Ngalereskeun kasalahan 0x80072f8f nalika ngaktipkeun Windows 7

Ngaktipkeun sistem operasi Windows, sanaos saderhana, tiasa janten tugas anu pikasieuneun pikeun pangguna anu teu gaduh pangalaman, sabab kasalahan ku sabab anu jelas saeutik tiasa lumangsung dina operasi ieu. Dina tulisan ieu kami bakal fokus kana salah sahiji kagagalan éta ku kode 0x80072f8f.

Ngalereskeun 0x80072f8f

Kahiji, hayu urang sakedap ngarobih awal prosés aktivasina. Sistem operasi kami ngirimkeun pamundut ka sérver Microsoft khusus sareng nampi réspon anu cocog. Justru dina fase ieu yén kasalahan tiasa kajantenan kusabab pangiriman data anu salah kana sérver. Éta tiasa kajantenan kusabab teu leres (ngabingungkeun) waktos atanapi setélan jaringan. Kasuksésan aktivasina ogé tiasa dipangaruhan ku virus, program anu dipasang sareng supir, ogé tombol "ekstra" dina pendaptaran sistem.

Sateuacan neraskeun ngalereskeun, pastikeun yén sadaya kaayaan anu dipikabutuh pikeun operasi normal parantos kacumponan.

  • Pareuman parangkat lunak antipirus, upami éta dipasang dina PC. Program ieu tiasa nyegah pamundut ti dikirim sareng réspon tina katampi liwat jaringan.

    Baca deui: Kumaha mareuman antivirus

  • Apdet supir kartu jaringan anjeun salaku parangkat lunak anu luntur tiasa nyababkeun alat anjeun gagal.

    Inpormasi lengkep: Kumaha cara ngapdet driver

  • Punten cobian operasi engkéna sabab sérver tiasa henteu aya kusabab padamelan téknis atanapi alesan sanés.
  • Pariksa naha angka konci lisénsi dilebetkeun leres. Upami anjeun nganggo kredensial batur, waspada yén konci na tiasa dilarang.

Saatos réngsé sadayana poin di luhur, lanjutkeun pikeun ngaleungitkeun faktor séjén.

Kusabab 1: waktos Sistem

Waktu sistem anu matak lieur tiasa nyababkeun seueur masalah. Setelan ieu penting pisan pikeun ngaktipkeun parangkat lunak, kalebet OS. Bedana bahkan hiji menit bakal masihan server alesan henteu ngirimkeun réspon anjeun. Anjeun tiasa ngarengsekeun masalah ieu ku ngaluyukeun setelan ku cara manual atanapi ku ngahurungkeun panyingkronan otomatis ngalangkungan Internet. Tip: Anggo alamatna waktos.windows.com.

Baca langkung seueur: Waktos Singkronisasi dina Windows 7

Alesan 2: Konfigurasi jaringan

Nilai konfigurasi jaringan anu lepat tiasa nyababkeun komputer urang, tina sudut pandang server, ngirim paménta anu salah. Dina hal ieu, henteu masalah setélan mana anu kedah 'dipasang deui', sabab éta ngan ukur kedah direset kana nilai aslina.

  1. В "Garis paréntah".ngajalankeun salaku administrator, éta ngajalankeun opat paréntah sakaligus.

    Baca deui: Kumaha carana ngaktipkeun "Command Prompt" dina Windows 7

    netsh winsock reset
    netsh int ip reset all
    netsh winhttp reset proxy
    ipconfig /flushdns

    Paréntah anu mimiti ngareset diréktori Winsock, anu kadua ngalakukeun hal anu sami sareng protokol TCP / IP, anu katilu nganonaktifkeun proksi, sareng anu kaopat ngabersihan cache DNS.

  2. Reboot mesin sareng cobian hudang sistemna.

Kusabab 3: Parameter pendaptaran henteu valid

Pendaptaran Windows ngandung data pikeun ngontrol sadaya prosés sistem. Tangtosna, éta ogé ngandung konci anu "tanggel waler" pikeun masalah urang ayeuna. Perlu disetelkeun ka nol, nyaéta pikeun nunjukkeun sistem operasi anu parameterna ditumpurkeun.

  1. Buka éditor pendaptaran sistem ku salah sahiji metodeu anu sayogi.

    Baca deui: Kumaha carana muka éditor pendaptaran dina Windows 7

  2. Buka cabang

    HKLM/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE

    Di dieu kami resep kana konci anu disebat

    MediaBootInstall

    Pencét kana éta dua kali sareng di lapangan "Nilai". nulis "0" (nol) tanpa tanda petik, teras pencét OK.

  3. Tutup éditor sareng balikan deui komputer anjeun.

kacindekan:

Sakumaha anjeun tiasa tingali, ngarengsekeun masalah aktivasina Windows 7 lumayan langsung. Turutan sadaya léngkah anu diperyogikeun sakumaha taliti, utamina pangédit pendaptaran, sareng henteu nganggo konci anu dipaling.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?