Ngarengsekeun masalah mode wengi dina Windows 10

Ngarengsekeun masalah mode wengi dina Windows 10

Penting! Fitur "Lampu Peuting" muncul dina Windows 10 1809, sateuacan pilihan pikeun nyaluyukeun kisaran suhu gambar layar henteu sayogi. Ku alatan éta, kami nyarankeun pikeun ngapdet sistem operasi anjeun ka versi anu pang anyarna supados metodeu ngungkulan anu dijelaskeun dina tulisan ieu parantos diropéa. Kami gaduh tutorial anu misah ngeunaan topik ieu dina halaman wéb kami.

Baca deui: Ngamutahirkeun Windows 10 kana vérsi pangénggalna

Métode 1: Aktipkeun fitur

Upami versi OS anjeun parantos diropéa, tapi modeu wengi tetep teu jalan leres, anjeun kedah parios setélan anjeun. Ieu mungkin nu maranéhna teu ngonpigurasi leres, ngabalukarkeun aktivasina dawam tina "Lampu wengi". teu jalan. Aya tulisan anu misah dina halaman wéb kami anu dikhususkeun pikeun nyetél mode anu dimaksud. Baca naséhat anu dipasihkeun di dinya sareng teraskeun kana metodeu di handap ieu upami henteu efektif.

Inpormasi langkung seueur: Kumaha ngaktipkeun sareng ngonpigurasikeun mode wengi dina Windows 10

Métode 2: Tambahkeun pilihan kana panel béwara

Sababaraha pangguna biasa ngaktipkeun "Lampu wengi" via panel bewara sareng pilihan applet tindakan gancang. Sanajan kitu, alatan pamakéan inexperienced tina komputer atawa inféksi virus tina sistem operasi, sababaraha ikon bisa ngaleungit, kaasup nu tanggung jawab pikeun ngaktipkeun mode nu dijelaskeun dina artikel ieu. Upami ieu masalahna, éta tiasa dibalikeun deui ku ngédit setélan sistem.

    1. Paké kenop potong kompas Kéngingkeun + I, ngajalankeun jandela parameter. Anjeun ogé tiasa ngalakukeun tindakan anu sami ngalangkungan ménu "Mimitian Menu. Buka eta teras klik dina tombol pinion.
    2. Saatos ngaluncurkeun jandela pilihan, teraskeun ka "Sistem"ku ngaklik dina ikon saluyu.

  1. Pindah ka tab na "Bewara sareng tindakan"teras klik kana kakait "Édit tindakan gancang".
  2. Dina panel bewara dimekarkeun di sisi katuhu layar, upami perlu, pupus centang applets teu perlu ku ngaklik ikon tombol alat tulis di pojok katuhu luhur.
  3. Teras pencét éta "Tambihkeun". sareng dina ménu kontékstual anu nembongan, pilih "Lampu wengi"..

Ayeuna, saatos muka panel bewara, ikon anu dipikahoyong pikeun ngaktipkeun mode wengi bakal ditingalikeun di tempat anu dipilih. Anjeun ngan kudu klik jeung tombol kénca mouse.

Lamun, sanggeus nuturkeun parentah, fungsi "Lampu wengi" digawé pikeun waktos kawates lajeng gagal deui, aya kamungkinan yén sistem operasi kainfeksi virus. Alat panyalindungan kedah dianggo pikeun nyeken sistem operasi sareng, upami ancaman dideteksi, cabut. Solusi antipirus pihak katilu anu paling cocog pikeun ieu, sabab parangkat lunak internal henteu nyegah penetrasi kode jahat.

Aya tulisan anu misah dina halaman wéb kami anu ngabahas tilu cara pikeun merangan virus sacara rinci. Pastikeun maca éta pikeun ngaleungitkeun ancaman anu tos aya sareng nyegah anu énggal muncul.

Maca deui: Kumaha miceun sadaya virus tina komputer Windows 10 anjeun

Upami alat anu dijelaskeun dina tulisan anu disarankeun teu tiasa dianggo, parangkat lunak sanés tiasa diterapkeun. Cara alat antipirus dianggo sami di mana waé: anjeun kedah ngajalankeun scan tina ménu utama, ngantosan laporan, sareng upami aya virus, pilih jinis tindakan pikeun ngahapusna. Pilihan program panyalindungan anu pang populerna ditawarkeun dina tulisan anu sanés dina halaman wéb kami, dimana anjeun ogé tiasa nampi tautan pikeun ngaunduhana.

Baca deui: Program pikeun nyabut virus tina komputer anjeun

Metode 3: Ngédit pendaptaran

Upami aya tombol dina panel bewara, tapi teu aya hasilna saatos pencét éta, masalahna tiasa disababkeun ku konci anu salah konfigurasi dina pendaptaran sistem. Upami ieu masalahna, anjeun kedah ngarobih setélan anjeun. Prosés ieu merlukeun loba waktu jeung pangaweruh, jadi bakal leuwih rasional ngagunakeun skrip tos diwangun. Anjeun kedah nyiptakeun sareng ngamimitianana nyalira.

