Ngalereskeun kasalahan sistem operasi dina Windows XP

Metode 1: Alat Pamulihan

Alat pikeun ngalereskeun sareng malikkeun file sistem sayogi dina bootable flash drive atanapi disk. Upami anjeun ngagaduhan sésana ieu, pilihan ieu perlu dimimitian. Pikeun sababaraha hal, prosedur na sami sareng pamasangan awal, tapi dina hiji léngkah anjeun kedah milih tindakan anu pas pikeun tujuan anjeun. Kanggo langkung seueur detil ngeunaan ieu, tingali tulisan anu numbu di handap ieu.

Baca langkung seueur: Windows XP Recovery

Catatan! Anjeun tiasa nyimpen parangkat lunak pamasangan kana mémori USB tina komputer sanés.

Metode 2: Setup BIOS

Saatos gangguan komputer anu teu disangka-sangka (contona, gagal kakuatan atanapi masalah sareng batré motherboard) setélan BIOS disetél ulang. Biasana akar masalahna nyaéta mode komunikasi drive anu dirusak - alat éta panginten salahna nambihan hard drive tambahan salaku drive primér sareng nyobian boot ti dinya.

Baca langkung seueur: setelan BIOS sareng pamulihan

Ogé baca: Kumaha carana nuliskeun BIOS

Metode 3: Pasang deui BIOS

Upami BIOS moal tiasa dianggo leres sareng sistem operasi utami, éta patut dipasang deui. Kusabab motherboard sareng komponen sanésna henteu tiasa dibaca nganggo utiliti sapertos AIDA64 dina hal ieu, anjeun kedah ningali bagian anu pas sateuacan ngamimitian Windows.

Baca deui: Masang deui dina BIOS

Ogé baca: Reset setélan BIOS

Metode 4: Pasang deui sistem

Pilihan ieu paling kritis pikeun anu dibahas dina tulisan ieu. Pilihan ieu kedah dianggo upami padika anu sanés henteu ngabantosan. Dina hal ieu, hard drive atanapi SSD bakal diformat pikeun instalasi deui engké Windows. Anjeun tiasa ogé boot Windows 10, sistem operasi modéren teu sapertos Windows XP, anu didukung ku Microsoft sareng nampi pembaruan.

Baca deui: Instalasi Windows XP / 10

Kami bungah parantos ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu anjeun henteu acan laksanakeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?