Ngalereskeun kasalahan "Disk Unallocated" dina Windows 7

Ngalereskeun kasalahan "Disk Unallocated" dina Windows 7

Naon anu kudu dipigawé lamun kasalahan lumangsung

Sateuacan neraskeun ngajelaskeun solusi, anjeun kedah terang persis kumaha drive dikenal ku sistem operasi. Ieu tiasa dilakukeun nganggo alat manajemén.

  1. Pastikeun drive tujuan disambungkeun, lajeng invoke alat plugin perlu. Cara panggampangna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ngaliwatan "Lumpat".Paké kenop potong kompas Win + Urang Sundalajeng nulis garis query diskmgmt.msc terus pencét "OKÉ"..
  2. Upami anjeun ningali jandela inisialisasi, éta mangrupikeun tanda anu saé: sistem parantos suksés ngakuan drive sareng siap dianggo. Setel parameter anu dipikahoyong teras klik "OKÉ". pikeun nuluykeun
  3. Ogé, lamun ngan ningali dina garis Unit pakait eta nyebutkeun "Henteu ditugaskeun".Ieu ogé henteu kritis sareng hartosna yén rohangan henteu dialokasikeun sareng kedah dialokasikeun. Engké urang bakal ngobrol ngeunaan eta dina leuwih jéntré.
  4. Masalahna diperparah upami garisna ngagaduhan téks RAW - éta hartosna sistem operasi henteu tiasa mikawanoh jinis sistem file kusabab sababaraha alesan. Masalah ieu ogé gaduh solusi.
  5. Sakali inpormasi anu diperyogikeun ditangtukeun, urang teraskeun kana solusi.

Métode 1: Alokasi Spasi Henteu Ditandaan

Upami drive anu dimaksud énggal, atanapi parantos dipasang dina komputer target ti anu sanés nganggo parangkat lunak anu tos dibersihkeun, sumber anu paling dipikaresep masalahna nyaéta partisi anu leungit sareng henteuna tabel partisi. Via plugin disebutkeun di luhur "Manajemén disk". léngkah-léngkah anu diperyogikeun langkung gampang dilaksanakeun, algoritma nyaéta kieu:

  1. Klik katuhu dina spasi tur nganggo pilihan "Nyiptakeun jilid saderhana.".
  2. Dina jandéla. «Juragan ...» muru "Teras".
  3. Dina titik ieu anjeun kedah nyetél ukuran partisi dina megabytes: upami anjeun hoyong ngajaga sadaya rohangan, paké nilai standar, sedengkeun pikeun dua atanapi langkung jilid anjeun kedah nyetél kana sababaraha ukuran maksimal.
  4. Pikeun ngahindarkeun masalah, pasihan hurup drive kana volume anu anjeun damel - sistem operasi otomatis nyetél anu munggaran anu cocog.
  5. Di dieu anjeun kedah nyetél parameter format - nilai standar cekap pikeun Tujuh, tapi upami anjeun badé ngarobih, émut yén sistem file langkung saé janten NTFS sareng labél volume henteu kedah ngandung karakter khusus.
  6. Dina hambalan panungtungan, pariksa pilihan nu tos Anjeun setel; mun anjeun wareg jeung aranjeunna, pencét "Rengse". sareng ngantosan prosedur na réngsé.
  7. Saatos léngkah-léngkah ieu réngsé, masalahna kedah direngsekeun.

Métode 2: Napelkeun hurup drive

Sakapeung, kusabab sababaraha gangguan parangkat lunak, meureun aya kaayaan dimana hurup drive anu anjeun alokasikeun kedip-kedip sareng sistem operasi henteu tiasa ngakuan éta leres, ogé ngalaporkeun rohangan anu henteu dipasihkeun. Masalah ieu tiasa direngsekeun ku cara dasar, ogé ku "Manajemén disk".:

  1. Buka plugin, teras klik dina garis drive PCM tur pilih pilihan "Ganti huruf drive atanapi jalur drive ...".
  2. Dina jandela leutik salajengna, klik "Tambihkeun"..
  3. Pastikeun pilihan geus dipariksa "Pasihan surat drive ...", teras pilih niléy anu pas tina lungsur di gigireunana, teras klik "OKÉ"..
  4. Biasana anjeun kedah ngantosan sababaraha detik (gumantung kana kinerja komputer target) sareng sistem bakal nyarios yén drive nuju dianggo.

Métode 3: Ngarengsekeun masalah sistem file RAW

Upami hard drive / SSD anu dimaksud diakui ku Tujuh salaku alat sistem file RAW sareng nawiskeun pormatna salian ti masalah dasar, ieu tiasa hartosna sajumlah masalah mimitian ti tabel partisi anu rusak dugi ka gangguan hardware. séktor rusak. Dina tulisan anu sanés, dina tautan di handap ieu, dipedar kumaha cara nungkulan fenomena ieu.

Maca deui: Cara Ngalereskeun Format Hard Drive RAW

Kami bungah parantos ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online