer skrip anu disebut MeddleMonkey, anu ngalangkungan perpanjangan sual dianggo ayeuna. Skrip anu dipasang sigana bakal ditumpurkeun, janten anjeun kedah ngaktipkeunana, saatos tombol download anu sami bakal ditingalikeun.

  1. Pencét dina ikon MeddleMonkey anu nembongan dina palang luhur peramban anjeun. Di dinya anjeun tiasa ngaktipkeun sadaya skrip sakaligus atanapi buka "Atur naskah"..
  2. Di dieu, pencét tombol na "Aktipkeun", perenahna di blok Savefrom.net.
  3. Hasilna, anjeun bakal langsung ningali yén aplikasi parantos hasil diaktipkeun, anu hartosna anjeun tiasa neraskeun ngaunduh file.

Léngkah 4: Unduh Musik sareng Pidéo

Léngkah terakhir tina tulisan kami dinten ieu nyaéta nunjukkeun prinsip penyuluhan Savefrom.net kalayan conto unduh musik sareng pidéo tina situs anu sanés. Hayu urang tengetan unggal jinis data kalayan langkung jéntré.

Unduh pidéo

Candak contona host video populér anu disebut YouTube pikeun ngaunduh pidéo. Savefrom.net salawasna berinteraksi leres sareng sumber wéb ieu ngamungkinkeun pangguna ngaunduh file tina format anu béda sareng kualitas.

  1. Buka pidéo naon waé. Tombol mimiti unduhan bakal muncul di handap ieu. Upami anjeun langsung pencét panah héjo-handap nunjuk, unduhan bakal otomatis dimimitian sareng format MP4 sareng kualitas pangsaéna anu sayogi bakal dipilih.
  2. Ku ngalegaan ménu pilihan, anjeun tiasa milih kualitas sareng pormatna. Ngan pilihan paling populér anu ditingalikeun di luhur.
  3. Pencét dina jalur "Tambih Deui".pikeun muka leres-leres sadaya format anu disarankeun. Salaku conto, anjeun ngan ukur tiasa ngaunduh audio atanapi gambar tanpa sora.
  4. Sakali dipilih, file na bakal diunduh kana folder anu dipilih sacara standar pikeun nyimpen undeuran.

Dina cara anu sami, pidéo diundeur tina situs sanés anu nganggo naskah Savefrom.net, janten anjeun henteu ngagaduhan masalah dina unduhan.

Unduh musik

Dinten ayeuna kami parantos nyarios ngeunaan kumaha penyuluhan ieu ogé ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun musik. Éta tiasa dianggo sareng VKontakte sareng jaringan sosial sanés. Teras, urang bakal nganggo situs Odnoklassniki pikeun nunjukkeun prinsip unduhan.

  1. Buka profil anjeun dina jaringan sosial sareng buka bagian musik. Ayeuna nalika anjeun ngantunkeun rékaman audio, tombol panah ka handap jeruk bakal muncul di sisi katuhu. Ngaklik éta bakal ngamimitian unduhan.
  2. Upami anjeun nahan kursor dina panah ieu, catetan kontekstual bakal muncul sareng ukuran audio sareng bitrate na.
  3. File ieu diunduh dina cara anu sami sareng pidéo na. Anjeun kéngingkeun obyék dina format MP3, anu namina disimpen dina cara anu sami, janten anjeun tiasa yakin yén tibatan panulis sareng nami lagu na moal aya hiéroglif anu teu kaharti.

Upami aya masalah nalika panggunaan ekstensi anu dianggap, éta kedah direngsekeun gancang. Aya tulisan anu misah ngeunaan ieu dina situs kami dimana anjeun tiasa mendakan pitunjuk lengkep tentang kumaha ngalereskeun Savefrom.net.

Baca deui: Naha SaveFrom.net Helper tiasa dianggo?

Ayeuna anjeun terang sadayana aspek ngagunakeun Savefrom.net di Google Chrome. Sakumaha anjeun tiasa tingali, teu aya anu rumit sareng plugin éta nyalira tiasa leres leres. Baca pitunjuk di luhur pikeun mutuskeun naha anjeun kedah merhatoskeun alat ieu atanapi langkung saé kéngingkeun réncang na.

Lea también:
Sambungan pikeun ngaunduh musik dina Google Chrome

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?