Ngabéréskeun masalah sareng lampu LOS beureum dina router

Ngabéréskeun masalah sareng lampu LOS beureum dina router

LOS mangrupikeun nami téknologi anu aya dina router ti pabrikan anu béda. Kadang-kadang éta henteu didukung atanapi pamekar parantos mutuskeun pikeun henteu nerapkeunana, nganggo PON tibatan. Pitunjuk ieu ogé cocog pikeun modél ieu, sabab padika ngalereskeun universal.

Metoda 1: Pariksa Konéksi Kabel Internét

Lampu LOS hurung dina router dina kaseueuran kasus hartosna alatna henteu tiasa ningali kabel jaringan, akibatna moal aya aksés Internét sabab sinyal ti ISP ngan saukur henteu nembus. Dina kaayaan ieu, anjeun henteu kedah berinteraksi sareng konfigurasi komputer atanapi router, tapi anjeun kedah merhatoskeun hardware na sorangan sareng kabel anu nyambung. Mimitian ku kabel WAN anu asalna tina ISP sareng disambungkeun kana interface sareng nami anu sami dina alat éta nyalira. Pastikeun kabelna sorangan leres-leres calik di palabuhan sareng teu aya karusakan fisik anu katingali. Penting pikeun niténan panjang panjangna sareng ngabenerkeun kinks naon waé, upami aya, sabab sanajan tikungan alit tiasa nyababkeun masalah sinyal.

Ogé, cobian ketang kabel kana konektor atanapi cabut sababaraha kali teras pasang deui, cek kumaha indikator dina router ngabales. Upami anjeun nganggo outlet listrik, pastikeun aya dina kaayaan anu saé. Upami tindakan ieu henteu hasil, buka metodeu salajengna.

Metode 2: Pariksa colokan na

Kabel Internét ampir sok nyambung kana router WAN atanapi port ADSL, anu gumantung kana jinis konéksi anu disayogikeun ku panyadia layanan Internét anjeun. Konektorna sorangan ogé tiasa nyababkeun lampu LOS atanapi PON hurung, contona nalika gagal atanapi lebu parantos lebet kana éta.

Periksa konektor nyalira pikeun karuksakan, pastikeun sadaya pin aya dina tempatna. Anggo kaén garing atanapi rod pikeun miceun puing anu aya anu lebet dina palabuhan. Saatos éta, sambungkeun deui sambungan kabel listrik sareng parios kumaha paripolah LED ayeuna.

Metode 3: Pariksa tingkat na

Ampir sadaya panyadia masihan pangguna na aksés kana rekening pribadi dimana anjeun tiasa ngalaksanakeun tindakan naon waé sareng rencana tingkat anjeun sareng ngendalikeun status jaringan anjeun. Lampu LOS panginten parantos dihurungkeun sabab anjeun ngan saukur hilap mayar tagihan internét anjeun sareng panyadia jasa anjeun samentawis ngawatesan aksés jaringan anjeun, ngabalukarkeun masalah. Akses kabinet pribadi anjeun, terang status sambungan anjeun sareng ngeusian ulang akun anjeun upami diperlukeun. Pikeun méréskeun sadaya masalah anu timbul nalika panggunaan jasa panyadia, hubungi jasa téknis ku milari kontakna dina halaman wéb perusahaan.

Metode 4: Pariksa Cable Internet

Pilihan ieu ngan ukur pikeun pangguna anu cicing dina alamat pribadi. Dina jenis konéksi ieu, ISP ngalirkeun kabel jaringan liwat kabel tina jalur listrik atanapi bawah tanah, ngarahkeun ka imah pikeun sambungan engké. Kadang-kadang kabelna henteu cekap dijagaan sareng terisolasi, janten tiasa kapangaruhan ku faktor éksternal sapertos kaayaan cuaca atanapi tangkal anu teu dihaja murag. Upami kabelna aya dina permukaan sareng seuseueurna langsung ka buruan, sacara visual mariksa karusakan fisik. Upami anjeun mendakan, hubungi Panyayogi Jasa Internét anjeun pikeun netelakeun kaayaan.

Kadang-kadang ISP nyalira ngalereskeun karusakan garis. Maka Internét ogé bakal pareum sareng lampu LOS hurung. Anjeun tiasa nyauran layanan téknis pikeun ningali naha éta digawé. Ogé, aranjeunna tiasa nyarios naon anu kedah dilakukeun pikeun méréskeun kaayaan.

Metode 5: Pariksa sambungan kana splitter

Pilihan ieu ngarujuk kana téknologi ADSL, nalika ISP ngaktipkeun telepon rumah tangga, anu ngalangkungan jalur Internét na disayogikeun. Kalayan jenis sambungan ieu alat leutik - splitter - teras dipasang di apartemen atanapi bumi anjeun. Di dinya anjeun sambungkeun kabel tina ISP sareng telepon, teras éta dibawa ka WAN kana router. Pastikeun sadaya kabel nyambung leres sareng aman, sareng mariksa karusakan.

Cara 6: Pariksa telepon bumi anjeun

Sakumaha anjeun tiasa ngartos, cara ieu ogé aya hubunganana sareng pangguna ADSL. Aya ogé kabel anu nyambung kana telepon, anu tanggel waler pikeun sinyal jaringan. Upami ujug-ujug dipegatkeun atanapi rusak, lampu LOS tiasa ngahurungkeun, janten mendakan kawat ieu sareng mariksa ku cara anu sami sakumaha anu dijelaskeun dina sadaya padika anu sanés.

Metoda 7: Pasang deui port jaringan

Tungtungna, hayu urang nimbangkeun metode anu ngan ukur aya hubunganana sareng perséntase leutik pangguna, sabab ngan ukur sababaraha pamekar alat jaringan anu nerapkeun fitur ieu dina alatna. Téknologi ieu nunjukkeun kamungkinan nyambungkeun kabel WAN ka port LAN mana waé sareng biasana nampi sinyal ti panyadia, tapi pikeun ieu anjeun kedah ngadamel sababaraha parobihan dina panganteur wéb. Upami anjeun ngagaduhan router ZyXEL, laksanakeun ieu di handap, parios palabuhan sareng, upami perlu, pasang deui pikeun ngaluarkeun kamungkinan gagal.

  1. Punten lebet ka Pusat Internét sapertos anu ditunjukkeun dina paréntah anu misah dina tautan di handap ieu.
  2. Baca deui: Akses antarbeungeut wéb tina router Zyxel Keenetic

  3. Buka setélan jaringan sareng tangtukeun pilihan konéksi anjeun, teras buka profil kanggo diédit.
  4. Dina jalur. "Kabel ISP." pilih konektor anu anjeun badé anggo. Anjeun bahkan tiasa mariksa masing-masingna, ngantosan naha lampu LOS hurung dina waktos ieu.

Upami teu aya anu ngabantosan ieu, router atanapi kabel sigana rusak sacara fisik, lian ti éta henteu ngaluarkeun masalah dina sisi ISP. Dina dua hal éta, anjeun kedah ngahubungi dukungan téknis pikeun langkung ngarengsekeun pasualan.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?


Kreatif Stop Sadaya Ngeunaan Téhnologi
A Kumaha.