Nonaktipkeun carousel wallpaper dina smartphone Xiaomi


Nonaktipkeun carousel wallpaper dina smartphone Xiaomi

 

Henteu sadaya jalma anu resep kana smartphone Xiaomi mendakan aplikasina Wallpaper Carousel diaktipkeun sacara standar di MIUI OS salaku solusi anu pantes pikeun masalah perenah layar konci. Dina waktos anu sasarengan, dina pandangan kamungkinan éksténsif pikeun ngarobih cangkang sistem, éta moal hésé pikeun ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngémutan ngarobah sababaraha gambar dina alat anjeun.

    1. Buka éta "Setting" MIUAI ku cara ngetok jalan pintas anu cocog dina desktop sistem operasi seluler atanapi ngaklik tombol ngawangun-roda dina rana sistem. Teras angkat ka bagian "Layar konci" .
    2. Dina daptar kadua pilihan «LOCK SCREEN», klik item "Wallpaper carousel" .

 

  1. Operasi saklar "Aktipkeun" di luhur layar kabuka sareng setélan aplikasi anu dimaksud. Ieu bakal nempatkeun barang dina kaayaan cacat.
  2. Saatos mastikeun yén «Wallpaper carousel» nyaéta dinonaktipkeun dina "Setting" , kaluar aranjeunna sareng balikan deui smartphone anjeun. Saatos restart alat, anjeun bakal tiasa mastikeun efektivitas operasi anu dilakukeun.

 

 

 

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah.

 

 

Ngajelaskeun naon anu henteu dianggo pikeun anjeun.
Ahli kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Naha touchpad henteu tiasa dianggo dina laptop HP
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes