Ngalereskeun kasalahan "Gagal ngamuat sistem operasi" dina Windows 7

Ngalereskeun kasalahan "Gagal ngamuat sistem operasi" dina Windows 7

Solusi 1: Ngarengsekeun masalah bootloader

Alesan anu paling umum pikeun kasalahan ieu nyaéta hard drive atanapi kagagalan zona boot SSD, contona saatos transfer sistem atanapi masang drive anu langkung ageung dina komputer. Ku alatan éta, masalah bisa direngsekeun ku malikkeun integritas komponén diperlukeun - salah sahiji pangarang urang geus ditulis ngeunaan kumaha carana ngalakukeun ieu.

Baca deui: Windows 7 Bootloader Recovery

Métode 2: Mariksa status hard drive

Anu ngabalukarkeun salajengna jeung paling serius tina masalah anu dimaksud nyaéta masalah hardware jeung hard disk drive (HDD di tempat munggaran). Kukituna, upami usaha pikeun ngalereskeun bootloader gagal, éta patut ngalakukeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Paké média nyalametkeun bootable (kumaha carana sangkan hiji dijelaskeun dina metoda saméméhna) tur pilih parabot recovery.
  2. Dina parabot ieu, make "Garis paréntah"..
  3. Nalika jandela nembongan, lebetkeun paréntah diskpart.
  4. Nalika utiliti dimuat, ketik list volume.

    Paréntah bakal daptar sadaya partisi logis anu sayogi, diantarana anjeun kedah milarian partisi sistem. Jang ngalampahkeun ieu, kasampak di kolom "Labél".: milarian posisi anu namina "Dicadangkeun..."handap nu jelas sistem operasi drive. Inget surat anjeun ditugaskeun, urang bakal butuh eta pikeun lengkah saterusna.

  5. Teras ketik exitpikeun kaluar panganteur DISKPART.

    Lajeng lebetkeun di handap dina garis:

    chkdsk *буква диска с системой*: /f /x /r

    Daripada *буква диска с системой* asupkeun nilai tina hambalan saméméhna. Pariksa yén paréntah dieja leres sareng pencét Abdi lebet pikeun nuluykeun

  6. Antosan utilitas mariksa drive sareng ngalereskeun kasalahan upami kapendak. Nalika ngajalankeun, anjeun tiasa nampi pesen yén sababaraha kasalahan teu acan direngsekeun - ieu nunjukkeun masalah hardware sareng alat. Dina kalolobaan kasus, solusi anu paling efektif nyaéta ngagentos drive ku anu énggal.

Ogé, upami anjeun ngalaman masalah dimana kasalahan anu ditaroskeun nalika masang SSD, tulisan di handap ieu kedah ngabantosan.

Maca deui: Naon anu kudu dilakukeun upami SSD anjeun henteu dikenal dina Windows 7?

Kami bungah parantos ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu anjeun henteu acan laksanakeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial:


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online