Pareuman koméntar dina tulisan Facebook

Dina halaman wéb resmi sareng dina aplikasi mobile tina jaringan sosial Facebook, aya seueur cara pikeun berinteraksi sareng pangguna sanés, kalebet kamampuan pikeun masihan koméntar dina sababaraha postingan. Nanging, fungsi ieu tiasa ditumpurkeun sacara standar ngan ukur di tempat-tempat tertentu sumberdaya atanapi ku minuhan kaayaanana anu tangtu. Dina tutorial salajengna, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngalakukeun ieu dina halaman anu béda dina sababaraha versi dina situs.

Cara 1: Tulisan Kelompok

Hiji-hijina tempat dina Facebook anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngawatesan lengkep kamampuan pikeun masihan koméntar kana kiriman anu tangtu dina feed anjeun nyaéta kelompok. Sareng ieu tiasa waé upami anjeun ngeusian salah sahiji jabatan kapamimpinan, henteu ngan ukur dina daptar "Kolaborator"..

Baca ogé: Kumaha cara ngadamel grup dina Facebook

Pilihan 1: Situs wéb

Versi desktop Facebook ngamungkinkeun anjeun nganonaktifkeun koméntar kana tulisan témbok grup ngalangkungan menu manajemén pos. Catet yén pilihan ieu ngan ukur dilarapkeun ka postingan masing-masing, sedengkeun koméntar henteu tiasa dipareuman lengkep.

  1. Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta buka tab "Grup".ngagunakeun ménu luhur atanapi sisi kénca halaman utama, sareng dina "Grup anu ngendalikeun." pilih komunitas anu dipikahoyong.
  2. Dina halaman komunitas utama, buka tab "Sawala". sareng mendakan publikasi anu anjeun pikahoyong. Upami diperlukeun, anggo milarian sareng milah tag.
  3. Pikeun ngawatesan fungsi anu dimaksud, pencét ikon éta "..." di belah katuhu luhur pendaptaran sareng liwat menu ieu pilih "Pareuman koméntar.". Ieu bakal memicu bewara sareng kotak téks anu aya di handapeun pos bakal ngaleungit.

    Upami anjeun peryogi, ka payunna, anjeun tiasa ngagedékeun ménu anu sami deui sareng nganggo opsi na "Kalebet koméntar." pikeun muka konci fitur ieu.

Punten perhatoskeun yén pangabisa atanapi nganonaktifkeun mangrupikeun kagiatan anu lengkep, sahingga nalika dipesen ku «Peta anyar». éntri bakal ngagulung dina luhur tulisan anu sanés.

Pilihan 2: Aplikasi mobile

Prosés nganonaktifkeun koméntar nganggo aplikasi Facebook henteu béda pisan sareng halaman wéb. Peta ieu ngan ukur aya dina klien resmi pikeun telepon, sedengkeun versi sélulér normal ngan nawiskeun fungsi terbatas tanpa alat anu diperyogikeun.

  1. Mimiti, anjeun kedah angkat ka grup anu aya dina kadali anjeun. Pikeun ngalakukeun ieu, dilegakeun ménu utama nganggo palang navigasi sareng buka "Grup"..

    Di luhur halaman, pencét "Grupna."pikeun nembongkeun daptar saluyu. Éta ngan ukur kanggo milih pilihan anu dipikahoyong tina blok «Grup anu ngatur».

  2. Sakali anjeun dina halaman bumi komunitas, gulung kana daptar tulisan sareng mendakan postingan anu anjeun badé mareuman koméntar. Tong hilap ngeunaan tag sareng pilihan pamilarian.
  3. Toél ikon ku tilu titik horizontal di sudut katuhu luhur posisi anu dipikahoyong sareng, ngalangkungan menu anu muncul di handap, pilih "Pareuman koméntar.". Peta ieu henteu kedah dikonfirmasi.

