Ngarengsekeun Masalah Ngajalankeun Play Store dina Meizu

Ngarengsekeun Masalah Ngajalankeun Play Store dina Meizu

Taun 2016, produsén alat sélulér Meizu ngeureunkeun pra-masang jasa Google dina telepon sélulérna. Alesanna nyaéta parangkat lunak janten luntur nalika alatna asup ka pasar internasional sareng pangguna nampi vérsi parangkat lunak anu luntur. Tapi inovasi éta ogé ngagaduhan dampak kana alat anu parantos aya, nyababkeun PlayMarket gagal.

Métode 1: Pasang deui Layanan Google Play

Cara anu efektif pikeun ngabalikeun Play Store normal dina telepon sélulér Meizu nyaéta masang deui jasa Google. Hal ieu dilakukeun ngaliwatan aplikasi Google Apps Installer, dirarancang khusus pikeun telepon sélulér ieu, tapi anjeun kedah ngahapus heula komponén Google. Pitunjuk lengkep ngeunaan cara ngalakukeun ieu dirumuskeun dina tulisan anu misah dina situs, éta ngandung dua metode, anu disarankeun pikeun dianggo hiji-hiji - upami anu kahiji gagal, angkat ka anu kadua.

Maca deui: Kumaha ngahapus Layanan Google Play dina Meizu

Catatan! Pangguna anu teu berpengalaman henteu disarankeun pikeun ngahapus jasa Google, sabab ieu tiasa nyababkeun parobihan anu parah dina operasi program individu, sareng tanpa pangaweruh anu leres ngeunaan cara ngabéréskeun masalah sapertos kitu, gangguan bakal mangaruhan komponén penting tina sistem operasi.

Sakali sadaya komponén Google parantos dipiceun tina telepon anjeun, anjeun kedah pasang deui. Pamasang Google Apps khusus ogé cocog pikeun tujuan ieu. Ngan upami anjeun henteu nampi éta anjeun kedah nganggo parangkat lunak khusus pikeun masang jasa OpenGapps. Pikeun parentah lengkep dina ngagunakeun aplikasi ieu, tingali artikel pangarang séjén dina situs ieu.

Maca deui: Kumaha carana masang Google Play Market dina telepon sélulér Meizu anjeun

Metode 2: Tips Umum

Metoda ditétélakeun di luhur diwatesan dina wengkuan sarta ngan manglaku ka smartphone parusahaan Meizu, tapi bisi aya masalah umum saran dina misah Play Market toko aplikasi pituduh ngungkulan bakal mantuan.

Baca langkung seueur: Ngungkulan Play Store dina Android

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu anjeun henteu acan laksanakeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online