Meungpeuk Iklan Viral di Mozilla nganggo Toolbar Cleaner

Browser Mozilla Firefox terkenal pisan di kalangan pangguna, boh di Rusia boh di mancanagara, khususna pikeun seueur tambihan sareng plug-in. Tapi justru kamungkinan ieu mangrupikeun sumber pikeun nembus sababaraha ancaman anu sipatna virus dina peramban. Virus tiasa nyababkeun pop-up anu teu dihoyongkeun sareng toolbar adware. Hayu urang terang kumaha meungpeuk iklan di Mozilla nganggo Utilitas Toolbar Cleaner.

Unduh Alat Bersih

daptar eusi

Sistem scanner

Sateuacan ngawitan scan sistem sareng panyungsi Internét pikeun virus, anjeun kedah nutup sadaya windows browser. Upami teu kitu, scan éta moal ngamimitian sareng anjeun ngan ukur bakal kéngingkeun pesen pop-up anu teras-terasan naroskeun anjeun pikeun nutup sadaya panyungsi.

Pas urang ngajalankeun Toolbar Cleaner kalayan windows browser ditutup, éta sacara otomatis ngamimitian scanning pikeun toolbar sareng plugins anu teu dihoyongkeun.

Moal lami deui hasil scan éta sateuacan panon urang. Sakumaha urang tiasa tingali, henteu heran panyungsi Mozilla pinuh ku iklan, sabab ngagaduhan seueur toolbar pihak katilu sareng plug-in.

Cabut tulbar anu teu dihoyongkeun

Pikeun nganonaktifkeun iklan di Mozilla, urang kedah miceun plugins sareng toolbar anu teu dihoyongkeun. Tapi sateuacan urang ngamimitian prosés panyabutan, hayu urang tingali daptar deui. Meureun sababaraha toolbar Mozilla bakal tetep aya gunana pikeun urang. Urang bakal pupus centang kotak gigireun barang ieu.

Sakali urang parantos nyéépkeun sadayana anu diperyogikeun, pencét tombol "Hapus".

Ieu ngamimitian prosés ngabersihkeun browser Mozilla tina ad-add-ons anu teu dihoyongkeun. Sakali beberesih parantos, sareng panyungsi dimimitian, éta bakal bersih tina toolbar anu teu dihoyongkeun.

Ogé baca: parangkat lunak ngaleupaskeun iklan browser

Nyoplokkeun tulbar adware dina browser Mozilla nganggo Toolbar Cleaner utiliti lumayan saderhana sareng intuitif, anu ngajantenkeun alat ieu kasohor pisan di kalangan pangguna.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu anjeun henteu acan laksanakeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?