Ngalereskeun kasalahan "Startup Perbaikan Offline" nalika boot Windows 7

Nalika ngamimitian komputer, pangguna tiasa niténan kasalahan anu aya hubunganana sareng ngamimitian sistem operasi. Windows 7 bakal nyobian jalan deui, tapi éta henteu tiasa dianggo sareng anjeun bakal ningali pesen anu nyarios yén masalah ieu moal tiasa direngsekeun sareng inpormasi ngeunaan masalah éta kedah dikirim ka Microsoft. Ngaklik dina tab Pestaña «Mostrar detalles». mostrará el nombre de este error – «Startup Repair Offline». En este artículo, veremos cómo neutralizar este error.

Cómo solucionar el error «Reparación de inicio fuera de línea»

Literalmente, este fallo significa – «reparación de inicio fuera de línea». Después de reiniciar el ordenador, el sistema intentó restablecer el funcionamiento (sin conectarse a la red), pero el intento fue infructuoso.

El mal funcionamiento de «Reparación de inicio fuera de línea» suele aparecer debido a problemas con el disco duro, concretamente, debido a la corrupción del sector donde residen los datos del sistema que son responsables del correcto inicio de Windows 7. También puede haber problemas con secciones del registro del sistema corruptas. Pasemos a las formas de solucionar este problema.

Metode 1: Reset Setélan BIOS

Buka BIOS (kalayan koncina F2 o del nalika ngamimitian komputer). Beban konfigurasi standar (item "Beban Dioptimalkeun Default".). Simpen parobihan anu dilakukeun (ku mencét konci na F10) sareng balikan deui Windows.

Inpormasi lengkep: Reset setélan BIOS

Metode 2: Nyambungkeun loop

Perlu diparios integritas konektor sareng pastikeun yén hard disk drive sareng trunnions tina motherboard leres-leres nyambung. Pastikeun sadaya pin disambungkeun leres sareng ketat. Saatos dipariksa, balikan deui sistem sareng parios kalepatanana.

Metode 3: Balikkeun ngamimitian

Kusabab booting normal tina sistem operasi teu mungkin, disarankeun nganggo disk bootable atanapi flash drive kalayan sistem anu sami sareng anu dipasang.

Palajaran: Pitunjuk pikeun nyiptakeun bootable USB flash drive dina Windows

  1. Boot tina flash drive atanapi boot disk. Dina BIOS, atur pilihan pikeun boot tina disk atanapi flash drive (disetel ka «Primer dispositivo de arranque USB-HDD» parámetro «USB-HDD«). En el siguiente tutorial se describe detalladamente cómo hacer esto en diferentes versiones de BIOS.

    Pangajaran: Konpigurasikeun BIOS kana Boot tina USB Flash Drive

  2. Dina panganteur pamasangan, pilih basa, keyboard sareng waktos. Pencét kana "Teras". sareng dina layar anu nembongan, pencét "Sistem Mulangkeun." (dina vérsi Inggris Windows 7 «Repare su ordenador»).
  3. Sistem bakal ngalaksanakeun cara ngungkulan otomatis. Pencét tombol "Teras". dina jandéla anu nembongan, milih OS anu dipikahoyong.

    Dina jandéla. «Opciones de recuperación del sistema». klik tulisan "Pulihkeun bumi." sareng antosan dugi ka tindakan verifikasi réngsé sareng komputer mimiti hasil. Saatos cek réngsé, restart PC.

Metode 4: "Prompt Prompt"

Upami metodeu di luhur henteu ngatasi masalahna, balikan deui sistem tina flash drive atanapi disk instalasi.

Pencét kenop na. Pergeseran + F10. mimiti dina prosés instalasi. Ieu nyandak anjeun kana ménu "Garis paréntah".di mana anjeun kedah ngetik paréntah tangtu hiji-hiji (saatos diasupkeun masing-masing na, pencét Abdi lebet).

bcdedit /export c:bckp_bcd

attrib c:bootbcd -h -r –s

ren c:bootbcd bcd.old

bootrec /FixMbr

bootrec /FixBoot

bootrec.exe /RebuildBcd

Saatos ngalebetkeun sadaya paréntah, balikan deui PC. Upami Windows 7 henteu ngamimitian dina modeu laksana, nami file masalah tiasa dipendakan dina data kacilakaan (contona, perpustakaan perpanjangan .dll). Upami nami file parantos ditangtoskeun, anjeun kedah nyobian mendakan file ieu dina Internét sareng nempatkeun kana hard drive anjeun dina diréktori anu diperyogikeun (dina kaseueuran kasus ieu folder windowdssystem 32).

Baca deui: Kumaha carana masang DLL dina sistem Windows

kacindekan:

Janten naon anu kedah dilakukeun ngeunaan masalah perbaikan ngamimitian offline? Cara anu paling gampang sareng éfisién nyaéta nganggo recovery bootable tina sistem operasi ku nerapkeun bootable disk atanapi flash drive. Upami metode sistem restorasi henteu ngarengsekeun masalah, anggo garis paréntah. Ogé parios integritas sadaya konéksi komputer sareng setélan BIOS. Nerapkeun cara ieu bakal ngaleungitkeun kasalahan ngamimitian Windows 7.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?