  1. Ngajalankeun aplikasi "Memo pad"Contona, ngagunakeun search sistem. Pencét di daérah anu aya dina taskbar sareng ketik pamundut anjeun. Dina hasil, klik nami pangropéa téksu.
  2. Dina jandéla anu muka, salin sareng témpél tilu baris téks anu dipidangkeun di handap ieu:Windows Registry Editor Version 5.00

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\CloudStore\Store\Cache\DefaultAccount\$$windows.data.bluelightreduction.bluelightreductionstate][HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\CloudStore\CloudVersion\Cloud$ windows.data.bluelightreduction.bluelightreductionstate\Current]

    «Data»=hex:02,00,00,00,54,83,08,4a,03,ba,d2,01,00,00,00,00,43,42,01,00,10,00,d0,0a,02,c6,14,b8,8e,9d,d0,b4,c0,ae,e9,01,00

    Teras buka ménu "File". tur pilih pilihan "Simpen salaku". Aksi anu sami tiasa dilakukeun via hotkeys Ctrl + S.

  3. Dina jandela pangatur file anu nembongan, arahkeun ka polder dimana file parantos diselapkeun. "Memo pad" naskah - dina conto ieu "Meja".. Lebetkeun di lapangan "Nami file". tingali nami "regScript.reg" (karakter anu miheulaan jaman tiasa sawenang-wenang, tapi sanés anu nuturkeun) teras klik "Simpen".
  4. Tutup jandela Notepad sareng klik dua kali file anu anjeun damel. Dina kotak dialog nu nembongan, pastikeun ku ngaklik "Leres"..
  5. Ngidinan file log pikeun ngamimitian deui ku ngaklik "Leres".

Upami fungsina henteu jalan leres "Lampu wengi" Masalahna bakal dilereskeun dina pendaptaran.

Perhatosan! Pikeun ngahindarkeun masalah sareng pendaptaran di hareup, disarankeun pikeun ngabersihan périodik. Ukuran ieu ogé bakal nyegah seueur kasalahan anu aya hubunganana anu tiasa kajantenan kusabab defragmentasi sareng penyumbatan komponén sistem ieu. Dina situs wéb kami aya tulisan anu nyarioskeun kumaha ngalaksanakeun prosedur ieu.

Maca deui: Ngabersihan pendaptaran Windows tina kasalahan

Métode 4: Aktipkeun jasa sistem

Operasi anu salah dina modeu wengi ogé tiasa disababkeun ku jasa anu ditumpurkeun "Mediator Sambungan Jaringan" и "Layanan Platform Alat Nyambung". Anjeun kedah parios statusna sareng hurungkeun upami diperyogikeun.

  1. Sambel kana jandéla "Tugas Manajer".ngagunakeun pungsi pilarian sistem. Lebetkeun pamundut dina widang anu saluyu sareng klik dina aplikasi anu nami anu sami dina hasil.Baca ogé: Ngajalankeun Manajer Tugas dina Windows 10
  2. Dina jandéla anu muka, klik kana tombol "Maca deui"di belah kénca juru handap. Ieu bakal ngalih ka modeu canggih sareng fitur tambahan.
  3. Buka tab "Jasa" teras klik kana tautan "Buka jasa".lokasina di handapeun panganteur jandela.
  4. Milarian daptar "Sambungan perantara ka jaringan" и "Layanan Platform Alat Nyambung". Klik-katuhu dina masing-masing sareng pilih "Pasipatan"..
  5. Dina menu lungsur "Jenis ngamimitian". pilih nilai "Otomatis".. Teras pencét "Lumpat".lajeng "Larapkeun", "SATUJU"..

Perhatosan! Sanggeus ngalengkepan sagala léngkah dina parentah di luhur, balikan deui komputer Anjeun pikeun parobahan langsung mawa pangaruh.

Cara 5: Perbarui supir kartu vidéo

Sistem operasi kedah gaduh supir kanggo kartu vidéo, kalebet anu diwangun kana CPU, upami aya, pikeun ngontrol tampilan. Firmware anu diunduh tina halaman wéb resmi produsén bakal efektif pisan. Ieu bakal mastikeun yén henteu ngan ukur fungsina jalanna leres "Lampu wengi".tapi ogé bakal ningkatkeun kinerja sakabéh komputer.

Aya tulisan anu misah dina halaman wéb kami anu ngabahas sadaya cara anu sayogi pikeun masang panggerak. Aya anjeun ogé tiasa mendakan kumaha milarian parangkat lunak proprietary.

Maca deui: Apdet supir dina komputer Windows 10

Pamilik kartu vidéo diskrit ti NVIDIA atanapi AMD kedah milarian supir dina situs kampanye resmi. Tapi ieu sanés hiji-hijina cara pikeun kéngingkeun produk parangkat lunak penerbit.

Baca deui: Perbarui supir pikeun kartu grafik AMD Radeon / NVIDIA

A workaround pikeun manggihan supir chip video nyaéta ngagunakeun ID hardware, nu bisa kapanggih dina "Administrator paranti"..

Inpormasi lengkep: Milarian Supir ku ID Hardware

Aya ogé parangkat lunak mandiri anu dikembangkeun ku studio pihak katilu pikeun otomatis milarian sareng masang panggerak dina komputer anjeun. Aplikasi ieu henteu ngajamin implantasi parangkat lunak resmi dina sistem, tapi aranjeunna tiasa ngabantosan ngarengsekeun masalah upami sadaya metode anu didaptarkeun di luhur henteu efektif.

Maca deui: Parangkat lunak pikeun ngapdet panggerak komputer anjeun

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu anjeun henteu acan laksanakeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

 


Kreatif Stop Sadaya Ngeunaan Téhnologi
A Kumaha.