    Upami leres dilakukeun, kamampuan pikeun nambihan postingan énggal dina postingan bakal diwatesan bahkan pikeun admin grup. Dina waktos anu sami, kios lami bakal tetep gembleng sareng kedah diberesihan sacara manual upami diperlukeun.

Sami sapertos dina halaman wéb FB, anjeun tiasa ngarobih setélan deui iraha waé liwat menu anu sami pikeun muka konci koméntar. Sacara umum, tugasna rada gampang dina kadua kasus sareng henteu matak nimbulkeun masalah.

Metode 2: Tulisan Pribadi

Beda sareng seueur jaringan sosial anu sanés sapertos VK, dimana koméntar dina halaman pribadi tiasa dinonaktipkeun pikeun postingan masing-masing atanapi sakaligus, dina Facebook teu aya nanaon éta. Dina waktos anu sasarengan, kamampuan pikeun mairan dilaksanakeun ngan ukur pikeun pesen anu aya di masarakat, anu dina gilirannana ngamungkinkeun sahenteuna sababaraha watesan.

Pilihan 1: Situs wéb

Nalika ngagunakeun halaman wéb Facebook, anjeun tiasa nganonaktipkeun koméntar dina tulisan halaman pribadi anjeun liwat setélan privasi. Nanging, tetep diémutan yén teu aya jalan pikeun ngaleungitkeun pilihan ieu lengkep.

  1. Buka ménu utama situs ku ngaklik ikon panah di sudut katuhu luhur jandela, sareng pilih "Setélan sareng privasi"..

    Ngaliwatan daptar tambahan dina kotak anu sami, buka «Setélan»..

  2. Ngagunakeun daptar subséksi dina sisi kénca jandela pangotéktak, buka tab Tab "Publikasi anu sayogi pikeun masarakat"..
  3. Gulung ka handap halaman ka blok "Koméntar kana publikasi anu sayogi kanggo umum" sareng klik kénca dina tautan anu sabalikna "Édit".
  4. Dilegakeun daptar turun-turun di dieu sareng pilih pilihan anu anjeun paling pikaresepeun. Siluman pangluhurna dijamin ku nilaina "Babaturan"..

    Saatos tindakan ieu, setélan énggal bakal dilarapkeun sacara otomatis sareng koméntar anu sateuacanna sayogi pikeun sadaya pangguna dina postingan anu henteu disumputkeun ku setélan privasi bakal ngaleungit. Nanging, pikeun rerencangan sadayana bakal teraskeun sapertos sateuacan.

  5. Tungtungna, anjeun tiasa didatangan hiji bagian deui "Privasi". в «Setélan». sareng dina jalur "Saha anu tiasa ningali publikasi ka hareup anjeun?" set "Babaturan". o "Abdi hungkul".. Ieu bakal ngawatesan aksés kana rékaman sareng koméntar saluyu.
  6. Upami diperlukeun, anjeun tiasa ngarobih pisibilitas éntri tina Kala waktosna ku ngaklik ikon na "..." dina juru tulisan anu dipikahoyong sareng milih "Éditor pamirsa"..
  7. Sebutkeun pilihan. "Abdi hungkul".sareng, akibatna, kamungkinan anu dimaksud bakal diwatesan. Hanjakalna, sami ogé pikeun pisibilitas tina tulisan éta nyalira.

Salaku urang nyarios, padoman ngan ukur ngamungkinkeun anjeun nyumputkeun koméntar upami konvénsi tangtu dituturkeun. Dina sadaya kasus sanés teu aya anu tiasa dilakukeun.

Pilihan 2: Aplikasi mobile

Klién sélulér Facebook resmi henteu bénten sareng versi PC dina hal nyumputkeun koméntar, tapi meryogikeun tindakan anu rada béda kusabab béda-béda antar muka. Nanging, pitunjukna bakal relevan henteu ngan ukur pikeun aplikasi, tapi ogé pikeun vérsi lampu tina situs éta.

