Komputer langsung dihurungkeun sareng dipareuman

Komputer dihurungkeun sareng pareum langsung Masalah umum dina komputer nyaéta langsung hurung sareng mareuman (sanggeus sadetik atanapi dua). Biasana sapertos kieu: tombol daya dipencet, prosés kakuatan-up dimimitian, sadaya kipas ngamimitian, sareng saatos… baca leuwih

Nyambungkeun konektor dina panel hareup komputer

Nyambungkeun konektor dina panel hareup komputer Anjeun Naha anjeun geus mutuskeun pikeun ngawangun komputer sorangan atawa ngan port USB, jack headphone dina panel hareup Unit sistem komputer Anjeun teu bisa dipake, Anjeun bakal peryogi informasi dina persis kumaha nyambungkeun. panyambungna dina panel hareup ka motherboard, nyaéta… baca leuwih

Komputer anu rame pisan, naon anu kuring kedah lakukeun?

Komputer anu ribut pisan, naon anu kudu dilakukeun? Dina artikel ieu, urang bade ngobrol ngeunaan naon nu kudu lamun komputer desktop Anjeun ribut jeung buzzes kawas vacuum cleaner, creaks atawa nyieun noise. Kuring moal ngabatesan diri ka hiji titik, nyaéta ngabersihkeun lebu tina komputer anjeun, sanaos éta anu utama: urang ogé bakal ngobrol ngeunaan… baca leuwih

Program anu pangsaéna pikeun nyiptakeun bootable flash drive

Program anu pangsaéna pikeun nyiptakeun flash drive bootable Dina tulisan ngeunaan cara masang Windows 10, 8.1 atanapi Windows 7 tina USB drive, kuring parantos ngajelaskeun sababaraha cara pikeun nyiptakeun flash drive bootable, tapi henteu sadayana. Daptar di handap daptar parentah individu ngeunaan topik ieu, tapi kuring nyarankeun maca ... baca leuwih

Kumaha carana masang SSD

Kumaha Masang SSD Upami anjeun badé ningkatkeun PC atanapi laptop anjeun nganggo SSD, kuring gancang-gancang ngucapkeun salamet, éta mangrupikeun solusi anu saé. Sareng dina tutorial ieu kuring bakal nunjukkeun ka anjeun kumaha masang SSD dina komputer atanapi laptop anjeun sareng cobian masihan inpormasi anu mangpaat anu bakal aya gunana salami pamutahiran sapertos kitu. Sumuhun, masih… baca leuwih

Parangkat lunak perbaikan flash drive gratis

Software Perbaikan Flash Drive Bébas Rupa-rupa masalah sareng drive USB atanapi flash drive mangrupikeun hal anu sigana unggal anu gaduhna. Komputer henteu ningali flash drive, file henteu tiasa dihapus atanapi ditulis, Windows nyerat yén drive ditangtayungan nyerat, kapasitas ... baca leuwih

Komputer henteu hurung

Komputer henteu hurung Frasa judul sering kadéngé sareng dibaca dina koméntar pangguna situs ieu. Tutorial ieu ngawincik sadaya kaayaan anu paling umum sapertos kitu, kamungkinan panyababna masalah, sareng inpormasi ngeunaan naon anu kudu dilakukeun upami komputer anjeun henteu hurung. Anu pasti,… baca leuwih

Kumaha nerapkeun témpél termal kana CPU anjeun

Kumaha cara nerapkeun némpelkeun termal kana CPU anjeun Upami anjeun ngawangun komputer sareng kedah masang sistem pendingin dina prosésor, atanapi nalika ngabersihkeun komputer nalika cooler dicabut, perlu nerapkeun némpelkeun termal. Sanaos aplikasi témpél termal mangrupikeun prosés anu saderhana, anjeun kedah… baca leuwih

Sora Hard Drive: Sora Hard Drive Naon Anu Hartosna

Sora Hard Drive: Naon Hartosna Sora Hard Drive Dina kalolobaan kasus, upami hard drive anjeun parantos ngamimitian ngadamel sora anu aneh, éta nunjukkeun sababaraha jinis gangguan. Ngeunaan nu - urang bakal ngobrol di handap. Hal utama anu kuring hoyong narik perhatian anjeun nyaéta pas aranjeunna kajantenan… baca leuwih

Pitulung IT jauh

Ngamutahirkeun Rojongan IT Jauh 2013: Jasa Rojongan IT Jauh teu sayogi. Nanging, seueur padamelan anu dilakukeun ku… baca leuwih

Laptop dipareuman nalika di buruan

Laptop Pareum Salila Kaulinan Laptop Pareum Salila Kaulinan Masalah laptop pareum ku nyalira nalika prosés kaulinan atanapi tugas-tugas intensif sumberdaya sanés mangrupikeun salah sahiji anu paling umum di kalangan pangguna laptop. Salaku aturan umum, shutdown dimimitian ku… baca leuwih

Kumaha léptop na?

Kumaha panas laptop? Nyababkeun pemanasan laptop anu kuat tiasa rupa-rupa, ti macét dina sistem penyejukan, dugi ka karusakan mékanis atanapi parangkat lunak kana microchips anu tanggung jawab pikeun konsumsi sareng distribusi énergi antara bagian-bagian individu tina alat internal laptop. Konsékuansi ogé bisa ... baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online