Ningkatkeun file swap dina Windows XP

File swap mangrupikeun file sistem anu dianggo sistem operasi salaku "penyuluhan" kana RAM, nyaéta pikeun nyimpen data pikeun program anu teu aktip. Ilaharna file swap dianggo nalika jumlah RAM leutik, sareng ukuran file tiasa dikontrol ku ngatur ukuran file swap.

Kumaha carana ngontrol ukuran file paging sistem operasi

Janten, dinten ieu urang bakal ningali kumaha ngarobih ukuran file swap nganggo alat Windows XP standar.

  1. Kusabab sadaya setélan sistem operasi dimimitian ku "Panél Kontrol".… Urang bakal mukakeunana. Jang ngalampahkeun ieu, tina ménu "Mimitian" Pencét kénca dina barang "Panél Kontrol"..
  2. Ayeuna hayu urang buka bagian "Kinerja sareng Pangropéa"ngaklik nganggo mouse dina ikon anu saluyu.
  3. Upami anjeun nganggo panémbong klasik tina toolbar, milari ikonna "Sistem". sareng klik dua kali tombol beurit kénca.

  4. Anjeun teras tiasa pencét dina tugas "Tingali inpormasi ngeunaan komputer ieu" atanapi ku klik dua kali ikonna "Sistem". muka jandela "Sipat sistem"..
  5. Dina jandéla ieu, pencét dina tab "Canggih". terus pencét tombol na "Pilihan".saha di rorompok Peta gancang..
  6. Jandéla bakal dibuka payuneun urang "Pilihan Kinerja".dimana anu kedah urang lakukeun nyaéta pencét tombol "Robah". dina grup "Mémori maya". sareng anjeun tiasa ngalih kana pangaturan ukuran file paging.

Di dieu anjeun tiasa ningali sabaraha ayeuna dianggo, naon ukuran anu disarankeun sareng ukuran minimum. Pikeun ngarobih ukuran anjeun kedah ngalebetkeun dua nomer dina posisi saklar "Ukuran khusus".. Anu kahiji nyaéta volume awal dina megabytes sareng anu kadua nyaéta volume maksimum. Pikeun parameter anu diasupkeun diterapkeun, perlu mencét tombol na. "Atur"..

Upami saklar disetél ka "Sistem Pilihan ukuran"Ukuran file bakal diluyukeun langsung ku Windows XP nyalira.

Sareng pamungkas, pikeun nganonaktipkeun paging sapinuhna, saklar kedah disetél "Teu aya file paging.". Dina hal ieu, sadaya data program bakal disimpen dina mémori RAM komputer. Nanging, anjeun kedah upami gaduh 4 atanapi langkung mémori gigabyte dipasang.

Lea también: Naha anjeun peryogi file swap dina SSD?

Ayeuna anjeun terang kumaha anjeun tiasa ngatur ukuran file swap tina sistem operasi anjeun sareng, upami perlu, anjeun tiasa sacara gampil ningkatkeunna atanapi, sabalikna, ngirangan.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?