Ningkatkeun pintonan dina Instagram

Pos pandangan

Dina raraga ningkatkeun jumlah pandangan dina Instagram nyalira, ngandelkeun ngan ukur kana algoritma jaringan sosial, perlu taat kana aturan desain sareng publikasi anu tangtu. Saran anu dirumuskeun di handap kedah diluyukeun sareng diri sorangan, kusabab dina masing-masing kasus, seueur detil anu tiasa béda.

Baca ogé: Promosikeun profil Instagram anjeun

Pilih waktos anu pas

Kusabab feed Instagram seuseueurna nunjukkeun tulisan seger, anjeun kedah milih waktos anu pas pikeun ngirim kontén. Sakumaha aturan umum, épéktipitas anu paling hébat dihontal ku nyiptakeun tulisan siang sadinten tanpa tumut kana zona waktos akun.

Baca ogé: Pasang gambar dina Instagram

Solusi anu pangsaéna nyaéta diajar pengikut anjeun, salaku conto, kalayan bantuan statistik, sareng nyebarkeun tulisan dina waktos anu merenah. Kitu cenah, upami anjeun henteu resep kana jangkauan tulisan khusus, éta ogé mungkin dipasang dina waktos anu dijadwalkeun salami sadinten sahingga tulisan dugi ka palanggan.

Desain kontén.

Nalika ngeposkeun kana pakan anjeun, langkung saé tetep kana topik khusus pikeun kéngingkeun seueur pandangan sareng palanggan anu minat anu énggal. Ngan saatos kéngingkeun langkung atanapi kirang statistik anu nyugemakeun tiasa konténna diincer ku anu énggal, anu narik pangguna anyar tapi henteu ngusir anu lami.

Bahanna kedah ditepikeun sacara jelas sareng jumlah minimal téks, kumargi Instagram utamina ditujukeun pikeun nembongkeun kontén multimédia. Upami anjeun gaduh sumber daya ti pihak katilu sareng anjeun hoyong narik pangguna di luar jaringan sosial, langkung saé anjeun ngawatesan diri kana tautan dina katerangan.

Tambihkeun tag

Rupa-rupa jinis tag ngagaduhan pangaruh anu signifikan dina ningkatkeun pidangan di handap tulisan Instagram. Dina kaseueuran kasus, ieu ngarujuk kana tagar anu ditambihan dina kolom katerangan sareng ngamungkinkeun tulisan éta otomatis diwanohkeun ka jalma anu resep.

Baca langkung lengkep: Nyiptakeun hashtags dina Instagram

Salaku tambahan pikeun narik perhatian pemirsa ku bantosan tag, anjeun tiasa nempatkeun tag geolokasi anu tiasa ngamajukeun postingan di antara jalma-jalma di daérah atanapi kota khusus. Ieu kedah digabungkeun sareng hashtags pikeun kéngingkeun Dursasana pangguna maksimal.

Baca deui: Tambihkeun tag geolokasi kana Instagram

Jinis tagging anu sanés sareng hashtags nyaéta disebatkeun, anu ngamungkinkeun anjeun méré tag ka jalma anu khusus kalayan ngirim béwara anu salajengna. Sareng bari solusi ieu tiasa ningkatkeun kunjungan ku méré tag pangguna populér, anjeun henteu kedah méré tag pikeun tautan tanpa alesan, sabab blok parsial sigana bakal kajadian.

Élingan tina kajadian.

Kontes mangrupikeun cara anu cukup épéktip pikeun narik pangguna anyar, henteu ngan ukur pikeun kunjungan ka pos anu aya hubunganana, tapi ogé pikeun meunang palanggan anyar. Ieu, kahareupna bakal ngakibatkeun dorongan stat alami, bahkan upami sababaraha urang engké langganan.

Maca deui:
Ngajalankeun kontes di Instagram
Pilihan anu meunang dina Instagram

Salami acara, penting pikeun ngémutan nilaina, kapentingan masarakat, sareng seueur masalah téknis sapertos nampilkeun penghargaan. Hadé pisan pikeun ngajalajah topik ieu sacara jéntré ku nuturkeun paréntah anu aya hubunganana dina halaman wéb.

Alat promosi

Anu terakhir, sareng panginten anu paling épéktip, cara kéngingkeun ngalangkungan sarana standar dugi ka panggunaan alat promosi. Kalayan akun bisnis anu dikaitkeun kana profil Facebook sareng promosi, iklan tiasa didamel pikeun memikat pangguna pikeun ningali akun sareng ngadaptar.

Baca langkung seueur: Nyiptakeun promosi dina Instagram

Hiji-hijina kakurangan parsial solusi nyaéta kabutuhan pikeun mayar iklanna. Nanging, dina waktos anu sami, biayana langsung dikaitkeun sareng ruang lingkupna, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatur kampanye iklan kana kamungkinan masing-masing anjeun.

Pamidangan pidéo

Sanaos pidéo diterbitkeun dina feed dina cara anu sami sareng gambar, aya sababaraha nuansa kanggo diperhatoskeun nalika nyebarkeunana. Mimiti, ieu ngarujuk kana pilihan ditangtoskeun tina panutup pidéo, anu saenyana kedah dilakukeun dina kualitas anu saé, sakedap masihan inti tina konténna, sareng dina waktos anu sasarengan kenalkeun calon paningal sareng vérsina. Eusi lengkep.

Upami anjeun maksad sacara alami ngumpulkeun sajumlah ageung pandangan, contona pikeun ngajual pariwara ka hareup, pastikeun pikeun tetep jaga kualitasna. Ieu henteu ngan ukur ukur ngabéréskeun résolusi pidéo, tapi ogé pikeun rasio aspék, anu ramah seluler sareng diwatesan kana 9:16.

Tinjauan carita.

Carita dina Instagram, sanaos aya postingan, meryogikeun pendekatan anu dipersonalisasi dina hal ningkatkeun pandangan kusabab kaistiméwaan format ieu sareng sababaraha alesan sanés. Khususna, eusi anu diwatesan kana gambar atanapi pidéo pondok ngagaduhan peran anu penting, anu ngalangkungan inpormasi anu maksimal kedah ditepikeun sahingga mikat anu nonton sacara rutin.

Maca deui: Ningkatkeun pandangan carita dina Instagram

Alat bantu.

Pikeun promosi eusi anu langkung efektif, upami mungkin, anjeun tiasa ngandelkeun bantosan pangguna promosi anu nampi jutaan kunjungan unggal dinten. Sababaraha "resep" atanapi koméntar kana publikasi anjeun bakal nyababkeun paningkatan anu spektakuler dina pamiarsa anu, upami anjeun nyebarkeun kontén anu pikaresepeun sareng kualitas, éta tiasa tetep permanén.

Salaku solusi anu sami, anjeun ogé tiasa ngamangpaatkeun jasa online khusus anu nawiskeun jasa rekrutmen kalayan bayaran. Kami moal ngémutan pilihan masing-masing, tapi kami bakal nunjukkeun yén karesep kedah disayogikeun kana pilihan pamayaran ku kamungkinan kontrak lambat sareng ngan ukur dina awal pamekaran, supados akun anjeun henteu diblokir.

Salaku tambahan kana hal-hal di luhur, kelompok mandiri pisan populer di Instagram sabab ngagambarkeun jalma anu ngiringan ngiringan pendapat batur. Milarian atanapi nyiptakeun komunitas sapertos kitu masalah kusabab seueur spammers dina ekstensi média sosial, tapi upami anjeun untung, pilihan ieu tiasa masihan langkung seueur hasil tibatan solusi bantu anu sanés.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?