  1. Buka aplikasi Facebook sareng nunjukkeun ménu utami. Daptar ieu kedah ngagulung ka tungtungna.

    Toel item eta "Setélan sareng privasi" sareng anggo menu turun turun pikeun buka «Setélan»..

  2. Dina halaman anu disayogikeun, nomeran blokirna "Privasi". teras pencét dina jalur. "Publikasi aksés umum".
  3. Di dieu anjeun kedah ngarobih nilaina "Koméntar kana publikasi anu sayogi kanggo umum" en "Babaturan".. Anjeun tiasa ogé milih pilihan séjén anu anjeun pilih.
  4. Saatos nyimpen setélan énggal pikeun nganonaktifkeunana, cukup janten tulisanna disumputkeun tina pemirsa khusus. Jang ngalampahkeun ieu, buka Kala waktos halaman anjeun, pilih éntri ku cara ngetok elipsis di pojok kanan luhur sareng nganggo pilihan "Édit setélan privasi"..
  5. Pilih nilai anu saluyu, pastikeun pikeun tumut kana parameter anu parantos disetél pikeun koméntar. Pikeun efisiensi anu langkung ageung, anjeun tiasa nganggo pilihan na "Abdi hungkul". tina daptar. "Tambih Deui".
  6. Nalika nyieun tulisan énggal, anjeun ogé tiasa ngawatesan aksés ka pos sareng diskusi. Pikeun ngalakukeun ieu, pencét tombol handapeun nami halaman nalika nyieun entri sareng pilih pilihan anu saluyu.

Léngkah-léngkah anu diperhatoskeun kedah cekap pikeun nganonaktifkeun komentar sabisa-bisa dina Facebook pisan.

Metode 3: Watesan pangguna

Upami anjeun henteu hoyong nempatkeun larangan global dina pisibilitas tulisan garis waktu, tapi koméntar tetep ditumpurkeun, anjeun tiasa ngalakukeun hal anu béda ku cara ngahalangan hiji atanapi sababaraha pangguna tina daptar réréncangan anjeun. Kabeneran, Facebook henteu ngan ukur total blok, tapi ogé blok parsial. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur rinci dina tutorial anu misah kami.

Baca deui: Kumaha carana ngahalangan pangguna dina Facebook

Cara 4: Hapus koméntar

Cara anu terakhir, anu ngamungkinkeun anjeun nyumputkeun tinimbang nganonaktifkeun komentar lengkep, nyaéta ngaleupaskeun tulisan anu aya hubunganana. Éta sayogi dina versi mana waé dina situs, tapi ngan upami anjeun panulis panerbitan.

Pilihan 1: Situs wéb

  1. Dina halaman wéb FB, milarian koméntar anu anjeun pikahoyong di handap tulisan teras pencét tombol tilu titik di gigireunna.
  2. Anggo ménu ieu kanggo milih "Mupus". sareng laksanakeun konfirmasi ngalangkungan jandela pop-up.

    Upami parantos leres, koméntar bakal langsung ngaleungit tina postingan.

Pilihan 2: Aplikasi mobile

  1. Buka garis waktu halaman anjeun, milari entri anu anjeun pikahoyong teras pencét dina tautan "Koméntar". luhur tombol. "Naon". Saatos éta, anjeun ogé kedah milarian pesen anu tiasa dipupus.
  2. Pencét jeung tahan blok ku input anu dipilih sababaraha detik dugi ka ménu kontrol nembongan di handapeun layar. Ngaliwatan daptar ieu, lakukeun hal-hal ieu "Mupus"..
  3. Mastikeun tindakan ieu kanggo ngalengkepan, teras pesen na kedah ngaleungit.

Aya sababaraha cara pikeun nyumputkeun koméntar dina Facebook, anu masing-masing tiasa suksés upami sadaya kagorengan jaringan sosial diperhitungkeun. Sareng sanaos aya anu lepat, anjeun tiasa teras ngahapus pesen masing-masing.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?